Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Βατά τα "θέματα" σήμερα

Σήμερα σας έχω τριπλετίτσα και μπαλαντεράκια μούρλια. Υπάρχουν παιχνίδια βατά (όπως λένε και στις Πανελλήνιες) που δίνουν trend, ενώ κάποια άλλα είναι πολύ δύσκολα και τα αποφεύγω, όπως το Rays @ Red Sox, ή το Blue Jays @ Rangers.

640 Kansas City Royals @ Baltimore Orioles
Οι Baltimore είναι μία από τις δύο εκπλήξεις της χρονιάς, και ενώ στην αρχή περίμενα ότι θα "ξεφούσκωναν" τελικά παραμένουν στην κορυφή το Division τους. Επιπλέον σήμερα παίζουν μετά από ημέρα ρεπό. Βέβαια και οι Kansas είχαν χθες ρεπό, όμως αυτό έχει τη σημασία του για τους Orioles, οι οποίοι δεν έχουν χάσει κανένα παιχνίδι μετά από ημέρα ξεκούρασης. Στο βουναλάκι ανεβάσουν τον Hammel με 5 νίκες και μία ήττα, απέναντι στον Chen με 3 νίκες και 4 ήττες. Όλα λοιπόν συνηγορούν:
Άσσος για τους Orioles με απόδοση 1,70

641 Chicago Cubs @ Pittsburgh Pirates
Οι Pirates είναι στο κακό τους το χάλι. Οι Cubs απλά είναι σε χειρότερο. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν ελάχιστα. Μάλιστα οι Pirates είναι οι τελευταία σε runs (με 126) όταν οι Cubs είναι τέταρτοι από το τέλος με 155. Την ίδια στιγμή, οι Cubs ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Dempster, ο οποίος μέχρι πρόσφατα είχε το χαμηλότερο ERA του πρωταθλήματος, το οποιο αυξήθηκε στο 2,28 στα τελευταία δύο παιχνίδια. Άρα μπορεί να κρατήσει τα άσφαιρα ρόπαλα του Pittsburgh. Από την άλλη και αυτός ο άχρηστος ο Burnett -με εξαίρεση ένα παιχνίδι με τους Cardinals που έφαγε runs με το τσουβάλι (12)- σε όλες τις άλλες εμφανίσεις του έχει δεχθεί μόλις 2 run στην κάθε μία. Και επιπλέον το παιχνίδι θα γινει στο πιο pitchers' friendly γήπεδο της MLB. Τί σκατα; Δεν καταλάβατε τί θα βάλω;
UNDER με όριο το 7,5 με απόδοση 1,70.

653 Houston Astros @ Los Angeles Dodgers
Οι Houston Astros δεν είναι κακοί φέτος. Απλά οι Dodgers είναι καλύτεροι. Στο γήπεδό τους μάλιστα γ..μούν και δέρνουν. Έχουν χάσει μόλις 4 φορές και έχουν κερδίσει 19!!!. Αντιθέτως οι Astros on the road, έχουν κερδίσει μόλις 5 και έχουν χάσει 13. Νομίζω λοιπόν ότι το πράγμα μιλάει από μόνο του. Επιπλέον οι Dodgers με τον Kershaw στο βουναλάκι έχουν χάσει μόλις δύο φορές και έχουν κερδίσει 7. Μάλιστα ο pitcher προέρχεται από παιχνίδι που πήγε όλη την απόσταση κρατώντας του Cardinals παρακαλώ, στο μηδέν. Θεωρώ λοιπόν ότι δεν θα δυσκολευτεί με τους Houston, γι΄ αυτό και βάζω άσσος για τους Dodgers με (χαμηλή) απόδοση 1,35.

Επιπλέον σας προτείνω:
Detroit Tigers @ Minnesota Twins Διπλό για τους Tigers
Washington Nationals @ Atlanta Braves, Δύσκολος άσσος, αλλά είμαι υπέρ των Θαρραλέων
Philadelphia Phillies @ Saint Louis Cardinals βλέπω πολύ πιθανό τον άσσο υπέρ των μισητών, μισητών, μισητών Cardinals, αλλά και το over, καθώς μπορεί μεν ο Clif Lee και ο Lohse που ανεβαίνουν στο βουναλάκι να είναι πολύ καλοί, το όριο όμως του 6,5 είναι πολύ χαμηλό. OVER λοιπόν.

4 σχόλια:

  1. kalispera gia world series exeis kamia empneusi; einai nwris akomi to kserw alla lew me mia prwti matia pws to vlepeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίταξε, εγώ στην αρχή της σεζόν στοιχημάτισα για τους Tigers, καθώς πίστεψα πολύ στην μεταγραφή Fielder που θα συνδιάζεται με τον Cabrera.
      Αυτή η πιθανότητα τώρα δεν φαντάζει πολύ πιθανή.
      Αυτή τη στιγμή πάντως ένα πολύ λογικό ζευγάρι για τους τελικούς είναι οι Texas Rangers με τους Los Angeles Dodgers. Τώρα αν δεν είναι ακριβώς αυτοί οι δύο, πιθανολογώ ότι ένας από τους δύο θα είναι σίγουρα στον τελικό.

      Διαγραφή
    2. poli pithano zeugari. to thema einai oti einai nwris. kai iparxei to aprovlepto me tous travmatismous. opap pantws exei ipotimisei tous dodgers pou panta eixan kalous pitchers . epithesi den eixan. mia xronia eixan ton ramirez(paixtoura trelli) kai proxwrisan. thimamai oti ithelan na kanoun allages sta playoff prin 1-2 xronia alla den thimamai ti kai pws. exeis kana email na ta poume kai idiaiterws;

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και έχω mail. είναι το cdavlos@yahoo.com. Πάντως για τους Dodgers νομίζω ότι αυτό που άλλαξε πολύ την κατάσταση είναι ότι τελείωσε το θέμα με το ιδιοκτησιακό. Αυτό τους απογείωσε φέτος.

      Διαγραφή