Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σήμερα ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!

Είχα από προχθές καλή διάθεση για τις επιλογές μου. Από εκείνη τη στιγμή πάω όλο και καλύτερα και ειδικά χθες η μέρα κύλησε λες και έβλεπα τα πάντα μέσα από κρυστάλλινη σφαίρα. Και όταν συμβαίνει αυτό είναι σκέτη... κάππα αύλα.
Σήμερα λοιπόν, επειδή υπάρχουν πάλι πολλά παιχνίδια νωρίς, θα κάνω αρκετές προβλέψεις απολαμβάνοντας τα παιχνίδια που σχεδόν όλα (εκτός από ένα) ξεκινούν πριν τις 11 το βράδυ. Μάλιστα το Free Game of the Day, το οποίο μπορείτε να το παρακολουθήσετε όλοι από την MLB.TV, αρχίζει στις 20:10 και είναι το Colorado Rockies @ Cincinnati Reds, το οποίο είναι και η πρώτη μου επιλογή. Πάμε λοιπόν.

672 Colorado Rockies @ Cincinnati Reds
Οκ τον Moyer (τον pitcher των Rockies) τον θαυμάζω, καθώς καταφέρνει να παίζει στο ανώτατο επίπεδο παρά τα 49 του χρόνια. Δεν είναι όμως δυνατόν και να παίξω υπέρ του. Φέτος στις 9 εμφανίσεις του έχει δύο νίκες, ενώ όλες τις άλλες φορές οι Βράχοι έχασαν. Ειδικά στα τελευταία 5 παιχνίδια του, το ERA του έχει σκαρφαλώσει στο 7,56. Όχι ότι ο Latos είναι κανένα μπράτσο που βγάζει μάτι, αλλά όπως και να χει θεωρώ ότι θα κρατήσει τα ρόπαλα των Rockies, καθώς στα τελευταια τέσσερα παιχνίδια έχει δεχθεί 3, 2, 1 και κανέναν πόντο.
Άσσος λοιπόν για τους Κόκκινους με απόδοση 1,5.
 
671 New York Mets @ San Diego Padres
Το City Field είναι το πιο pitcher Friendly γήπεδο της Αμερικής. Εδώ λοιπόν η άμυνα έχει τον πρώτο λόγο. Θεωρώ δε ότι με τον Volquez στο mount (ο οποίος γενικώς φέτος κρατάει χαμηλά το σκορ) και με τους Padres απέναντι από τον Dickey, οι οποίοι είναι οι προτελευταίοι στο σκοράρισμα, αυτό το παιχνίδι έχει μία πολύ καλή ευκαιρία για ένα under. Θα συμφωνήσω ότι το όριο είναι χαμηλό και η απόδοση υψηλή. Όσοι λοιπόν ανησυχείτε, προσπεράστε το έχει κι άλλα πιο κάτω.
Εγώ πάντως επιμένω. Under με όριο το 6,5 και απόδοση 1,90.


670 San Fransisco Giants @ Miami Marlins
Αυτό είναι το τέταρτο παιχνίδι αυτού του ζευγαριού. Το πρώτο το πήραν οι Giants με double score. Τα άλλα δύο τα έχασαν με έναν και δύο πόντους διαφορά. Εγώ λοιπόν βλέπω ότι με τον Cain, θα καταφέρουν να κρατήσουν τους Marlins και έτσι να πάρουν την ευκαιρία τα ρόπαλα των Γιγάντων και θα μιλήσουν. Η αλήθεια είναι ότι ο Cain (με τον οποίον το παραδέχομαι ότι έχω μία εμμονή) στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει δώσει αρκετά runs (4 στο καθένα) πριν όμως από αυτά ήταν στα δύο runs, στο ένα, ή και στο μηδέν. Και από αυτά οι Giants έχουν κερδίσει τα τελευτάια τέσσερα.
Από την άλλη ο Nolasco (που δεν είναι κακός) έχει δώσει κάπως περισσότερους πόντους, οι Marlins όμως έχουν χάσει δύο στα τρία τελευταία μαζί του.
Τέλος πάντων για να μην το πολυζορίζω (και επειδή δεν παίζω ποτέ εναντίον στους Giants) διπλό για τους Γίγαντες με απόδοση 1,80.


679 Toronto Blue Jays @ Texas Rangers
Εδώ παίδες οι πολλές αναλύσεις τελειώνουν λόγω του ονόματος Darvish. Τον περίμενα πολύ καιρό στη γωνία ότι θα κάνει ήττα. Την έκανε στις 6 Μαΐου. Μετά περίμενα ότι θα αργήσει πάλι. Έχασε όμως στη γιορτή μου. Τέλος πάντων τώρα νομίζω ότι και στατιστικώς να το βάλουμε, θεωρώ πολύ δύσκολο μία τόσο καλή ομάδα (που χθες κέρδισε με walkoff homerun του Hamilton στο 13ο inning) με έναν τόσο καλό pitcher, να χάσει.
Άσσος λοιπόν για το Texas με απόδοση 1,50.


680 New York Yankees @ Oakland Athletics
Αυτό το series ανάμεσα στους Yankees και τους Athletics, θα έλεγα ότι πάει όπως ακριβώς περιμένει κανείς. Το πρώτο παιχνίδι το πήραν οι Yankees με τον Nova. Το δεύτερο το πήραν πάλι με τον Sabathia. Τώρα παίζουν με τον Kuroda. Με αυτόν έχω πάλι εμμονή, αρνητική όμως. Θεωρώ ότι δεν αξίζει να είναι στους Yankees. Μπορεί να πάει στους Pirates, ή στους Padres, ή στους Twins βρε αδελφέ. Δεν είναι όμως για τη Νέα Υόρκη. Ο άνθρωπος έχει μεν 3 νίκες, αλλά έχει και 6 ήττες. Δεν μπορώ λοιπόν να παίξω υπέρ του. Θεωρώ δε ότι οι Athletics, με τον Milone στο βουναλάκι, είναι η ώρα να κερδίσουν μέσα στο γηπεδό τους. Δεν μπορεί δηλαδή με τον Kuroda οι Yankees να κάνουν sweep εκτός έδρας.
Άσσος λοιπόν για το Oakland με απόδοση 1,90.

 680 Philadelphia Phillies @ Saint Louis Cardinals
 Και έρχομαι στο πιο περίεργο παιχνίδι της ημέρας. Ευλογα θα ρωτήσετε "μα αν είναι περίεργο γιατί το επιλέγεις;" Μάλλον για να ελέγξω λίγο τον τρόπο που σκέπτομαι, αλλά επίσης διότι έχει από πίσω του ιστορία την οποία αξίζει να αναφέρουμε.
Η πρώτη μου σκέψη πάντα όταν βλέπω τον Halladay, είναι ότι θα κερδίσει, όμως φέτος δεν παει καθόλου καλά, ούτε αυτός ούτε οι Phillies. Για σταθείτε όμως μιά στιγμή. Οι Phillies αυτή τη στιγμή έχουν τρεις νίκες σερί επί των Saint Louis Cardinals και πάνε για την τέταρτη. Αυτό έχει να συμβεί από το 1937. Και επιπλέον αυτό πάνε να το κάνουν μέσα στο Saint Louis. Αυτό έχει να συμβεί από το 1913. Και όλη αυτή την ιστορία θα την σπάσει ο Halladay σε μία κακή χρονιά; Μην τρελαθούμε κι όλας. Είναι μισητοί οι Cardinals δεν λέω, αλλά δεν είναι και μ...κες. Παίζουν Baseball οι άνθρωποι. Και ναι μεν ο Wainright δεν είναι ούτε εκείνος στα καλύτερά του, προέρχεται ομως από complete game, που σημαίνει ότι δεν είναι και κάνα τυχαίος.
Δεν παίζω λοιπόν σήμερα υπέρ του Halladay. Είναι η πρώτη φορά.
Άσσος λοιπόν για τους Cardinals με απόδοση 1,80 (την ίδια έχουν και οι Phillies)

3 σχόλια:

  1. Έτσι ξεκινάει καλά η μέρα, με homerun του Cabrera. Γεια σου Γίγαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΕΣ MEΡΕΣ ΑΠΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟN GIANTS ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΟΥ ΣΙΝΣΙΝΑΤΙ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ REDS ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΑΚΙ ΤΩΝ GIANTS ( ΦΤΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΩ ) ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μέρα ήταν τέλεια. Και σήμερα!!! Για την ώρα είμαι 5 στα 6 και απλά βλέπω τους Yankees να είναι μπροστά βραχία κεφαλή με 2 runs. Όποιος με ακολούθησε σήμερα έχει πάει ταμείο 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή