Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Χωρίς τελετή σήμερα. Σκέτο Baseball

Η βραδιά χθες ήταν απογοητευτική. Η τελετή έναρξης (εμένα τουλάχιστον) δεν με ικανοποίησε.
Μοναδικό θετικό το ότι πέτυχα τους Yankees και έβγαλα μερικά από τα σπασμένα από το άλλο δελτίο, στο οποίο πήγαινα για πολλά και το έριξα με τέσσερα παιχνίδια, αλλά πήρα αυτά που καταλάβατε. Η αλήθεια όμως είναι ότι στα χθεσινά παιχνίδια έπεσαν κορμιά. Στο Cardinals @ Cubs, πρώτο σκόραρε το Saint Louis. Μετά πέρασαν μπροστά οι Cubs. Μετά πάλι οι Cardinals. Μετά πάλι το Chicago και όλα αυτά μέχρι το 3ο inning, όπου στο τέλος πέρασαν μπροστά οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals και πήραν το παιχνίδι. Το ίδιο και στο San Francisco. Πρώτοι σκόραραν οι Giants, αλλά γρήγορα πέρασαν μπροστά οι Dodgers. Μετά ισοφαρίστηκαν και τελικά η νίκη πέρασε στο Los Angeles στο 10ο inning.
Σήμερα Σάββατο όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Διαφορετική είναι και η διάθεσή μου, καθώς θα βάλω Baseball στον υπολογιστή, θα αράξω στον καναπέ και θα κάνω οικονομία δυνάμεων, καθώς αύριο το βράδυ, στα γήπεδα του Ελληνικού διοργανώνονται τα tryout για να γίνει η οριστική επιλογή των παικτών που θα πάνε στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας.

656 Detroit Tigers @ Toronto Blue Jays
Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να επιλέξετε μόνο του σήμερα. Δεν είναι εύκολο. Ούτε οι Tigers ξεχωρίζουν (τουλάχιστον με βάση τις επιδόσεις των pitchers) ούτε οι Toronto. Αν λοιπόν σκέφτεστε ότι θα θέλατε να επιλέξετε το παιχνίδι επειδή οι πιθανότητές σας είναι 50-50, θα σας πρότεινα να επιλέξετε το Detroit, καθώς οι Jays ειναι νοσοκομείο (δεν έχουν το Bautista και πολλούς pitchers) και πιστεύω ότι θα χάσουν.
Διπλό για τους Τίγρεις με απόδοση 1,65.

657 Boston Red Sox @ New York Yankees
Επανέρχομαι σε παιχνίδι που επέλεξα χθες, αν και δεν το κάνω πολύ συχνά, όμως με τον Sabathia στο mount δυσκολεύομαι να προσπεράσω αυτή την αναμέτρηση. Οι Sox παραμένουν σε κακή κατάσταση, χθες έκαναν λάθη και γενικώς νομίζω ότι είναι ασταθείς, ενώ και ο Lester που αναλαμβάνει το μπαλάκι δεν λέει και πολλά.
Άσσος για τους Yankees με απόδοση 1,55.

668 Cincinnati Reds @ Colorado Rockies
Ο Cuerto φέτος με μία λέξη, σκίζει. Προέρχεται από 3 νίκες, ενώ στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει 7. Αντιθέτως ο Friedrich στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχει να επιδείξει μόλις δύο νίκες, οπότε θα έλεγα πως τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Άσε που οι Reds αυτή τη στιγμή καίνε και τσουρουφλάνε. Έχουν 8 νίκες σερί. Πάμε λοιπόν για την έννατη.
Διπλό για τους Κόκκινους με απόδοση 1,55.

666 Chicago White Sox @ Texas Rangers
Και αυτό το παιχνίδι το έπαιξα και χθες, αλλά όχι για νικητή αγώνα. Σήμερα θα πάω για νικητή και θα επιλέξω Texas, με τον Harrisson στο βουναλάκι, ενώ οι Sox ανεβάζουν τον Ηumber, του οποίου το perfect game φαντάζει λές και έγινε πρόπερσι. Όλο τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχει πετύχει δύο νίκες και τρεις ήττες, ενώ και πριν ήταν μάλλον απογοητευτικός, ιδίωα αν συγκριθεί με τις προσδοκίες που δημιούργησε το τέλειο παιχνιδι του Απριλίου.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,45.

669 Tampa Bay Rays @ Los Angeles Angels
Τελευταίο -αλλά όχι πολύ δύσκολο- παιχνίδι για σήμερα είναι αυτό με τους Αγγέλους να ανεβάζουν στο βουναλάκι τον C.J. Wilson, ο οποίος παρουσίασε μεν μία κάμψη το προηγούμενο διάστημα, έχει αποδείξει όμως ότι το έχει και θα ανακάμψει. Στα δέκα τελευταία παιχνίδι μόνο μία φορά παραχώρησε περισσότερους από 3 πόντους (έδωσε 7) ενώ στα άλλα δύο παιχνίδια που έχασε δεν είχε run support και το παιχνίδι ήταν στον πόντο. Πιστεύω ότι σήμερα οι ροπαλιστές θα μιλήσουν απέναντι στον Moore με το 4,23 ERA και το παιχνίδι θα γύρει προς το Los Angeles.
Άσσος για τους Αγγέλους με απόδοση 1,60.

8 σχόλια:

  1. file oklan diplo kai sial mariners asso?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα δύο παιχνίδια ειναι δύσκολα, αλλά αν ήταν να τα παίξω έτσι θα τα επέλεγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. h oklan postevo oti mporei na paei over!
    asso tin ntaimonpaks
    diplo toua misitous misitous cardinals?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Oakland γενικώς τελευταία σκοράρειπολύ, οπότε το οver είναι λογικό. Και τα άλλα δύο που λες είναι λογικά, αλλά και δύσκολα, καθώς οι pitchers και των δύο ομάδων είναι άπειροι.

      Διαγραφή
  4. Kwsta simera tha anoixto ligo parapanw skeftomai na paixw 2 deltia 1:cardinals,yankees,giants.2:Angels,ranges,cincinati... th les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους Giants τους φοβάμαι πάντα με τον Zito. Η αλήθεια είναι ότι φέτος τα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι και αυτό είναι έκπληξη, εγώ όμως πάντα τον φοβάμαι.
      Και τους Cardinals λίγο τους φοβάμαι, αλλά είναι σίγουρα καλύτερη ομάδα από τους Cubs. Έκανα όμως μία γερή ανάλυση χθες για τους Cubs και τους Cardinals, στα σχόλια του Dionysi αν θυμάμαι καλά. Δες την αν θέλεις.

      Διαγραφή
  5. Το κοράκι της πρώτης βάσης μόλις έκλεψε τους Cubs βγάζοντας out ένα ξεκάθαρο safe. Αν λοιπόν χάσουν οι Cubs, που φοβάμαι ότι αυτό θα γίνει, θα είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως οι διαιτητές μπορούν να επηρεάζουν το Baseball.

    ΑπάντησηΔιαγραφή