Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Back-to-back ταμείο και παλι. Δώωωωσεεεε

Φτου να μην με ματιάξω, από τότε που γύρισα από άδεια το πράγμα πάει πάρα πολύ καλά. Back-to-back ταμείο ξανά, καθώς στις πέντε επιλογές μου έπιασα τις τέσσερις, χάνοντας το long shot του over στους Boston, το οποίο το είχα βάλει τελευταίο διότι ηταν περισσότερο διερευνητικό.
Περνάω λοιπόν γρήγορα στα σημερινά παιχνίδια που είναι λίγα και όχι πολύ ξεκάθαρα.


632 Los Angeles Dodgers @ Saint Louis Cardinals
Αυτό είναι το παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε μόνο του, και πρέπει να σας πω ότι το θεωρώ δύσκολο. Από τους δύο pitchers κανένας δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα γι' αυτό και θα πω ένα OVER, με όριο το 8,5 και απόδοση 1,75.

636 New York Mets @ Arizona Diamondbacks
Ο Miley χωρίς να εντυπωσιάζει έχει καταφέρει να έχει 11 νίκες και μόνο 5 ήττες, ενώ οι Κροταλίες πραγματικά σκίζουν. Χθες έχασαν μεν, πριν από αυτή την ήττα όμως είχαν πέντε νίκες σερί που σημαίνει ότι η ομάδα ρολάρει. Δεν πιστεύω λοιπόν να δυσκολευτούν εντός έδρας απέναντι από έναν ρούκι που κάνει το ντεμπούτο του.
Άσσος για τους D-backs με απόδοση 1,50.

633 Detroit Tigers @ Cleveland Indians
Ο Verlander είναι ένα φοβερό όνομα, που όμως φέτος μας έχει ρίξει μερικές φορές στα βράχια. Τελευταία όμως τα καταφέρνει καλά αν και στα τελευταία 10 παιχνίδια οι δύο στις τρεις ήττες που είχε κάνει είναι εκτός έδρας. Παρά ταύτα δεν τον φοβάμαι για σήμερα, καθώς ολόκληρη η ομάδα είναι στα κάγκελα για να ξαναπάρει την πρώτη θέση (τώρα ισοβαθμούν με τους White Sox). Πιστεύω λοιπόν ότι θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Διπλό για τους Τίγρεις με απόδοση  1,55.

637 Kansas City Royals @ Seattle Mariners 
Το ότι οι Mariners έχασαν τον Ichiro δεν νομίζω ότι θα τους επηρεάσει πάρα πολύ. Άλλωστε, μάλλον δεν τον είχαν και σε πολύ υπόλυψη, και απλά δεν τον έριχναν πολύ κάτω στο line-up από ντροπή, ή για να τον κρατούν ψηλά στο χρηματιστήριο των αλλαγών. Δεν ανησυχώ λοιπόν ότι θα βυθιστούν. Που να πάνε άλλωστε. Τελευταίοι είναι. Απέναντι όμως στους Kansas, στο γήπεδό τους και με τον Vargas στο βουναλάκι, που έχει 10 νίκες και χαμηλό ERA, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουν.
Άσσος για τους Mariners με απόδοση 1,70.

7 σχόλια:

  1. Oraios kwsta kai egw epiasa 4-4 me white sox,yankees,angeles kai tampa rays!!!!!!!Auto to mina eimai sto ++++ stoixoimata me tin voitheia sou fusika...Se euxaristw gia auto kai elpizw simera na (xana)pas tameio kathws egw tha paro repo simera mias pou den exei agwnes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file oklan kai tampa pos ta blepeis ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου η Tampa είναι πιο εύκολη από το Oakland, που είναι αμφίρροπο.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Το over φαίνεται πιο πιθανό. Χθες και τα δύο ήταν Over. Προχθες ήταν over μόνο το Oakland, που μου φαίνεται και το πιο over από τα δύο.

      Διαγραφή
    2. Και τα δύο τελικά είχαν πολλά runs. Ελπίζω να τα είχες βάλει over όπως έλεγες

      Διαγραφή