Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Μονο νίκες για τους μεγάλους στο Baseball Classic

Συνεχίζεται και σήμερα το World Baseball Classic, το Μουντιάλ του Baseball, το οποίο διεξάγεται ταυτόχρονα σε τέσσερις  πόλεις, στην Ιαπωνία, την Ταϊβάνη, το Πόρτο Ρίκο και την Αμερική.
Αυτή τη στιγμή διεξάγεται ο αγώνας Βραζιλία - Κίνα, με την πρώτη να έχει ισχνή πρωτοπορία με 1-0.

Μπορείτε να τον δείτε ζωντανά στο www.sportlemon.tv.

Για την ώρα πάντως δεν έχουμε δει μεγάλες ανατροπές (αν και η Βραζιλία λίγο έλειψε να κερδίσει την Ιαπωνία) κι έτσι για την ώρα, τρεις μεγάλες ομάδες (η Ιαπωνία, η Κούβα και η Ταϊβάν) έχουν ήδη δύο νίκες, η Ολλανδία έχει επίσης δύο νίκες, αλλά έχει και μία ήττα, μία νίκη και μία ήττα έχει η Κορέα ενώ μόνο ήττες έχουν καταγράψει η Βραζιλία, η Κίνα και η Αυστραλία που είναι η μόνη ομάδα με τρεις ήττες.

Εδώ σας παραθέτω το "δέντρο" του τουρνουά

4 σχόλια:

  1. Αυτή την ώρα (3.30μμ) γινεται ο αγώνας μεταξύ της Κινεζικής Ταιπέι και της Νοτίου Κορέας δηλαδη οι ομαδες που μας απασχόλησαν πριν απο καποιες ημέρες με την περίπτωση κατασκοπείας που αποκαλυφθηκε οταν συννεληφθησαν scouter των Νοτιοκορεατών να εχουν μεταφιεστεί σε διαιτητες φιλικου αγωνα της Ταιπει με σκοπο φυσικα να αποκομισουν επιπλεον στοιχεια για τους παικτες της και τον τροπο παιχνιδιου της....
    Προς το παρον παντως οτι και αν ειδαν και εμαθαν μαλλον δεν τους βοηθησε αφου χανουν 2-0 στο τελος του 4ου innning.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα όμως που πέρασαν μπροστά στο 8ο. Το παιχνίδι τώρα είναι 2-3 με την Κορέα να προηγείται.

      Διαγραφή
  2. Πραγματι αλλα αυτο δεν εχει καμια σημασια.... επρεπε η Κορεα να κερδιζει με 4 runs διαφορα για να περασει στην τριπλη ισοβαθμια....... και το αστειο ειναι οτι ετσι δεν μπορεσε να παιξει και το bottom of the 9th μηπως και παρει καποιο επιπλεον run!!!!
    Πρωτη φορα ειδα ομαδα να πανηγυριζει στο τελος του inning που εφαγε 2run homer με το οποιο εχασε το προβαδισμα και μιλαμε για το bottom of the 8th!!!!! και πανηγυρισμο -παρελαση οπως στο τελος του παιχνιδιου οχι ... σαχλαμαρες!!!! χααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το είδα φίλε διότι μάλλον το sportlemon το πήραν χαμπάρι και δεν είχε το παιχνίδι. Θα το δω αύριο

      Διαγραφή