Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Στην τελική ευθεία το Ελληνικό Πρωτάθλημα

Συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο (και αυτή το φορά και με τον καιρό σύμμαχο) το πρωτάθλημα Baseball 2011. Βρισκόμαστε ήδη στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, καθώς μένουν μόνο τέσσερα παιχνίδια για το επόμενο Σαββατοκύριακο, που όμως έχουν δευτερεύουσα σημασία και δεν μπορούν να αλλάξουν την τετράδα στην κορυφή.
Αντιθέτως, σημαντικές αλλαγές έγιναν αυτή την αγωνιστική, καθώς, ο Άρης κέρδισε την Πάτρα 4-19 και το Μαρούσι 12-14 και έτσι κατέκτησε μία θέση στα play offs, ενώ αναλόγως με τα αποτελέσματα της επόμενης αγωνιστικής, η ομάδα του βορά μπορεί να κατακτήσει ακόμη και την δεύτερη θέση. Τη τετράδα της κορυφής συμπληρώνουν η Ευρυάλη και ο Σπάρτακος. Το μεταξύ τους παιχνίδι της Κυριακής έληξε 17-12 υπέρ του Σπάρτακου, έτσι στα μεταξύ τους παιχνίδια οι δυο ομάδες είναι ισσόπαλες 1-1, ο Σπάρτακος όμως έχει καλύτερη διαφορά runs και έτσι κατατάσσεται πάνω από την Ευρυάλη.


Έτσι, για την ώρα , η κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος διαμορφώνεται ως εξής:
Ομάδα
Νίκες
Ήττες
Ποσοστό
Μαρούσι
12
2
 ,857
Άρης
9
3
 ,75
Σπάρτακος
9
4
 ,692
Ευρυάλη
9
4
 ,692


Τι υποχρεώσεις του τις έχει ολοκληρώσει μόνο το Μαρούσι. Ο Άρης έχει δύο αγώνες λιγότερους, ενώ η Ευρυάλη και ο Σπάρτακος έναν αγώνα λιγότερο.

Τα πιθανά ζευγάρια λοιπόν για τα ημιτελικά θα είναι τα εξής:
Μαρούσι - Άρης και Σπάρτακος - Ευρυάλη ή
Μαρούσι - Ευρυάλη και Σπάρτακος - Άρης.


Με την ευκαιρία πάντως σας παραθέτω εδώ και ένα βιντεάκι που τράβηξε την Κυριακή μία φίλη, με εμένα να προσπαθώ με υπερένταση να σκοράρω τρέχοντας από την τρίτη βάση. Η πάσα του Χειλάκη που θα τον δείτε στο βάθος ήταν καλή και ο διαιτητής με έβγαλε out, αν και θεωρώ πως με το χέρι μου ακουμπώ το home plate πριν γίνει το tag από τον Catcher. Any way θεωρώ ότι σε αυτό το παιχνίδι έπαιξα πολύ καλά.


2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,

    θα ήθελα μια χάρη. Mιας και το play στο home plate ήταν 100% out, μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το video στο email: mpouloukas@yahoo.gr ώστε να το έχω μαζί με τα υπόλοιπα play μου?
    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το play στο homeplate δεν είναι 100% out, εφόσον δεν φαίνεται το χέρι μου που ακουμπά κάτω από το tag το σπίτι. Θα δεχθώ όμως ότι όντως στο βίντεο φαίνεται να είναι out. Επίσης θα δεχθώ ότι ήταν πολύ ωραίο play, εκτελεσμένο πολύ καλά και από τους τρεις μας (ελπίζω να μην διαφωνήσουμε και σε αυτό)
    Εννοείται ότι θα στο στείλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή