Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Δελτίο - ευκαιρία. Μην τη χάσετε!!!

Να ξεκινήσω με την ευχή ότι αρκετοί από εσάς που διαβάζετε αυτό το site θα έχετε ήδη εκμεταλευτεί τις προσφορές που έδωσε η MLB, ώστε να δείτε κι εσείς άφθονο Baseball για τους δύο μήνες που υπολοίπονται μέχρι το τέλος της σεζόν.
Από εκεί και πέρα την ευχαριστήθηκα την χθεσινή ημέρα, πιάνοντας 3 στα 4 (αν και το ταμείο μου ξέφυγε by an eyelash, που λένε και οι Αμερικάνοι), καθώς μόνο οι Padres λειτούργησαν διαφορετικά απ' ότι προέβλεψα. Για σήμερα όμως τα πάντα είναι εντελώς διαφερετικά απ΄ ότι τις προηγούμενες ημέρες, γιατί σήμερα έχουμε μεγάλα ονόματα σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό παιχνιδιών. Θα σας προτείνω λοιπόν πολλά παιχνίδια (7 τον αριθμό) κρατώντας το μπλα-μπλα λίγο περιορισμένο, διότι όπως θα δείτε, τα πράγματα είναι πολύ ξεκάθαρα από μόνα τους.
Οι δε επιλογές μου είναι μονο διπλά και Under.

601 Chicago White Sox @ Baltimore Orioles
Ένα run ήταν εκείνο που χώρισε χθες τις δύο ομάδες δίνοντας τη νίκη στους Orioles σταματώντας ένα σερί 6 νικών για τους White Sox. Νομίζω ότι αυτή η ηττα θα αποδειχθεί παρένθεση καθώς σήμερα στο mount ανεβαίνει ο Sale. Όχι ότι είναι εύκολος ο Tillman, αλλά νομίζω ότι η διαφορά είναι σημαντική ανάμεσα στους δύο.
Διπλό για τους Sox με απόδοση 1,70.

605 Washington Nationals @ Miami Marlins
Το έχω ξαναπεί, ότι όπως και να το κάνεις, εναντια στον Strasburg δεν μπορείς να παίξεις. Ιδίως όταν απέναντι του έχει τους τελευταίους Marlins και τον Nolasco.
Διπλό για τους Πρωτευουσιάνους με απόδοση 1,50.

608 San Francisco Giants @ Houston Astros
Ο Perfect Cain είναι φίλος μου. Προέρχεται από 3 νίκες όπου έχει δεχθεί μόλις 4 runs. Απέναντί του ο Norris με το διπλάσιο ERA και 11 ήττες.
Διπλό για τους Γίγαντες με απόδοση 1,40.

607 Tampa Bay Rays @ Texas Rangers
Εδώ έχουμε σύγκρουση γιγάντων. Shields vs Darvish. Τολμάει κανείς να πει ποιός θα κερδίσει; Εγώ όχι. Τη λύση μού τη δίνει ο ΟΠΑΠ με το όριο του 9,5.
UNDER με όριο 9,5 και απόδοση 1,75.

609 Detroit Tigers @ Kansas City Royals
Ο Verlander δεν είναι και στα καλύτερά του τελευταία, όμως (χωρίς να τις καρπωθεί) η ομάδα του έχει πάρει δύο νίκες. Πιστεύω ότι οι Tigers (βάζοντας και λίγο από το βάρος του ονόματός τους) θα ξεπεράσουν τους Royals, οι οποίοι έχουν κάνει έναν καλούτσικο Αύγουστο, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.
Διπλό για τους Τίγρεις με απόδοση 1,45.

611 Los Angeles Dodgers @ Colorado Rockies
Και οι Rockies έχουν κάνει έναν καλό Αύγουστο (15 νίκες - 10 ήττες) και έστειλαν πολλούς στον κουβά. Χαρακτηριστικό είναι το χθεσινό παιχνίδι που τελείωσε 0-10 για τους γηπεδούχους. Όμως, ο Capuano πιστεύω ότι θα δώσει λύση για τους Dodgers. Σας προτείνω λοιπόν δύο σημεία.
Διπλό για τους Dodgers με απόδοση 1,55.
UNDER με όριο 10,5 και απόδοση 1,80.

612 Cincinnati Reds @ Arizona Diamondbacks
Οι D-backs τα έχουν κάνει τελευταία σαν τα μούτρα τους. Έχουν 4 ήττες σερί χάνοντας πλέον και με τους έμπειρους pitcher τους, και με τους rookies, από τους οποίους ήλπιζαν να βρουν λύσεις. Δεν αποκλείεται να χάσουν και σήμερα απέναντι στον Cuerto, όμως πιστεύω ότι και εδώ θα έχουμε pitchers game, καθώς οι Κροταλίες σκοράρουν λίγο, ενώ και ο pitcher τους, (ο Miley) έχει πολύ χαμηλό ERA, μόλις 2,80.
UNDER με όριο 8,5 και απόδοση 1,85.

18 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Φίλε οι Yankees είναι το πρώτο που σκέφτονται όλοι. Δεν χρειάζονται εμένα. Είναι αλήθεια ότι το παιχνίδι λογικά θα είναι άσσος, άλλα δεν βγάζει μάτι όπως όλα τα άλλα.

      Διαγραφή
  2. Εγω Κώστα είχα σκοπό να γράψω καρέ του διπλού με under ..... Αφου συμφωνούμε στα αυτονόητα δηλαδή sale Verlander Cain Strasbourg και under reds @ Arizona ....
    Μετα την ήττα που έφαγα με το under στο Texas δεν ξαναπονταρω όριο (ασε που θεωρω τα era και των 2 pitcher υψηλά σχετικά )
    Για το dodgers @Rockies πάλι δεν φέρω γνώμη
    Αυτα απο μένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αλήθεια ότι το έφαγες χθες αυτό το under. Πάντως σήμερα η ιδέα των πολλαπλών προτάσεων είναι να υπάρχει επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ MOY ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BRAVES . MEDLEN KAI H ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥΣ .ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ PHILLIES .ΟΙ PHILLIES ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΕΝΑ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΜΩ ΑΠΟ 4 RUNS ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ METS. ΣΤΟ ΤΕXAS ENAΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΔΥΟ ΠΙΤΣΕΡ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ 4 INNING KAI ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο DARVISH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γεγονός ότι υπογράφεις "Altanta Braves!!" έχει να κάνει σε τίποτα με τις επιλογές σου; Ιδίως με την πρώτη; :-)
      Δεν θα διαφωνήσω πάντως με αυτό που λες τις τους pitchers του Rays@Rangers. Δεν είναι απίθανο. Δεν αποκλείεται όμως να δούμε τα μηδενικά να πέφτουν σερί και να φτάσουμε έτσι στο 9ο.

      Διαγραφή
  5. CHOP CHOP BRAVES :-)!!! ΑΛΛΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟ ΔΙΠΛΟ TOY MEDLEN ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΙS ΑΝΤΙΠΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΛΟ RUN SUPPORT. ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ STARTING PITCHER Ο MEDLEN ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΤΙ DELGADO SHEETS Η KAI AKOMH Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΧΑΛΙΑΣ JURRJENS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μετα την χθεσινή ήττα των braves που με έστειλε για ...βρουβες θα άργησω να τους προτίμησω κ πάλι μάλλον με βλέπω για του χρόνου .... αλλα θεωρω ότι αφου δεν κέρδισαν τους padres χθες δεν τους βλέπω να κάνουν Νικη στην σειρά αυτή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε ρε Γιώργο, υπερβάλεις. Δηλαδή οι Padres τρίτο sweep; Και τόσο καιρό γιατί δεν έπαιζαν καλά; Υπερβολικό το βρίσκω. Ξέσπασμα είναι.

      Διαγραφή
    2. Xaxaxaxa για άλλον ήταν το δόλωμα εσύ τσιμπήσες ... Κοιτά ειδικά αύριο δύσκολο το βλέπω να κερδίζουν αλλα σήμερα με την φορα που εχουν γιατι όχι
      Βέβαια τα στατιστικά του pitcher της ατλαντα είναι έκπληκτικα έχει κερδίσει η ομάδα το παιχνίδι τις τελευταίες 15 φορές που ο medlen ξεκίνησε βασικός αλλα ποτε δεν ξερεις

      Διαγραφή
  7. Κωστα .. επειδη τελευταια οπως εχεις παρατηρησει πεφτω μεσα σχετικα στα σημεια αλλα τα χαλαω στο παντρεμα περιμενω να μου πεις εσυ ποια θα διαλεγες απο τα γνωστα 5 σημεια ... (detroit, washington, s.f giants, chicago w.sox και under reds@arizona) για να κανεις τριαδα.... αντε γιατι εγω δεν μπορω να τα βαλω σε σειρα....
    Μαλλον θα παιξω και τα τεσσερα φαβορι (αν και αυτο βασει πιθανοντητων ειναι λαθος...) Τι λετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ μία λύση θα σου προτείνω όχι δύο.
    Μην παίξεις το Detroit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλησπέρες από Σκόπελο

    σήμερα ακολουθώ Σικάγο, Όβερ το Όκλαντ, Ουάσιγκτον και Άντερ το Κολοράντο, καλή μας τύχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άντε είδαμε και το πρώτο live grand slam χάρη στο τσάμπα του mbl! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κωστα Δελτίο-σφαγείο .... όχι ευκαιρία ήταν το χθεσινό....... και το Detroit το πάλεψε ... whote sox και Washington ούτε ένα πόντο;;;;;
    την πατησαμε άσχημα αφου τα μεγάλα ονόματα πήγαν όλα χάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή