Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Το ΜΑΡΟΥΣΙ Πρωταθλητής 2011

Η Ελλάδα έχει πρωταθλητή που μετά από αρκετά χρόνια ακούει ξανά στο όνομα ΜΑΡΟΥΣΙ.
Η ιστορική ομάδα -η οποία κατά τα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης του Baseball στην Ελλάδα κέρδιζε κάθε χρόνο την διοργάνωση- με μία εντυπωσιακή απόδοση την Κυριακή κέρδισε και τους δύο αγώνες του doubleheader με τον Σπάρτακο και κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα με 3 νίκες 2 ήττες.
Έτσι, ο Σπάρτακος παρέμεινε στην δεύτερη θέση, ενώ μένει να γίνει ένας αγώνας κατάταξης ανάμεσα στον Άρη Θεσσαλονίκης και την Ευρυάλη Γλυφάδας για να καθοριστεί η τελική τριάδα.



Και αυτό το πρωτάθλημα πάντως δεν ήταν από τα πλέον ομαλά, καθώς δημιούργησε και αυτή τη φορά αντεγκλίσεις ανάμεσα στις ομάδες για την ορθότητα κάποιων αποφάσεων, για την κατάρτιση του προγράμματος, για τις μετακινήσεις παικτών από ομάδα σε ομάδα, ρίχνοντας κάποιες σκιές στην όλη διοργάνωση.
Η σημαντικότερη σύγκρουση ήταν ανάμεσα στον Σπαρτακο και τον Άρη για τους ημιτελικούς αγώνες, που θα όριζαν ποιός από τους δύο θα συμμετείχε στον τελικό. Στην πραγματικότητα δεν έγινε κανένας αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες και ο Σπάρτακος πήρε την πρόκριση στα χαρτιά, μία εξέλιξη που άνοιξε για άλλη μία φορά πληγές του παρελθόντος ανάμεσα στους παίκτες. Έτσι, πολλοί είναι εκείνοι που λένε τώρα ότι δεν αποκλείεται να σταματήσουν να ασχολούνται με το άθλημα, παρά το ότι είναι απαραίτητοι για την ανάπτυξή του, ιδίως στα μικρά παιδιά.
Με την ευκαιρία να σας πω ότι την προηγούμενη εβδομάδα στο Γήπεδο 2 των προπονητηρίων Baseball στην Βουλιαγμένης, έγιναν αγώνες της Little League ή "Λίγκας των μικρών" όπως λέγεται Ελληνικά. Σε αυτούς συμμετείχαν τρεις ομάδες παίδων, μία από την Αθήνα, μία από την Πάτρα και μία από την Θεσσαλονίκη. Η διοργάνωση ήταν απολύτως επιτυχημένη και γέμισε χαρά τα παιδιά που ήρθαν στην Αθήνα και ευχαριστήθηκαν τα παιχνίδια με την ψυχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου