Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Φούλ του Φιλοξενούμενου με καπέλο

Όταν βλέπεις την βραδιά να πηγαίνει όπως την έχεις φανταστεί, έχεις ένα υπέροχο συναίσθημα. Οι Dodgers έφεραν το Over (έστω και στο 8o inning), ο Arroyo των Reds ζωγράφισε βγάζοντας 9 strikeouts σε 6,2 innings, ενώ ο Halladay των Phillies κράτησε το παιχνίδι ισσόπαλο 2-2, για να χαθεί τελικά από εκεί που δεν τον περιμένεις: από τον Papelbon.
Τέλος πάντων, προχωρώ σήμερα σε 3+1 προβλέψεις, σε ένα κουπόνι που γέρνει υπέρ των φιλιξενούμενων.

603 Washington Nationals @ Pittsburgh Pirates
Burnett κύριοι. Είναι σιγουριά στην ήττα. Μία ημέρα τόλμησα να τον εκθιάσω και τα έκανε σαν τα χέρια του: Μουτζούρα. Έτσι και σήμερα είμαι σίγουρος ότι θα βάλει και στις τσέπες του. Μην σας φοβήσει ότι ο Werth των Nats, χτύπησε, καθώς στο lineup επιστρέφουν ο Zimmermann και ο LaRoche. Πιστεύω λοιπόν ότι το διπλό είναι το σημείο μας για αυτόν τον αγώνα. Στο βουναλάκι για την Washington ανεβαίνει ο Jackson με αξιοπρεπή νουμεράκια, που δεν νομίζω ότι θα ξεπεράσουν τα αδρανή ρόπαλα των Pirates.
Διπλό λοιπόν για τους Nationals με απόδοση 1,75.

614 Detroit Tigers @ Seattle Mariners
Επανέρχομαι μετά από καιρό στους Tigers, καθώς ανεβάζουν στο mount τον Verlander, ο οποίος δυστυχώς δεν μας έχει δώσει τα αποτελέσματα που μπορεί τελευταία. Στις δύο τελευταίες του εμφανίσεις οι Tigers έχασαν, αλλά εκείνος δεν πήρε το decision. Θεωρώ λοιπόν ότι σήμερα στο Seattle θα πάρει το W, καθώς δεν προβλέπεται να υπάρξει αντίσταση από τον pitcher των Ναυτικών Millwood, ο οποίος δεν έχει καταγράψει ακόμη νίκη, έχει υψηλό ERA 5,34 και λίγα K (19 έναντι 42 του Verlander).
Και εδώ λοιπόν διπλό υπέρ των Tigers με απόδοση 1,45.

601 Texas Rangers @ Baltimore Orioles
Πολύ συζήτηση έγινε χθες γύρω από τους Orioles, μετά το προχθεσινο παιχνίδι των 17(!) innings στη Βοστώνη, που είχε ως αποτέλεσμα να κουραστεί η ομάδα και ως φυσικό επακόλουθο να χάσει με βαρύ σκόρ από το Texas χθες. Δυστυχώς για την (ελληνικού ενδιαφέροντος) ομάδα, θα πάω εναντίον της και σήμερα. Διακρίνω ότι παρά την δυναμική που παρουσίασαν όλο τον Απρίλιο, θα λυγίσουν σήμερα κάτω από το βάρος της συνήθειας του να χάνουν από τους Rangers. Το 2011 έχασαν 5 σερί στα 6 παιχνίδια.
Στο βουναλάκι ανεβαίνει για το Texas ο Neftali Feliz, ο οποίος έχει δώσει φέτος μία νίκη και μία ήττα, αλλά δεν έχει ικανοποιήσει απόλυτα στο τελευταίο παιχνίδι, όπου σε 5 innings μπήκαν 4 runs.
Από την άλλη, ο Arrieta των O's προέρχεται από μία καλή τελευταία εμφάνιση, αλλά πριν από αυτή είχε σημειώσει τέσσερις κακές εμφανίσεις όπου δέχθηκε σε όλες πάνω από 4 runs.
Βάζω λοιπόν το τρίτο Διπλό της ημέρας με απόδοση 1,65.

Σας βάζω και μπαλαντερ.

605 Atlanta Braves @ Chicago Cubs
Είναι η δεύτερη φορά που στοιχηματίζω υπέρ του Dempster. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι με αυτόν τον άνθρωπο στο mount με το χαμηλότερο ERA όλου του Πρωταθλήματος (0,95) δεν έχουν κερδίσει οι Cubs ούτε μία φορά στις τέσσερις ενάρξεις του. Σε μία από αυτές του αποδόθηκε το L, σε όλες τις άλλες όμως είχε no decision. Οι Cubs όμως πρέπει σήμερα, μετά την χθεσινή τους νίκη από τα φρέσκα ρόπαλα που έβαλε στην 25άδα τους, και πάλι να νικήσουν.
Άσσος λοιπόν για τους Cubs με απόδοση 1,75.

24 σχόλια:

  1. σημερα tigers me trela χτες μας χαλασε μεγαλο δελτιο...σημερα με verlander νομιζω "ευκολη νικη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα, εγω παλι θα προτεινω δυο αλλα παιχνιδια.... θα συμφωνησω με το αγαπημένο μου Detroit και τον δυνατό Verlander (αν και την τελευταια φορα που το εκανα εχασε, και η ομαδα μετα το πολυ σπουδαιο ξεκινημα εχει ντεφορμαριστει, ελπιζω σε καλυτερη συνεχεια, αλλωστε ο μαραθωνιος ως τα τελη Σεπτεμβρη ειναι μακρυς)
    Τα δυο αλλα παιχνιδια που βλέπω
    ειναι ο ασσος των Dodgers με τον πολυ καλο Kershaw, ο οποιος βεβαια στο τελευταιο του παιχνιδι δεν τα πηγε και τοσο καλα, αλλα πιστευω οτι απεναντι στους (sorry φιλε) μετριους Giants θα καταφερει να κρατησει χαμηλα το σκορ και με βοηθεια απο την δυνατη του επιθεση να παρει την νικη, (αποδοση 1,50)
    και θα ρισκαρω με το διπλό του Toronto (αποδοση 1,80) κυριως λογω του δυνατου Romero ο οποιος βεβαια εχει να αντιμετωπισει εναν αρκετα καλο αντιπαλο Pitcher (ισως και το Under να εχει αξια εδω αλλα το οριο των 6,5 runs το βρισκω χαμηλο και δεν το ρισκαρω)
    ξανακοιτόντας το προγραμμα ισως να ρισκαρω και στο under στο παιχνιδι Αrizona vs St.Louis κυριως παλι διοτι θεωρω οτι το οριο 8,5 ειναι αρκετα ψηλα ειδικα οταν εχεις δυο Pitcher (Κennedy vs Westbrook) που εχουν Era 3,23 και 2,12 αντιστοιχα και με ελκυστικη αποδοση 1,90!!!!
    Ακουω παρατηρησεις και αντιπροτασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAIDIA EPISHS TOYS MILGOYOKI KE TON GALLLARDO PWS TOUS VLEPETAI??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΘΩ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΩΝ TIGERS ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ O VERLANDER NA MΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ. ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ PHILLIES. ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ Ο BLANTON (3-3, 2.83 ERA) ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ BATISTA( 0-1, 6.92 ERA,ΦΡΕΣΚΟΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ROTATION) KAI ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΡΟΠΑΛA ΤΩΝ PHILLIES ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pazari bet εγω θα τον αφηνα γιατι τον βλεπω πολυ ασταθη (1Ν-3Η και ERA 5,79) δεν το ακουμπαω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ATLANTA BRAVES!! oπως το λες ειναι..... φτανει να δουλεψουν τα ροπαλα των Phillies λιγο παραπανω.... επειδη ομως ως τωρα υπολειτουργουν εγω το αφησα απ εξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλε Torch (sorry αλλα δεν ξερω το ονομα σου ετσι σε βλεπω οπως και εσυ με βλεπεις Greekpitcher παρεπιπτόντως Γιωργο με λενε) αν μου επιτρεπεις να χρησιμοποιησω το βημα σου και να απευθυνθω στους υπολοιπους φιλους που διαβαζουν και γραφουν -και φυσικα να ρωτησω και εσενα- αν εχουν twitter και αν θελουν να το δωσουν να μιλαμε και απο εκει πιο ανετα και αμεσα.... για πιο ευκολη προσβαση ενω παντοτε φυσικα μπορουμε να τα λεμε και απο εδω.... θα ξεκινησω εγω δινοντας το δικο μου @greekpitcher το οποιο οποιος εχει λογαριασμο και θελει μπορει να με κανει add

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε Γιώργο Greek Pitcher, το όνομά μου είναι Κωνσταντίνος και το επίθετό μου η ακριβής μετάφραση του "The Torch".
    To twitter μου είναι το @thebrighttorch και εκεί ανεβάζω τις αναρτήσεις μου για να τις βλέπουν όσοι με ακολουθούν.
    Τώρα για το Giants @ Dodgers συμφωνώ ότι είναι πολύ πιθανός ο άσσος, αλλά μειώνω τις επισκέψεις μου στους Γίγαντες διότι στενοχωρίεμαι. Ο Vogelsong πάντως πρέπει κάποια στιγμή να γράψει μία νίκη. Σκεφτείτε το.
    Το Toronto @ Oakland μοιάζει ορθάνοιχτο σαν τα πόδια ξέρετε ποιάς επαγγελματικής ομάδας!

    @ pazaribet Το Milwakee θεωρώ ότι θα κερδίσει δύσκολα σήμερα, τιμώντας ίσως την έδρα του. Αλλά στο στοίχημα ούτε κι εγώ το άγγιξα.

    @ Atlanta Braves Και εδώ θεωρώ ότι η έδρα θα παίξει το ρόλο της, αλλά και αυτή η νίκη των Phillies θα είναι δύσκολη καθώς το ρόπαλο είναι η μεγάλη στενοχώρια της Φιλαδέλφειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρε μάγκες το άντερ των γιανκις με την ταμπα δεν είναι πολύ λογικό με τους pitchers που κατεβάζουν σήμερα? θα παω με το άντερ των μισητών, το 2πλο των νασιοναλς, και σκέφτομαι ή 2πλο ή άντερ τους angels. Απ την άλλη, δε μπορεί να χάσουν οι dodgers απο μια ομάδα που στην ουσία παίζει χωρίς ρόπαλα. Φτάνει μόνο ο pitcher? Torch?
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Γιώργος Όντως δεν είναι παράλογο το under των Yankees, ειδικά με όριο το 8,5 που έχει ο ΟΠΑΠ. Όμως ο Νova (τον οποίο εμπιστεύομαι) στις δύο τελευταίες του ενάρξεις δέχθηκε 6 και 5 runs, γεγονός που αν επαναληφθεί θα θέσει σε μεγάλο κίνδυνο το under.
    Πιο εύκολο μου φαίνεται το under των μισητών με όριο στον ΟΠΑΠ το μεγάλο 9,5.
    Για τους Dodgers (να σας χέσω που με πιέζετε να τοποθετηθώ) ναι βλέπω πιθανή μία νέα ήττα των Giants, απλά λέω ότι κάποια στιγμή ο Vogelsong θα πρέπει να κάνει μία νίκη. Αυτό λοιπόν με προβληματίζει. Βέβαια είναι αλήθεια ότι στα τελευταία 10 παιχνίδια οι Γίγαντες δεν έχουν σημειώσει περισσότερους από 5 πόντους (και αυτό μόνο σε ένα παιχνίδι) με μέσο όρο 3,4 runs/παιχνίδι. Αλλά ούτε και οι Dodgers -που καταλαμβάνουν την κορυφή της MLB- εμφανίζονται πολύ παραγωγικοί. Έχουν πετύχει 3,8 runs/παιχνίδι στα τελευτάια 10, νούμερο που βελτιώνεται πολύ λόγω του χθεσινού 9-1. Άρα ναι δεν αποκλείεται ο pitcher να κάνει τη διαφορά και κρατώντας τους χαμηλά, το αποτέλεσμα να είναι το ανάποδο από αυτό που περιμένεις. ΧΑ τα κατάφερα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα κι απο μένα.
    Σήμερα το έριξα στο παρολακι,στο οποίο έχω βάλει:
    1.ΔΙΠΛΌ Tigers
    2.ΆΣΟ Phillies
    3.ΆΣΟ Yankees
    4.ΆΣΟ Cubs
    5.ΔΙΠΛΌ Angels

    Περιμένω τη γνώμη όλων για τα Ματσακια που επέλεξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικολή θεωρώ ότι των Yankees είναι επίφοβο. Επίσης ως επίφοβο διακρίνω το διπλό των Angels. Όχι ότι υπάρχει τίποτε παράλογο, αλλά τους προσεγγίζω πολύ προσεκτικά τελευταία και ακόμα και έτσι μου την κάνουν από έκει που δεν το περιμένεις.

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα και από μένα.
      Εγώ έπαιξα μάλλον εμπιστεύτηκα τις προβλέψεις του Κώστα.
      Εγώ λέγομαι Δρόσος και δεν έχω twiter αλλά έχω facebook όποιος θέλει μπορεί να μου κάνει add στο Drosos Dimitriou.
      Ελπίζω να βρεθεί ένας τουλάχιστον.
      Κώστα μου είχες πει ότι έχεις κάτι στον facebook σελίδα ή άτομο δεν θυμάμαι,μπορείς να μου πεις που μπορώ να σε βρω;

      Διαγραφή
    3. Σου έστειλα αίτημα φιλίας φίλε, αν και να θυμάσε ότι δεν βλέπω συχνά το FB. Δηλαδή μην μου γράψεις κάποιο μήνυμα, το γράψω εκεί που φαντάζεσαι και μετά από μία εβδομάδα με ρωτήσεις γιατί δεν σου απάντησα. Μιλημένα, ξηγημένα.

      Διαγραφή
    4. Σε ευχαριστώ φίλε Δρόσο που επέλεξες τις επιλογές μου, θεωρώ πάντως ότι η ιδέα δεν είναι κάποιος να διαβάζει τις προτάσεις μου και να τις βάζει καθρέφτη στο δελτίο του. Από την αρχή που ξεκίνησα να γράφω σε αυτό το Blog, πάντα θεωρούσα (και είμαι σίγουρος πως έτσι συμβαίνει) ότι όσοι με διαβάζουν, απλά προσπαθούν να δουν τον τρόπο του σκέπτεστε στο Baseball (σε περίπτωση που δεν γνωρίζουν το παιχνίδι καλά) για να βελτιώσουν την δική τους προσέγγιση στα παιχνίδια, καθώς και να δούνε και μία άλλη προσέγγιση (από εκείνη που ενδεχομένως κάνουν) όσοι ξέρουν το παιχνίδι.
      Για τον λόγο αυτό (αλλά και για την δικη μου βελτίωση) προτιμώ (και χαίρομαι που τελευταία αυτό πραγματώνεται) να γίνονται οι συζητήσεις αυτές που κάνουμε ΕΔΩ στο blog και όχι στο FB ή το twitter, διότι έτσι οι υπόλοιποι αναγνώστες που δεν σχολιάζουν, παίρνουν περισσότερες απόψεις από αυτους που γράφουν σχόλια,οι οποίοι έχουν εμπεριστατωμένη άποψη και από τα γραφόμενά τους φαίνεται ότι ξέρουν πολύ καλά το παιχνίδι.
      Κάποιους τους ξέρω και προσωπικά, κάποιους άλλους όχι, αλλά χαίρομαι που τους γνωρίζω, όπως χαίρομαι που γνωρίζω και έσένα.

      Διαγραφή
    5. όχι αυτή την φορά συμφώνησα μαζί σου. Εξάλλου χτες είδα μια συνέντευξη του Tom Μαζαράκη και κατάλαβα πως να ψάχνω την νίκη κάθε αγώνα!!! Και εγώ θέλω να σε γνωρίσω, αλλά όχι μόνο εσένα όλους όσους γράφουν σε αυτό το blog!!!

      Διαγραφή
    6. Ο Tom Μαζαρακης ποιος ειναι???!!!

      Διαγραφή
  12. Caro Nikko da Roma εγω δεν θα σχολιάσω τις επιλογές σου ως προς τις ομάδες αλλα κάτι άλλο όπως λένε κ εκει που είσαι Hai messo nella tua scommessa troppe partite!!!! Δηλαδή για τους μη οταλοφωνους επέλεξες παρά πολλα παιχνίδια !!! Θεωρώ οτι maximum πρέπει να παίζουμε 2 παιχνίδια ( οι ιντερνετικοι) κ 3 όσοι παίζουμε ΟΠΑΠ στα παρολι μας (αυτο είναι γενικότερη άποψη μου για το στοιχημα σε κάθε άθλημα ) αφού έτσι ανεβάσουμε τις πιθανότητες επιτυχίας κατεβάζοντας την γκάνιοτα του book

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν θα μπω κι εγώ στη συζήτηση και θα επιλέξω
    Ντιτροιτ
    Λ.Α.Ντοτζερς
    Miami.
    Ο Βερλάντερ απλά πρέπει να κερδίσει σήμερα μια ομάδα που χάνει εύκολα απέναντι σε καλούς πιτσερ.
    Ο Κέρσω θα ξεκάνει την κακή επίθεση της ομάδας του Κωνσταντίνου και το Μαιάμι το επέλεξα γιατί δεν μου γεμίζει το μάτι καθόλου ο Ροντρίγκεζ που παίζει για το Χιούστον . Αντίθετα ο Σαντσεζ για το Μαιάμι είναι εγγυησάρα και ελπίζω το σερι των 7 να γίνει 8 κι ας σταματήσει εκεί μετά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οφείλω να ομολογήσω ότι πρώτη φορά παίζω 5 αγώνες μαζι.επειδή παίζω στο διαδίκτυο κυρίως παίζω ή μόνα ή 2 αγώνες ή 3 αγώνες.απλά σήμερα έβλεπα όλα αυτα τα ματσακια και στην εταιρεία Που παίζω έχει μόνο απλά συστηματα στα παρολι είπα να το ρίξω στον ΟΠΑΠ συνδυάζοντας 2 αγώνες μαζι και βγάζοντας μια ενιαία απόδοση,κάνοντας το δηλαδή σύστημα 3-4

    Τέλος να πω στο φίλο Greekpitcher ότι μένω Ελλάδα κι εγω ... Καλη επιτυχία σε όλους σήμερα ,πάμε γερά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΧΑΖΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΚΑΚΟ BULLPEN KAI AΝΥΠΑΡΚΤΑ ΡΟΠΑΛΑ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ANOHTH, ANOHTH, ANOHTH ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ PHILLIES KAI ΓΙΑ ΜΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή