Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Προσφορά για φτηνό Baseball

Στην επόμενη ανάρτηση με τίτλο "Πολύ ταμείο βρε παιδιά. Πολύ Ταμείο" έγινε μία πολύ ενημερωτική συζήτηση για όποιους αναζητούν μία λύση ώστε να βλέπουν Baseball δωρέαν ή έστω όσο το δυνατόν πιο φτηνά. Επειδή λοιπόν μπορεί κάποιοι να προσπεράστε τα σχόλια και να μην τα διαβάσετε σας παραθέτω εδώ τις πληροφορίες που βγήκαν.

Η πρώτη αφορά για μία δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 10 ημέρων, όπου μπορείτε σε αυτό το link που μοιράστηκε μαζί μας ο GreekPitcher http://mlb.com/sponsors/lexus/y2012/free_trial/index.jsp?partnerId=aw-6346327668370921646-996 να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους αγώνες για 10 ημέρες στο κομπιούτερ σας, ή να αγοράστε το AtBat12 το οποίο είναι για iphone, και άλλα smart phones. Έχω αγοράσει και τα δύο και γνωρίζω πολύ καλά ότι είναι άριστης ποιότητας και δουλεύουν.

Το δεύτερο αφορά την προσφορά που κάνει η MLB.TV για τα δέκα χρόνια λειτουργίας της και προσφέρει την υπόλοιπη σεζόν για 10 δολάρια. Δηλαδή με 8 € μπορείτε να βλέπετε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι η προσφορά είναι πολύ καλή, και θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 7:00 το πρωί, οπότε βιαστείτε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου