Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Έλληνες παντού

Τελικά όποια πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα βρεις έναν Έλληνα. Γιατί μετά τον ιδιοκτήτη των Orioles Pitter Angelos, τον George Kottaras, τον Mike Moustakas και φυσικά τον Nick Markakis, έχουμε να προσθέσουμε και έναν ακόμα στο "ρόστερ" των Ελλήνων που δραστηριοποιούνται σε αυτό το άθλημα το οποίο στη χώρα μας περιφρονούμε τόσο έντονα.
Πρόκειται για τον Alex Anthopoulos, ο οποίος είναι ο General Manager των Blue Jays. Το όνομά του το πέτυχα σε μία είδηση της MLB γύρω από την πιθανότητα της ομάδας του Τορόντο να πάρει τον Yu Darvish έναν εντυπωσιακό πίτσερ από την Ιαπωνία. Ο Έλληνας Γενικός Διευθυντής είχε βρεθεί πριν από λίγο καιρό στην χώρα του ανατέλοντος Ηλίου, είδε τον Darvish, αλλά τελικά δεν άνοιξε τα χαρτιά του στους δεκάδες Ιάπωνες δημοσιογράφους που έτρεχαν πίσω του για να του πάρουν κάποια πληροφορία. Δηλαδή κατά το Ελληνικότερο παρέμεινε σφίγγα.
Πάντως όπως καταλάβατε το σημαντικό εδώ δεν είναι ο Τζαπανίζος πιτσερ για τον οποίον δεν καιγόμαστε κιόλας, αλλά ο Έλληνας GM. 

1 σχόλιο:

  1. tsekare episis kai ton Bob Kostas...

    simeio anaforas san sxoliastis baseball.

    EL VIEJO.

    Pandos ean o darvish paei MLB tha ehoume ena poly endiaferon 2012 me tin epistrofi tou STrasburg, tin anakatanomi ton omadon kai tin emfanisi neon impact players sto Miami...oi issoropies dynameon fainetai na allazoun pros ena akomi synarpastikotero protathlima opou polles omades tha einai ikanes gia ola.

    ΑπάντησηΔιαγραφή