Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το γυρίσαμε το παιχνίδι!!!

Ένας πόντος. Κι όμως είναι τόσο μεγάλη απόσταση...
Αυτό μου στοίχισε το χθεσινό παρολί: ένα run. Το όριο στο under Nationals @ Marlins ήταν 7,5 και το παιχνίδι έληξε 3-5, τη στιγμή που και οι Cubs, αλλά και οι Phillies είχαν κερδίσει τα παιχνίδια τους.
Δεν πειράζει όμως, διότι μετά από ένα σημαντικό slump στο οποίο βρέθηκα το προηγούμενο 15ήμερο, τώρα έχω ανακάμψει απόλυτα και τις τελευταίες τέσσερις ημέρες έχω πετύχει 15 στις 19 προτάσεις μου. Δηλαδή 79%!!!
Με πολύ αναπτερωμένο ηθικό λοιπόν συνεχίζω.

601 Kansas City Royals @ Clevaland Indians
Οι Cleveland Indians, είναι στην κορυφή του Division τους, χωρίς να έχουν βγάλει μάτι με το Baseball που παίζουν. Από την άλλη, οι Kansas -παρά το ξέσπασμα που είχαν πριν μερικές ημέρες που τους έβγαλε από τον πάτο- συνεχίζουν να εμφανίζουν μία ασταθή πορεία, έχοντας την θέση που τους αρμόζει (τέταρτοι στο division τους)
Στο mount τώρα, για τους Indians ανεβαίνει ο Masterson. Ούτε αυτός βγάζει μάτι με τα στατιστικά του (2-3 με 4,62 ERA) σίγουρα όμως εμπνέει πολύ μεγαλύτερη εμπιστοσύνη από τον rookie Will Smith (καμία σχέση με τον γνωστό ηθοποιό) ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι έπαιξε μόλις 3,1 innings απέναντι στους Yankees, έβαλε και στις τσέπες του 5 runs, ανεβάζοντας το ERA του στο 13,5!!!
Άσσος λοιπόν, χωρίς δεύτερη κουβέντα για τους Ινδιάνους, με απόδοση 1,5.

608 Chicago White Sox @Tampa Bay Rays
Ο Philip Humber των White Sox στις 21 Απριλίου έριξε ένα perfect game. Το 21ο στην ιστορία της MLB. Έκτοτε τα έχει κάνει απλά, θάλασσα. Κρατάει όλο και λιγότερο στα τελευταία παιχνίδια και με αυτόν στο mount η ομάδα δεν πάει καλά, ασχέτως αν κατέφεραν να κερδίσουν τα δύο τελευταία παιχνίδια που ήταν αυτός επάνω. Εκείνος δεν πήρε το decision. Αντιθέτως, ο James Shields των Tampa, έχει 6 νίκες και  2 ήττες, ενώ συνολικά οι Rays με αυτόν στον mount έχουν κερδίσει 8 στα 10 παιχνίδια τους. Δεν τον φοβάμαι λοιπόν, ενώ αντιθέτως δεν μπορώ να εμπιστευτώ τη μία αναλαμπή που είχε ο Humber. Αντιθέτως πιστεύω ότι οι Shields θα κρατήσει τα ρόπαλα του Sox (και κυρίως τον Dunn που περνάει δεύτερη νεότητα) και έτσι η ομάδα θα κερδίσει το παιχνίδι.
Άσσος λοιπόν για τους Rays με απόδοση 1,5.

606 Detroit Tigers @ Boston Red Sox
Ο Verlander είναι ένα όνομα που ότι και να γίνεται το εμπιστεύεσαι. Είναι αλήθεια ότι προέρχεται από ήττα στις 24 Μαΐου, όπως και να έχει όμως κάποια στιγμή έπρεπε να χάσει. Πριν από αυτό όμως, η άλλη του είναι στις 11 Απριλίου. Ενάμιση μήνα πίσω δηλαδή. Με απλά λόγια ο άνθρωπος είναι πολύ σταθερός, γι' αυτό και τον εμπιστεύομαι ακόμη και εκτός έδρας. Άλλωστε φέτος η έδρα των Boston δεν είναι και η δυνατότερη. Στην αρχή της σεζόν έχαναν σαν τρελοί μέσα στο Fenway (έχασαν ακόμη και την ημέρα της γιορτής των 100 χρόνων του) και για να το φέρουν στο 11 νίκες 13 ήττες είδαν κι έπαθαν. Θεωρώ λοιπόν ότι εδώ οι Tigers έχουν τον πρώτο λόγο.
Για τους Boston στο βουναλάκι ανεβαίνει ο Daniel Bard o οποίος έχει τα πάνω του και τα κάτω του με 5 ήττες και 4 νίκες. Άρα τόσο η δική του αστάθεια, όσο και των Red Sox, απλά επιβεβαιώνουν την απόφασή μου.
Διπλό λοιπόν για τους Tigers με απόδοση 1,65.

2 σχόλια:

  1. ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΩΝ REDS ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΝ BAILEY(3-3 ,ERA 4.19) ΣΤΟ ΒΟΥΝΑΛΑΚΙ. Ο ΠΙΤΣΕΡ ΤΩΝ REDS ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ (2-0 ΚΑΙ 2.84) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΡΟΠΑΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ PIRATES ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ CHAPMAN KAI ONDRUSEK ,OI ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι ότι θεωρητικά όλοι μπορούν να κρατήσουν του Pirates, όμως εντός έδρας δεν είναι κακοί και τα νούμερα του Bailey εμένα δεν μου φάνηκαν πολύ εντυπωσιακά, γι' αυτό και δεν το προσέγγισα το παιχνίδι. Μακάρι να σου βγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή