Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Η εβδομάδα ξεκινά καλά

Μια χαρά πήγαν τα πράγματα χθες. Από τα έξι παιχνίδια που πρότεινα έκατσαν τα τέσσερα, ή αν θέλετε από τα επτά έκατσαν τα πέντε, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάτε ότι σας έκανα και μία σημείωση για τους Houston. Ήταν λοιπόν μία καλή ημέρα με αρκετά φαβορί να κάνουν αυτό που πρέπει. Πάμε γρήγορα να δούμε και μερικά σημερινά παιχνίδια.

686 Los Angeles Angels @ Texas Rangers
Αυτό είναι το παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε μόνο του, το οποίο και θα έπαιζα ούτως ή άλλως. Και θα βάλω Rangers με κλειστά μάτια. Όχι τόσο διότι έχουν τον Roy Oswalt που προσωπικά τον γουστάρω, αλλά γιατί από την άλλη οι Άγγελοι έχουν στο βουναλάκι τον Santata που έχει 5 ήττες σερί (οι τρεις του αποδόθηκαν).
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,60.

693 Tampa Bay Rays @ Oakland Athletics
Οι Oakland είναι αλήθεια ότι έχουν πάει πολύ καλά τον Ιούλιο. Είχαν μόλις 4 ήττες όλο το μήνα. Πιστεύω όμως ότι απέναντι στον Price θα δυσκολευτούν, γι' αυτό και θα παίξω υπέρ των Rays.
Διπλό για τους Tampa με απόδοση 1,75.

696 New York Mets @ San Francisco Giants
Οι Giants σκουπίστηκαν μέσα στο γήπεδό τους ορκισμένους εχθρούς τους τους Dodgers. Πιστεύω όμως ότι σήμερα, με τον Bumgarner στο βουναλάκι, και απέναντι στους Mets, πάντα εντός έδρας, θα σταματήσουν την κατρακύλα.
Άσσος για τους Giants με απόδοση 1,40.

685 Baltimore Orioles @ New York Yankees
Οι οπαδοί των  Yankees θα μπορούσαν εύκολα να πουν τους Baltimore πελάτες, καθώς εντός έδρας σπανίως αντιμετωπίζουν προβλήματα μαζί τους. Το παιχνίδι το επέλεξα χωρίς να έχω δει τον pitcher που θα βάλουν οι Υankees, καθώς άργησαν να τον ανακοινώσουν, όμως τώρα που ειδα τον Garcia δεν άλλαξα άποψη. Παραμένει ένας εύκολος άσσος.
Άσσος για τη Νέα Υόρκη με απόδοση 1,45.

5 σχόλια:

  1. An kai psilofovame tous texas tha se akolouthisw gia akomi mia fora me giants,texas,rays..Poli pithano na paixo kai allo ena deltio anti gia texas na valw tous white sox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalispera file k ego meta apo to tameio xthes thelo sinexeia k simera poio theoreis kalitero tous white sox i to cincinati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε χίλια συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν είδα εγκαίρως το σχόλιό σου για να σου απαντήσω. Έστω και αργά πάντως, λέω ότι είναι και οι δύο καλές επιλογές, αλλά μάλλον προτιμώ White Sox

      Διαγραφή
  3. Και γαμώ τους κουβάδες! Κρίμα να πιάνουμε τη Μονακό αέρα πατέρα 4-0 από ημίχρονο και να πηγαίνουμε άκλαυτοι με Γιάνκις και Τέξας. Μέχρι και grand slam τους έκαναν οι Angels...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάλια. Έτσουξαν αυτοί οι κερατάδες. Έτσουξαν και οι Giants που ισοφάρισαν στο 9ο, γέμισαν τις βάσεις αλλά δεν κέρδισαν και έτσι έχασαν στο 10ο. Χάλι μαύρο.

      Διαγραφή