Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μεγάλα και σίγουρα

Λέω σήμερα, μιας και τα παιχνίδια της MLB είναι πολύ λίγα, να παώ στα μεγάλα ονόματα. Έχουν μικρές αποδόσεις, αλλά εμπνέουν σιγουριά.

632 Washington Nationals @ Pittsburgh Pirates
Θα πάω πολύ απλά υπέρ του Strasburg. Ο άνθρωπος έχει συνολικό ERA 1,66, αλλά ειδικά στο ένα παιχνίδι που έχει παίξει φέτος απέναντι στους Pirates, έχει δεχθεί μόλις 2 runs και σε 7 innings, έχει βγάλει 14 strikeouts!!! 14. Δύο ανά inning!!! Δηλαδή απλά οι άνθρωποι δεν τον βλέπουν. Αντιθέτως περιμένω τον Harper να δεί πολύ καλά τα pitch του Correia και να τον ψηλοσκίσει.
Με απλά λόγια: Διπλό για τους Nationals με απόδοση 1,50.

631 Tampa Bay Rays @ New York Yankees
Παρά το γεγονός ότι ο Sabbathia φαίνεται να δυσκολεύτηκε σε κάποια παιχνίδι στην αρχή της σεζόν, και δεν πήρε δύο decisions, στα τελευταία τέσσερα είναι πολύ σταθερός και δίνει λύση στο προβληματικό rotation των Yankees, ασχέτως αν το ERA του είναι στο 4,15. Από την άλλη και οι Tampa κατεβάζουν ένα καλό χέρι τους, τον David Price, ο οποίος έχει 5 νίκες και μία ήττα με ERA 2,35.
Στην σύγκρουση αυτή λοιπόν θα προτείνω UNDER με απόδοση 2,05, καθώς το όριο 7,5 το βρίσκω ικανοποιητικό. Εναλλακτικά για όσους το φοβάστε κυρίως λόγω της υψηλής απόδοσης θα σας προτείνω Άσσο υπέρ των Yankees με απόδοση 1,65, καθώς δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουν οι Tampa δεύτερη νίκη σερί μέσα στη Νέα Υόρκη.
 
635 Detroit Tigers @ Oakland Athletics
Θα πάω και εδώ με ένα μεγάλο όνομα. Στη δύση του βέβαια, αλλά μεγάλο όνομα. Τον Bartolo Colon. Ο βετεράνος pitcher, στα 7 παιχνίδια που έχει πάιξει έχει δεχθεί το πολύ 3 runs (μία φορά) τις περισσότερες 2 ή κανένα και μόνο μία φορά (στο δεύτερο παιχνίδι της χρονιάς) 7. Με απλά λόγια καταφέρνει να κρατήσει τα ρόπαλα των αντιπάλων σε χαμηλά επίπεδα.
Από την άλλη, οι Tigers παραμένουν μία ασταθής ομάδα, η οποία βρίσκεται στο 500, και δεν καταφέρνει να κεφαλαιοποίησει πάνω στα μεγάλα ονόματα που έχει στο ρόπαλο.
Θα πάω λοιπόν σε Άσσο υπέρ των Athletics, με απόδοση 1,80 (την ίδια έχουν και οι Tigers).

7 σχόλια:

  1. Μ' αρέσει που λες θα πάω στα μεγάλα ονόματα και δεν έχεις ένα από τα δύο Texas @ Orioles. Δεν πειράζει τώρα παίζουν το πρώτο για να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν υπάρχει αυτό που μόλις έγινε στη Βαλτιμόρη πρώτο inning κανένας out . 3 solo home runs από τους 3 πρώτους batter της Βαλτιμόρης back to back to back . Torch ψάξε στα στατιστικά σου αν έχει ξαναγίνει αυτό . Απίστευτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό είναι ρεκόρ στην American League. Στην National εχει ξαναγίνει.

      Διαγραφή
  3. Kαι μετά τα 3 home runs ο Colby Lewis νευρίασε και έχει βγάλει 15 συνεχόμενα outs εκ των οποίων 10 strike outs . Αυτό κι αν είναι απίστευτο . Το έχω παίξει under πρίν καν ξεκινήσουν τα home runs στο live στοίχημα με όριο το 7,5 αλλά μιλάμε τα έχω δει όλα μέχρι τώρα . Απίστευτο παιχνίδι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mέχρι που έφατσε το 7ο και με άλλα 2 home runs το σκόρ είναι 6 - 1 και επειδή θα το χάσω το under πάω για ύπνο για να μη φρικάρω αργότερα . Γκκκκκρρρρρρρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς για το under σου έβαλαν και οι Texas. Όντως πολύ ωραίο παιχνίδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. όντος πολύ ωραίο παιχνίδι. Μόνο και μόνο που οι Orioles έβαλαν 6 πόντους με 5 homeruns τα λέει όλα. Ρε παιδιά φέτος όμως οι Red Sox έχουν πέσει πολύ εκτός αν είναι τακτική.
    Και κάτι ακόμα. Σκέφτομαι να φτιάξω μια σελίδα στο facebook την οποία θα την αφιερώσω στην MLB και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Baseball. Βέβαια αν το επιθυμεί και ο Κώστας θα χρησιμοποιώ την σελίδα του για το στοίχημα. Τί λέτε να το κάνω ή θα βγει μάπα το καρπούζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή