Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Πρεμιέρα του Baseball για τον ΟΠΑΠ

Ο Greek Pitcher μου έστειλε χθες το κουπόνι που έβγαλε σήμερα ο ΟΠΑΠ στο οποίο και υπάρχει για πρώτη φορά φέτος το ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ (μπλιαχ, δεν θα το ξαναγράψω στα Ελληνικά το ορκίζομαι)
Τα σχόλιά του λοιπόν είναι τα εξής: "με απόδοση 10 βρίσκουμε τους  tigers, nationals, angels dodgers και reds!!!!;;;;; ακολουθούν rangers & blue jays με 12, Yankees & braves !!! με 15, ενώ πιο κάτω οι αγαπημένοι σου giants παρέα με τους μισήτους σου με απόδοση 18!!!!!". Τους Cardinals δηλαδή.


Σε πρώτη φάση λοιπόν θα έλεγα ότι είναι ακόμη νωρίς για το συγκεκριμένο στοίχημα. Ας περιμένουμε να φτάσουμε κοντά στις 31 Μαρτίου ή ακόμη και να δούμε τα πρώτα επίσημα παιχνίδια και τότε να βάλουμε νικητή διοργάνωσης. Δεν αποκλείεται δε, το μάτι μου να κοιτάει με περισσότερο ενδιαφέρον ομάδες με υψηλότερες αποδόσεις από αυτές που απασχολούν τον Greek Pitcher, όπως είναι οι δύο Sox (White και Red) με 35, οι Rays με 25, ή και οι Phillies με 20. Πιθανότατα θα έμενα μακριά από τους Νationals και τους Reds (όσα θαυμαστικά και να έβαζε ο Greek Pitcher μάλλον δεν θα ήταν αρκετά) σίγουρα φέτος δεν συζητάω για Yankees, ενώ και οι Giants είναι τελείως εκτός κάδρου. Όχι ότι θα με χάλαγε ένα back to back πρωτάθλημα, αλλά μάλλον δεν παίζει. Επίσης, (έτσι για τη χαρά του πράγματος) δεν θα έλεγα όχι να έβαζα ένα ευρουλάκι στους Lovable Loosers. Τους Cubs ντε.


2 σχόλια:

  1. TORONTO JAYS ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι μία ωραία ιδέα. Έχει μόνο ένα μικρό πρόβλημα. Θα δέσει η ολοκαίνουρια αυτή ομάδα; Μόνο αυτό με προβληματίζει.

      Διαγραφή