Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Τα κουβαδάκια μου και σ' άλλη παραλία

Κουβαδάκι ήταν το χθεσινό, καθώς έπιασα δύο στα τρία. Θα μου πείτε τί κουβάς, τί κουβαδάκι; το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Συμφωνώ, αλλά όπως και να χει συγκρινόμενο με εκείνο το προχθεσινό φιάσκο (που ενω θέλω, δεν καταφέρνω να ξεχάσω) τουλάχιστον δεν είναι αποκαρδιωτικό. Και ήταν και στο τσακ, καθώς οι Dodgers στο τέλος είχαν φτάσει να πιέζουν πάρα πολύ τους Diamondbacks, οι οποιοι με τα τελευταία τινάγματα του φιδιού κατάφερα να κρατήσουν τη νίκη.
Τέλος πάντων παιρνώ στα σημερινά παιχνίδια.

600 San Francisco Giants @ Chicago Cubs
Οι Giants πάνε όρθιοι τελευταία και έτσι ποντάρω πάνω τους για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ. Μάλιστα μερικές φορές τους αποφεύγω επίτηδες για να μην λέτε ότι είμαι προκατειλημένος. Σήμερα λοιπόν, στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Bumgarner, με το χαμηλότατο ERA του (2,93) ανέναντι στον Volstad ο οποίος έκανε την πρώτη νίκη της χρονιάς μόλις την προηγούμενη  εβδομάδα. Δεν πιστεύω ότι οι Γίγαντες θα δυσκολευτούν, όπως δεν δυσκολεύτηκαν ούτε με το Houston. Δεν τους υποτίμησαν, έπαιξαν σοβαρά και πέτυχαν το σκούπισμα. Τα ίδια περιμένω και εδώ.
Διπλό για τους Giants με απόδοση 1,50.

601 Texas Rangers @ Cleveland Indians
Οι Rangers είναι μία ομάδα με συνέπεια. Από την άλλη οι Indians όχι. Ενώ κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά έδειξαν ότι μπορούν να κοιτάξουν την κορυφή, τον Αύγουστο κατρακύλησαν και τους πέρασαν μέχρι και οι Royals. Τώρα έχουν καταγράψει 5 ήττες σερί μέσα στην έδρα τους παρακαλώ, με τους Oakland να τους έχουν κάνει τελατίνι. Και ενώ οι σφαλιάρες τους έρχονται σερί, οι Texas θα πάνε στο Cleveland προερχόμενοι από μία ημέρα ξεκούρασης. Και θα έχουν και τον Dempster, ο οποίος προέρχεται από δύο εντυπωσιακές εμφανίσεις όπου δέχθηκε μόλις 3 runs.
Διπλό για τους Rangers με απόδοση 1,50.

606 New York Mets @ Miami Marlins
Οι Mets είναι αλήθεια ότι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το ρυθμό που είχαν κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά. Οι Marlins από την άλλη δεν είχαν ποτέ ρυθμό, μόνο νέο γήπεδο. Επιπλέον στο βουναλάκι για τους Mets ανεβαίνει ο Dickey ο οποίος έχει πετύχει 16 νίκες φέτος και μόλις 4 ήττες. Τον πιστεύω πολύ τον Dickey, ασχέτως αν μέσα στα δέκα τελευταία παιχνίδιά του έχει σημειώσει τις 3 από τις 4 ήττες του.   
Διπλό για τους Mets με απόδοση 1,65.

602 Baltimore Orioles @ New York Yankees
Παλαιότερα γι' αυτό το παιχνίδι θα έγραφα: "Οι Baltimore είναι πελάτες της Νέας Υόρκης και έτσι θα γίνει και τώρα". Φέτος όμως οι Orioles δεν είναι και η ευκολότερη ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν θα πάει στη Νέα Υόρκη. Πιστεύω ότι θα πάει. Απλά θα πάει δύσκολα. Έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στον Kuroda (ασχέτως αν στην αρχή της χρονιάς δεν έπαιζε καλά) απ' ότι έχω στον Gonzalez των Orioles. Σε κάθε περίπτωση, η συνάντηση είναι σημαντική, καθώς οι δύο ομάδες καταλαμβάνουν τις δύο πρώτες θέσεις του Division και αν οι Baltimore πετύχαιναν ένα sweep θα έφευγαν από τη Νέα Υόρκη πρώτοι στη βαθμολογία. Πιθανότητα:0,0000000001 που λέει και η διαφήμισης της Coca Cola Zero.
Άσσος για τους Yankees με απόδοση 1,50.

604 Saint Louis Cardinals @ Washington Nationals
Αυτό το παιχνίδι θεωρώ ότι θα είναι το pitchers' game της ημέρας. Wainwright και Gonzalez συναντώνται με την νίκη να είναι πολύ αμφίρροπή. Το πιο λόγικό λοιπόν μου φαίνεται το χαμηλό σκορ.
Under με όριο 7,5 και απόδοση 1,75.

2 σχόλια: