Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Το Classic αρχίζει και στην Αμερική

Ο Yadier Molina, ένα από τα δυνατά χαρτιά του Πόρτο Ρίκο
Σε πλήρη ανάπτυξη θα είναι από σήμερα το World Baseball Classic, καθώς ξεκινούν άλλοι δύο όμιλοι, που θα διεξαχθούν στην Αμερική και στο Πόρτο Ρίκο, ενώ την ίδια στιγμή στην Ιαπωνία συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που πέρασαν από τους δύο πρώτους ομίλους: Την Ιαπωνία, την Κινεζική Ταϊπέι, την Κούβα και την Ολλανδία. Έτσι, αύριο θα έχουμε ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στις δύο τελευταίες ομάδες, με την Κούβα φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στους Ολλανδούς, που όμως δεν είναι εύκολη ομάδα.
Την ίδια στιγμή στην άλλη άκρη του κόσμου, θα ξεκινούν να παίζουν η Ισπανία με το Πόρτο Ρίκο, η Αμερική με το Μεξικό και ο Καναδάς με την Ιταλία, η οποία χθες αντιμετώπισε τους Angels, έφτασε στο 8 inning, ισοφάρισε 5-5, αλλά στη συνέχεια κατέρρευσε. Κάνοντας μία τραγική άμυνα, κατά την οποία άλλαζαν οι pitchers ο ένας μετά τον άλλο, ανέβηκαν 13 ροπαλιστές των Angels στο ρόπαλο και από αυτούς οι 7 σκόραραν και οι τρεις έμειναν πάνω στις γεμάτες βάσεις.

2 σχόλια:

  1. Η MLB ξεκινά επίσημα την πρωταπριλιά (σαν ψέμα) ενωυπάρχει στις 31 Μαρτίου και ένα επίσημο παιχνίδι μεταξύ Rangers και Astros

    ΑπάντησηΔιαγραφή