Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πέντε προβλέψεις, τώρα και με νούμερα

Προσγειώθηκα λίγο χθες, καθώς στις έξι επιλογές έχασα τις τέσσερις και τρεις από αυτές οριακά. Οι Yankees έχασαν στο 12ο inning (όπως και οι Mets) και το Under με όριο 9,5 χάθηκε με 10 runs. Δεν στενοχωριέμαι όμως, καθώς από την ημέρα που επέστρεψα από άδεια οι επιτυχίες μου ήταν στο 69%. Πρέπει λοιπόν να παραμείνω σε αυτά τα επίπεδα.

Θα ξεκινήσω γρήγορα, χωρίς ποσοστά και αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ, καθώς δεν τα έχει αναρτήσει ακόμη και αν είναι απαραίτητο θα επανέλθω αργότερα.

686 Baltimore Orioles @ Cleveland Indians
Αυτό το παιχνίδι μπορείτε να το επιλέξετε μόνο του, γι' αυτό και το βάζω στην κορυφή. Πρόκειται για δύο ομάδες με συναφή στοιχεία και δυναμική, όμως νομίζω ότι τελευταία ο pitcher των Ινδιάνων Masterson είναι πολύ ασταθής και έχει δώσει μοιρασμένες ήττες και νίκες, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι λίγο υπερβολική η απόδοση που έδωσε ο ΟΠΑΠ για τους Baltimore (2.15) και έτσι, όπως έχω πει κι άλλες φορές, αν είναι να πας για την έκπληξη τουλάχιστον να αξίζει. Το γεγονός δε ότι το παιχνίδι μπορεί να μπει μόνο του, το κάνει και πιο αποδοτικό.
Διπλό τη Βαλτιμώρη με  απόδοση 2,15

698 San Diego Padres @ San Francisco Giants
Οι Giants παρά την χθεσινή τους ήττα, έφυγαν έχοντας πάρει δύο στα τρία παιχνίδια μέσα στην έδρα των Phillies. Άρα δεν θα το φέρουν και βαρέως και θα πάνε στην έδρα τους με τον Vogelsong στο βουναλάκι και θα κερδίσουν τους Padres, οι οποίοι ναι μέν προέρχονται από ένα καλό δεκαήμερο (κέρδισαν 7 παιχνίδια). Όμως απέναντι στους Giants φέτος έχουν χάσει 8 στα 10 παιχνίδια.
Άσσος για τους Γίγαντες με απόδοση 1,50.
Επίσης φαίνεται ότι ο ΟΠΑΠ όπου βλέπει Padres βάζει πολύ χαμηλό όριο στο Over - Under. Και πάλι είναι στο 6,5. Και μπορεί μεν αυτό κάπως να δικαιολογείται από τους μη παραγωγικούς Padres, δεν δικαιολογείται όμως για τους Giants.
OVER με όριο 6,5 και απόδοση 1,80.

696 Kansas City Royals @ Los Angeles Angels
Αυτό το παιχνίδι θα ήταν λογικό να το έβαζα αβλεπί άσσο, καθώς οι Angels ανεβάζουν στο βουναλάκι τον C.J. Wilson. Όμως η παρουσία του Chen στο mount για τους Βασιλιάδες με ανησυχεί. Γι' αυτό και θα προτιμήσω το Under με όριο το 7,5 και απόδοση 1,85.


697 New York Yankees @ Seattle Mariners
Όσοι με διαβάζετε συχνά, θα ξέρετε ότι τον Κuroda των Yankees δεν τον πολύγουστάρω. Όμως τελευταία πάει καλά (προέρχεται μόνο από νίκες εδώ και 5 παιχνίδια) και δεν αποκλείεται να σταματήσει την κατρακύλα των Yankees, οι οποίοι σκουπίστηκαν από τους Athletics στο Oakland και τώρα έχουν τέσσερις σερί ήττες. Η ομάδα σαν να ξεφούσκωσε μόλις σημείωσε ένα φοβερό ρεκόρ όπου είχαν πετύχει 48 αγώνες που δεν έπεσε κάτω από 3 runs ανά παιχνίδι. Πιστεύω ότι σήμερα θα επανέλθουν στις επιτυχίες απέναντι στον αδύναμο Millwood.  
Διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,55.


688 Milwakee Brewers @ Philladelphia Phillies
Και ενώ προηγουμένως σας έγραψα ότι οι Phillies γλύτωσαν το σκούπισμα από τους Giants, μετά από αυτή τη μικρή επιτυχία πιστεύω ότι θα υποδεχθούν με άλλον αέρα το Milwakee και με τον Halladay στο mount θα παραμείνουν στην πλευρά του W καθώς έχουν και όλες τις επιθετικές αιχμές τους στο roster.  
Άσσος για τους Phillies με απόδοση 1,40.

10 σχόλια:

  1. file sumfwnw me tous giants.8a i8ela tin gnwmi s gia nikh twn white sox k miami

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Των White Sox η νίκη είναι πολύ πιθανή. Του Miami, όχι τόσο. Μάλλον θα τους απεφευγα.

      Διαγραφή
  2. file lew na pekso pirates asso kai over tous metz ti les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου απάντησα στην άλλη ανάρτηση γιατί την είδα πρώτη

      Διαγραφή
  3. kwsta egw vlepo episis arizona kai nationals ti les esy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριζόνα μάλλον ναί, όχι τόσο λόγω των ίδιων (που δεν πάνε καλά) αλλά λόγω των άλλων που είναι χειρότεροι.
      Nationals ναι λόγω Zimmermann

      Διαγραφή
  4. Χαιρετε σε μια μάλλον ανοστη αγωνιστική (ειδικά αφου δεν παίζει και η ομάδα μου ) προβληματίστηκα μπερδεύτηκα και τελικα έπαιξα δυο δελτία ένα με τρία θεωρητικά φαβορί (new York Yankees Los Angeles angels και San Feancisco ) και ένα με πιο αμφιρροπα ( white sox , cincinati και over Baltimore ) αλλα δεν είναι οτι τα έπαιξα με απόλυτη σιγουριά
    Ειδομεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω να μην έπαιξε κανένας την ομάδα μου...χαχαχαχαχα....οι πειρατές δεν θα κάνουν τίποτα...χαχαχαχαχα...Πέρα από την πλάκα τώρα, εγώ θα έπαιζα (όπως ε΄χω πει δεν παίζω ποτέ) τους New York Yankees τους San Francisco Giants και τους Red Sox @ Rangers πάνω από το όριο (δεν ξέρω ποιο είναι το Οver ή το Under)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kalimera paidia kai kala tameia...opos fenetai perasane ola ta favori 5sta5 egw me arizona,nationals,angels,giants,yankees!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματι πέρασαν όλα τα φαβορί χθες μέχρι κ οι cubs bone!!!! Xaxaxaxa
    Επιστροφή σε ταμείο λοιπόν με 5στα6 παιχνίδια ( Κώστα μας την έκαναν οι orioles εσένα με το διπλο εμένα με το over) και με αναπτερωμενο ηθικό και φουσκωμένη τσέπη πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή