Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Φτωχή ημέρα αλλά με δυνατότητες για τους τολμηρούς

Χθες πήγα ταμείο από κωλοφαρδία. Έπιασα όλους τους νικητές και έχασα όλα τα Over/Under, όμως με το πακετάρισμα που είχα κάνει ακριβώς με αυτόν τον τρόπο είχα τρία σημεία για ταμείο και τρία για κουβά.

Σήμερα πάντως η ημέρα είναι φτωχή, καθώς έχει λίγα παιχνίδια και γι' αυτό οι αποδόσεις είναι επίσης φτωχές.


632 Saint Louis Cardinals @ Houston Astros
Το Houston έχει ήδη 6 ήττες σερί και συνεχίζει να μπαίνει όλο και πιο πολύ στον βούρκο. Σήμερα λοιπόν, απέναντι στον Westrbrook (12-9, 3.50 ERA) δεν νομίζω ότι έχει ελπίδες, κι έτσι επανέρχομαι σε αυτό το παιχνίδι που έπαιξα και εχθες. Άλλωστε οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals, όσα καντίλια κι  αν τους ρίχνω, σπανίως με απογοητεύουν.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση 1,30.


630 Toronto Blue Jays @ Detroit Tigers
Ο Verlander είναι ένα από τα ονόματα που εμπιστεύεται κανείς. Βέβαια μας τις έχει κάνει τις κουτσουκέλες του, αν και αισθάνομαι ότι η πορεία του είναι σχεδόν παράλληλη με την πορεία της ομάδας. Όποτε πάνε καλά οι Tigers πάει καλά κι αυτός. Και αυτές τις ημέρες πάνε καλά. Θα πάω λοιπόν υπέρ του Detroit το οποίο μάλιστα εντός έδρας είναι καλό (36-25) ενώ αντιθέτως το Τορόντο εκτός έδρας δεν είναι (25-37)
Άσσος για τους Τίγρεις με απόδοση 1,25.


633 Cincinnati Reds @ Philadelphia Phillies
Εδώ έχουμε ίσως το πιο περίεργο παιχνίδι της ημέρας. Οι Reds φυσικά και είναι σε φόρμα, ενώ οι Phillies δεν είναι. Χθες κέρδισαν  στη Φιλαδέλφια, βραχύα κεφαλή με 3-2, όμως σήμερα τα ονόματα που ανεβαίνουν στο βουναλάκι είναι και από τις δύο πλευρές φοβερά. Ο λόγος για τον Cuerto για τους Reds και τον Hammels για τους Phillies. Επειδή λοιπόν θεωρώ πολύ δύσκολο να αποφασίσω για το ποιος θα κερδίσει, νιώθω ότι το under με το υψηλό (για το βάρος των δύο αυτών ονομάτων) όριο, είναι η καλύτερη επιλογή.
UNDER με όριο 7,5 και απόδοση 1,75.

Το παιχνίδι που ακολουθεί είναι μία φοβερή έκπληξη, στην οποία όλα είναι εναντίον της. Αν όμως υπάρχει μία έκπληξη που μπορεί να κάτσει, προκειμένου να αποζημειώθείτε λίγο για τις τραγικές αποδόσεις που έχουν τα πρώτα δύο παιχνίδια, αυτή είναι. Η τύχη βοηθά τους τολμηρούς.

636 Minnesota Twins @ Texas Rangers
Μην αναζητήσετε στοιχεία υπέρ των Twins απέναντι στους Rangers. Είναι καταιγιστικά. Όμως, ο φέτος παίζοντας με μία ομάδα κουρέλι, καταφέρνει να έχει πολύ χαμηλό ERA (2,95) και γενικώς να κερδίζει. Έχει πέσει κάτω από 6 innings μόνο δύο φορές (και τη μία κέρδισε) και γενικώς φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που αλλάζει την εικόνα των Twins. Από την άλλη, ο Oswalt είναι ένας καλός pitcher, που κάποτε ήταν καλύτερος. Στα τελευταία τρία παιχνίδια δεν έχει καταφέρει να πάρει decision, διότι αντέχει στο παιχνίδι από 1,1 μέχρι 4,2 innings. Αυτή λοιπόν είναι μοναδική ευκαιρία για την Minnesota να πάρει νωρίς lead και να κρατήσει αμυντικά το παιχνίδι στη συνέχεια, καθώς οι Texas θα αλλάζουν pitchers και άρα διάθεση.
Διπλό για τους Twins με απόδοση 2,50.
Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε το παιχνίδι με Under με όριο 9,5 και απόδοση 1,80.

10 σχόλια:

  1. file i gnwmi m me ta under,over pou les pws exases einai oti einai duskolo na ta upologiseis idika sta teleutaia stadia tou agwna pou allazoun poli pitchers pou autous den tous exeis upologisei opotan an paikseis ena less k kapios apo tous teleutaious pitchers vre8ei se kaki mera tote exeis provlima.epishs me to over k enas pitcher pou den einai kalos mporei i amuna na ton voi8isei gia na min dextei pollous pontous.twra 8a m peis k me tis nikes mporei na s xalasoun ta sxedia opotan kata tin gnwmi m wpos eipa k stin arxi kalo 8a itan ta under,over i k tes nikes na tis paizeis me tous gurous,dld ws ton 5 i 6 i k 7 guro pou einai sxedon panta i arxikh pitchers k ksereis peripou poso kalos einai o ka8enas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ή κακώς φίλε μου αυτό είναι το Baseball. Είναι ένας μαραθώνιος και όχι σπριντ. Απαιτεί την εμπλοκή μεγάλους μέρους της ομάδας στο παιχνίδι, κι έτσι κανείς ποτέ δεν ξέρει τί θα γίνει.
      Για παράδειγμα μου λές τα περι γύρων και μπορεί να έχεις δίκιο. Για το λόγο αυτό κάνω την ανάλυση σήμερα ότι ένας pitcher (ο Oswalt) δεν φτάνει βαθιά στο παιχνίδι στις τελευταίες του εμφανίσεις. Πρέπει λοιπόν κανείς να ξέρει τί κάνει το Bullpen στην κάθε ομάδα. Και επειδή το Bullpen των Texas είναι καλό, γι' αυτό γράφω ότι αν είναι να κάτσει αυτή η έκπληξη ό,τι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει νωρίς.
      Από την άλλη, μου έχει τύχει να παίξω ένα παιχνίδι των Giants οver με όριο 6,5, καθώς σκεφτόμουν ακριβώς αυτό που λές. Ότι δηλαδή μπορεί οι starters να πάνε καλά, το όριο όμως είναι τόσο χαμηλό, ώστε ακόμα και ένας reliefer να πάει άσχημα, θα ξεπεραστεί. Ξέρεις τί έγινε; Πήγαν και οι δύο starters με 0-0 μέχρι το 10ο inning!!! Και κάτι ανάλογο έγινε προχθές με τους Rays και τους Royals, όπου και οι δύο starters έφτασαν στο 8ο inning με 0-0 και το παιχνίδι έλειξε στο 10ο με 1-0.
      Γι' αυτό σου λέω: όλα γίνονται και δεν υπάρχει καταφύγιο.

      Διαγραφή
  2. Τα πράγματα δεν πανε καθολου καλα.... χανουν οι tigers χανουν και οι cardinals..... τι γινεται ρε παιδι μου ... κωστα ειπες για εκπληξη σημερα αλλα δεν ειναι αυτη που ειδες μονο .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o Verlander φαινεται να μην ειναι στα καλα του σημερα.... o Cabrera νομιζω βγηκε τραυματιας....
    Οι μισητοί χανουν 3-0 στο τριτο Inning και εγω ειχα την φαεινη ιδεα να παιξω εκτος των δυο υπερφαβορι.... το οver στο Μets-Rockies στο οποιο δεν κουνιεται φυλλο και ηδη βρισκομαστε στο 5 inning... καληνυχτα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το over το έχασες, στα άλλα δύο όμως ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι μισητοί απλά γάμησαν χωρίς σάλιο και οι tigers σου τα κατάφεραν στο 11 ο inning. Πέφτω για ύπνο περιμένοντας και τα υπόλοιπα

      Διαγραφή
    2. πράγματι ήρθαν τα πάνω κάτω ...ειδικά οι δικοί μου ήταν κ..φαρδοι αφου το δεύτερο run το πέτυχαν χάρη σε λάθος του catcher ......
      Κώστα έπιασα και το under στο phillies μόνο την έκπληξη έχασε αφου οι twins ήταν στο παιχνίδι μέχρι τα μισά αλλα δεν πήραν το προβάδισμα που είπες και τελικα έχασαν

      Διαγραφή
    3. Κατ´ αρχήν και αυτός ο τρόπος σκοραρίσματος είναι πολύ συχνός άρα δεν θα το έλεγα κωλοφαρδία, αλλά δεν είμαι και σίγουρος αν είναι λάθος κια catcher. Μάλλον θα το απέδιδα πιο πολύ στον Pither. Αν δεις στο βίντεο, ο cather μόλις δίνει τα σήματα στήνεται προς τα αριστερα για inside pitch, όμως η μπάλα του έρχεται δεξιά. Έχω την εντύπωση ότι άλλα έχουν συμφωνήσει και άλλο στέλνει ο pitcher οπότε ο cather ξαφνιάζεται και χάνει τη μπάλα η οποία μάλιστα έχει και σπιν προς τα έξω. Αυτό συμβαίνει όταν άλλο περιμένει ο cather και άλλο στέλνει ο pitcher.

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Miguel Cabrera παίκτης των tigers απο τους δυνατότερους batters έχει αν δεν κάνω λάθος ηδη 25 home runs φέτος αποτελεί την αιχμή του δόρατος της επίθεσης του Detroit μαζι με τον Prince Fielder παίζοντας ο ένας πίσω απο τον άλλον τρομοκρατωντας τους αντιπάλους pitchers χαχαχαχα .....:)

      Διαγραφή
    2. Είναι ο παίκτης με την μεγαλύτερη αξία σήμερα, αφού εκτόπισε από την κορυφη τον Albert Pujols, ο οποίος παρεμπιπτόντως επίσης τραυματίστηκε προχθές

      Διαγραφή