Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τελετή έναρξης με Baseball. Γίνεται; Μωρε γίνεται...

Παρά τη γκρίνια μου στην επόμενη ανάρτηση για την αποπομπή του Baseball από το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων, εννοείται ότι θα κάτσω στην τηλεόρασή μου και θα παρακολουθήσω την έναρξή τους. Δεν θα ξεχάσω όμως και να στοιχηματίσω, γιατί άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Άλλωστε σήμερα έχει μόνο ένα παιχνίδι νωρίς (Cardinals @ Cubs) το οποίο ξεκινά στις 21:20, οπότε μέχρι τις 23:00 έχει χρόνο να πάρω και μία τζούρα Baseball.
Πάμε λοιπόν για τα σημερινά παιχνίδια.

642 Boston Red Sox @ New York Yankees
Αυτή είναι η συνάντηση των αιωνίων του Baseball και πολύ ορθά ο ΟΠΑΠ έβαλε το παιχνίδι μόνο του. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έχθρα ανάμεσα σε δύο ομάδες αθλήματος της Αμερικής (οι έχθρες του Αμερικανικού Ποδοσφαίου, ή του Μπάσκετ είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτή). Όμως, όπως λένε συνήθως οι οπαδοί των Yankees υποβαθμίζοντας την κατάσταση "Δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο λέτε ότι υπάρχει έχθρα. Αφού εμείς οπου τους βρίσκουμε τους σκίζουμε, έχουμε πάρει ένα κάρο πρωταθλήματα (27) και όσα έχουν πάρει  τα μετράς στα δάχτυλα (7), οπότε τί έχθρα είναι αυτή;" 
Είναι αλήθεια λοιπόν ότι η σύγκρουση Yankees και Red Sox είναι μονόπαντη. Αυτό είναι αληθεια χρόνια τώρα, αλλά ειδικά φέτος, καθώς οι Yankees έχουν 5 νίκες και οι Boston 1. Τι να βάλει λοιπόν κανείς; Δεν μπορώ παρά να βάλω Άσσο για τους Bombers της Νέας Υόρκης με απόδοση 1,55.

640 Saint Louis Cardinals @ Chicago Cubs
Εδώ θα πάω για μία έκπληξη. Και μην εντυπωσιαστείτε που την έχω τόσο ψηλά στις επιλογές μου. Την πιστεύω πολύ. Πιστεύω ότι ο Wood, παρά το ότι προέρχεται από δύο ήττες, θα καταφέρει να πιάσει στον ύπνο τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals (ααααχ σήμερα το έγραψα αυτό το μισητούς και το φχαριστήθηκα) κι ας ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Lynn, ο οποίος έχει μεν 12 νίκες και 4 ήττες, αλλά από αυτές τις 3 τις έχει παραχωρήσει στα τελευταία 10 παιχνίδια και τις δύο εκτός έδρας. Άρα η εκπληξούλα έχει πολλές πιθανότητες.
Άσσος για τους Cubs με απόδοση 2,15.

644 San Diego Padres @ Miami Marlins
Εδώ και καιρό γράφω ότι ο Zambrano επηρεάζεται πολύ εύκολα ψυχολογικά και έτσι χάνει, καθώς η ομάδα του δεν πάει πολύ καλά. Στα τελευταία 8 παιχνίδια έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Πιστεύω όμως ότι εδώ σήμερα και απέναντι σε έναν εύκολο αντίπαλο και μέσα στην έδρα του, θα ανασκουμπωθεί και θα κερδίσει. Άλλωστε και τα ρόπαλα των Marlins θα έχουν απέναντί τους έναν σχετικά εύκολο pitcher, τον Wells, ο οποίος έχει παίξει 5 παιχνίδια και έχει χάσει τα 4. Αν λοιπόν σκοράρουν νωρις οι Marlins (που έτσι πιστεύω ότι θα γίνει) θα έχει ψυχολογικό μαξιλάρι.
Άσσος για τους Ξιφίες με απόδοση 1,60.

646 Chicago White Sox @ Texas Rangers
Να και το ιδανικό παιχνίδι για Under. Φοβερό pitchers' game. Ο Darvish συναντά τον Sale. Και οι δύο έχουν από 11 νίκες, ο Ιάπωνας έχει 6 ήττες και ο Sale 3. Επίσης το ERA του τελευταίου είναι 2,37 και του άλλου 3,88. Και με όλα αυτά ο ΟΠΑΠ βάζει όριο 9,5!!!! Φαντάζομαι επειδή οι Texas είναι πρώτοι στο σκοράρισμα και οι White Sox έκτοι. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Sale έχει δεχθεί από τους Texas μόλις 2 runs σε 5 παιχνίδια (starter ήταν μόνο σε ένα από αυτά και δέχθηκε ένα run) ενώ για τον Darvish δεν υπάρχουν στοιχεία. Άρα οι White Sox θα τον δουν για πρώτη φορά και άρα θα σιωπήσουν, όπως έχουν σιωπήσει τα ρόπαλα του Texas απέναντι στον Sale. Πάμε για παιχνίδι 1-0.
UNDER με όριο 9,5 και απόδοση 1,85.

654 Los Angeles Dodgers @ San Francisco Giants
Αυτό το παιχνίδι το επιλέγω για τρεις λόγους. Ο πρώτος διότι είναι η ομάδα μου. Ο δεύτερος για τον Perfect Cain που φέτος γ...μει και δέρνει. Ο τρίτος διότι οι Dodgers εξακολουθούν να μην βρίσκουν με ποιό pitcher θα ξεκινήσουν. Μέχρι νωρίς το πρωί δεν είχαν ανακοινώσει ποιον θα βάλουν και κατέληξαν στον Stephen Fife, ο οποίος έχει πάίξει μία φορά με τους Phillies και έχει χάσει. Απλά πράγματα.
Άσσος για τους Giants με απόδοση 1,45.

9 σχόλια:

  1. file epeksa sial mariners 1 under texas rangers kai 1 giankis 300 euro elpizo na erthoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δύσκολο το Αrizona. Χθες ένας μικρούλης rookie τους έκανε γιο-γιο

      Διαγραφή
  3. file egw 8a diafwnisw mazi s me to match ton cardinals-cubs epeidi egw vlepw cardinals logo tou oti i cardinals einai poli pio kali sta runs k epishs o wood extos tou oti exei home era 4.86 exei k provlima me osous xtupoun sta deksia pou stous cardinals oi 5 kaluteroi tous paixtes mporoun na xtupisoun k oi 5 sta deksia.(ta egrapsa gia na m peis giati to exeis vali toso psila stis protimiseis s epeidi extos apo tin forma tou lynn ta alla ola einai kata tous cubs extos an exw kanei la8os?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνεις πουθενά λάθος. Πουθενά. Η αληθεια είναι ότι δεν είχα αφιερώσει τόσο χρόνο στις επιδόσεις του Wood απέναντι στους δεξιόχειρούς και πολύ χαίρομαι που κατέθεσες την άποψή σου, καθώς έτσι διαβάζουν και οι υπόλοιποι πληροφορίες που είτε μου ξεφεύγουν, είτε δεν έχω χρόνο να δω.
      Σε αυτό το παιχνίδι, πες το "όνειρο" πες το έμπνευση, απλά πηγαίνω για την έκπληξη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Η έκπληξη όμως μπορεί να γίνει και θα στο αποδείξω.
      Αν το βάλουμε με νούμερα, φυσικά και οι Cardinals είναι καλύτεροι.
      Για παράδειγμα φέτος οι δύο ομάδες έχουν παξει 10 φορές. 7 στο Saint Louis και τρεις στο Σικάγο. Οι Cardinals έχουν κερδίσει 7 φορές και οι Cubs 3. Έχουν κερδίσει όμως δύο φορές στην έδρα τους και έχουν χάσει μία, ενώ έχουν κερδίσει και μία φορά στο Saint Louis. Άρα δεν είναι απίθανο να κερδίσουν εντός έδρας και να κάνουν την έκπληξη.
      Πάμε τώρα στους παίκτες. Δεν το ήξερα αυτό με τους δεξιόχειρες για τον Wood, αλλά μου έκανε εντύπωση ότι ιστορικά μέχρι σήμερα ο μόνος που έχει 3 hit στα 3 atbat απέναντί του (δηλαδή average ,1000) είναι ο Jon Jay που είναι αριστερόχειρος. Πάντως (και για να μην γράψω αναλυτικά τον κάθε παίκτη) οι Cardinals έχουν παίκτες που χτυπούν τον Wood από ,250 μέχρι και ,1000, αλλά και οι Cubs χτυπούν από ,143 μέχρι και ,571. Με απλά λόγια εννοώ ότι η έκπληξη δεν είναι ανέφικτη και φυσικά μετά από τόση ανάλυση και κατάθεση στατιστικών που έχουμε κάνει και οι δύο, ελπίζω να μου κάτσει.

      Όλα αυτά δεν τα γράφω για να σε πείσω. Στην έκπληξη δεν μπορεί να πείσει τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Ρε λαγουδάκια, τι κάθεστε και ασχολείστε με τους Cubs; Και βέβαια θα κερδίσουμε σήμερα τον αγώνα. Γιατί οι μισητοί μισητοί Cardinals είναι μισητοί και όπως και να το κάνεις δεν θα χάσουμε σήμερα. Αν βέβαια γίνει η έκπληξη που είπες Κώστα.

      Σήμερα δεν θα πω προβλέψεις. Αλλά θα πω 2-3 αγώνες που θα μπορούσα να δω. Πρώτος και Κύριος είναι με την "ομαδάρα" μου. Go Cubs....
      Μετά ένας ωραίος αγώνας είναι το ντέρμπι των αιωνίων, Red Sox @ Yankees. Επίσης όποιος αντέχει ας δει και το παιχνίδι ανάμεσα στους White Sox @ Rangers, είναι πολύ δυνατός αγώνας. Και μετά επιλέγετε Tigers @ Blue Jays ή Rays @ Angels ή και το Dodgers @ Giants.

      Διαγραφή
  4. Καυλωμένοι ξεκίνησαν οι Cubs. Αφού δέχθηκαν ένα Homerun, έβαλαν τρεις πόντους στην αμέσως επόμενη επίθεση (με έναν Homerun) και ακόμα δεν έχει βγει κανείς out. Βρυχώνται οι Cubbies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλά και οι μισητοί επέστρεψαν με το πέος του ψηλά και ισσοφάρισαν με 2 run homerun και πέρασαν μπροστά με ένα 3 base hit και ένα suc fly τα οποία σημείωσαν όσο έγραφα για το homerun στην αρχή. Χαμός. Θα σταματήσω να γράφω γιατί μπορεί να βάλουν κι άλλα.

      Διαγραφή