Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Και μετά το Euro... ξανά Baseball

Μετά από ένα ευχάριστω ΣΚ με πολύ - πολύ γέλιο (αν και επίπονο διήμερο, καθώς τα ταξίδια αστραπή έχουν λίγο ύπνο, πολύ τρεχάλα για να τα προλάβεις όλα, πολύ φαϊ και πολύ ποτό) επανέρχομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, καθώς είδα ότι το blog παρέμεινε ένας ομφαλός ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων ανάμεσα σε εκείνους που έχουν το σκάλωμα που έχω κι εγώ με το Baseball, αλλά και σε απλούς παίκτες του Στοιχήματος, που με επισκέπτωνται για να δουν και να διαβάσουν αιτιολογημένες προγνώσεις για να συμπληρώσουν το κουπόνι τους.  Αυτό σίγουρα γινόταν μέχρι και χθες που έτρεχε και το Euro, ενώ τώρα που προχωράμε βαθύτερα στο Καλοκαίρι, το Baseball λαμβάνει όλο και μεγαλύτερη στοιχηματική σημασία.

Χωρίς περεταίρω καθυστέρηση λοιπόν, ιδού οι τρεις προβλέψεις της ημέρας.


634 Chicago Cubs @ Atlanta Braves
Το 2012 σίγουρα δεν είναι η  χρονιά των Cubs, όπως λένε κάθε χρόνο οι οπαδοί των Lovalbe Looser. Η ομάδα τους αυτή τη στιγμή είναι στον απόλυτο βούρκο της χειρότερης επίδοσης και των 30 ομάδων της MLB. Και να φανταστείτε ότι έχουν πετύχει και 3 νίκες σερί απέναντι στους Astros.  Πιστεύω ότι αυτό δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί καθώς τα αρκουδάκια πάνε στην Ατλάντα και ανεβάζουν στο mount τον πρώην παίκτη του American Football Samardzija (ERA 5,05) για να αντιμετωπίσει τον Hanson με τις 9 νίκες και τις 4 ήττες.
Άσσος για τους Γενναίους και απόδοση 1,45.


636 Miami Marlins @ Milwaukee Brewers
Σε αυτό το παιχνίδι έχουμε δύο καλούς pitchers, τον Zambrano και τον Greinke. Ο Zambrano (που είναι ασταθείς και επηρεάζεται ψυχολογικά) προέρχεται από 4 ήττες (του αποδόθηκαν οι 3) ενώ ο Greinke είναι ο άνθρωπος που λατρεύει την έδρα του. Φέτος έχει χάσει στο Milwaukee μία φορά, ενώ η προηγούμενη ήττα του εντός έδρας πάει πίσω στον Ιούλιο το 2010. Θεωρώ λοιπόν, ότι θα είναι πολύ πιο σταθερός σε αυτό το παιχνίδι και θα καταφέρει να κερδίσει το Miami.
Άσσος για τους Ζυθοποιούς με απόδοση 1,55.

637 Colorado Rockies @ Saint Louis Cardinals
Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals  είναι μία ομάδα την οποία ενώ βρίζω σπανιότατα με απογοητεύει. Πέρυσι δεν με απογοήτευσε ποτέ, φέτος κάνα δυό φορές, αλλά σε γενικές γραμμές παραμένει μία όαση για το Στοίχημα.
Στο σημερινό παιχνίδι λοιπόν έχουμε τον Lohse, ο οποίος ναι μεν δεν εντυπωσιάζει με τα αποτελέσματά του, όμως στα τελευταία 5 παιχνίδια, έχει καταφέρει να κερδίσει 3 φορές και να χάσει δύο, δεχόμενος μόλις, 1,4 runs ανά εμφάνιση.
Από την άλλη, ο Outman των Rockiew είναι μία περίπτωση σχεδόν καταστροφική. Μπορεί μεν να έχει δώσει με τις εμφανίσεις του νίκες στην ομάδα του, όμως δεν του έχει αποδοθεί καμία (τον βαραίνουν 3 ήττες) ενώ και το ERA του είναι για κλάματα (9,32)
Πιστεύω λοιπόν ότι οι μισητοί δεν θα δυσκολευτούν.
Άσσος για τους Cardinals με απόδοση  1,40.

11 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε, ρε μάστορα! Το δυνατότερό σου κατά σειρά φορτώματος; Ενδύκνεινται για φόρτωμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα φίλε μου τα γράφω κατά σειρά προτίμησης. Πρώτα το πιο γερό.

      Διαγραφή
  2. file kwsta an k pereimena na proteineis toulaxiston mia apo tis 3 omades pou pisteuw oti 8a nikisoun apo ti vlepw den exeis oute k mia opotan 8a i8ela ti gnwmi s gia ti nikh tous orioles,pirates k angels

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα, Κώστα είσαι εδώ;

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Φιλοι... βλεπω οτι ο Κωστας δεν απανταει (συνηθως οταν γυρνας απο διακοπες -εστω και αν ειναι ΣΚ- μαζευονται διαφορες δουλειες που σε καλοσοριζουν να τις διεκπαιρεωσεις Δευτερα πρωι,κατι τετοιο φανταζομαι του συμβαινει για να μην απαντα)
      Στον πρωτο Ανωνυμο (χωρις να μπαινω στη θεση του Κωστα αλλα επειδη νομιζω οτι αυτο κανει τοσο καιρο που τον παρακολουθω) θα πω οτι συνηθως οι επιλογες που δινει ειναι με σειρα δυναμικότητας (το πρωτο το πιο δυνατο κ.ο.κ)

      Διονύση και τα τρια που προτεινεις ειναι πιθανα σημεια... με πιο δυνατο για μενα τους orioles και μετα τους Pirates ενω θεωρω οτι οι Αngels αν και κατεβαινουν με τον Weaver που ειναι πολυ δυνατος θα βρεθουν απεναντι στους Indians και τον Jimenez που ειναι εξισου καλος οποτε το θεωρω αμφιβολο το παιχνιδι (πιθανό Under????)

      Εγω παλι θα προτεινω τον ασσο των Toronto που παιζουν με τον Romero (o oποιος προερχεται απο ενα πολυ κακο παιχνιδι που δεν νομιζω-ελπιζω- να επαναλαβει) ενω θα συμφωνήσω με τον Κωστα στις προτασεις του για τους Cards και Βrewers....

      Διαγραφή
    3. Φίλε Greek Pitcher βουλωμένο γράμμα διαβάζεις. Καθώς είμαι σε άδεια και όχει στο γραφείο, έφυγα από το σπίτι να πάω το γιό μου στον παιδίατρο, να κάνω κάτι γραφειοκρατικές δουλειές, να φάω με τη γυναίκα μου, κι έτσι μόλις γύρισα.
      Συμφωνώ απόλυτα ότι το παιχνίδι των Angels είναι δύσκολο, οπότε δεν θα το πλησίαζα. Τα παιχνίδια των Pirates και Orioles είναι πολύ πιθανές νίκες με πρώτη εκείνη των Πειρατών και δυσκολότερη των Orioles (πιστεύω) λόγω έδρας. Επίσης και οι Toronto είναι πολύ δυνατό σημείο.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα και από μένα. Οι Cubs κατα την γνώμη μου σήμερα θα το πάρουν το ματσάκι.Αλλά δύσκολο.Ο Samardzija (των Cubs) έχει ένα κακό W-L(5-7) σε σχέση με τον Hanson (των Braves) 9-4. Επίσης οι Yankees πιστεύω ότι θα νικήσουν σήμερα λόγο Garcia ο οποίος έχει 2-2 W-L και δεν πιστεύω να αντισταθούν οι Rays στην επίθεση. Τέλος οι Boston πρέπει να κερδίσουν. Αν και πολύ δύσκολο με βάση τα στατιστικά των pichers. Ο Matsuzaka με 0-2 W-L πρέπει να αντισταθεί στα ρόπαλα των Oakland. Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι αν και ο Parker έχει 4-3 W-L φέτος οι Red Soxs έχουν πολύ καλά ρόπαλα και μπορούν να νικήσουν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάρει... σας βλέπω ζεστούς για σχόλια και στενοχωριέμαι διότι όλα τα παιχνίδια σήμερα είναι αργά. Κρατήστε αυτή σας τη διάθεση για αύριο, αλλά κυρίως για μεθαύριο καθώς το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ξεκινά στις 6 το απόγευμα (!) ανάμεσα στους Giants και τους Nationals. Εγώ θα είμαι καρφωμένος στην οθόνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ego pistevw oti angels,braves kai pirates tha perasoune....
    x8esino tameio:http://i47.tinypic.com/4fwm02.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς για τους περισσότερους από εμάς, οι Braves έπεσαν πάνω σε έναν φοβερό Samardzijia που έκανε 11 stikeouts (το υψηλότερο της καριέρας του) ενώ έχασαν και οι Baltimore που κάποιοι τους ήθελαν, όπως ο Διονύσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οπότε ποτέ μην είστε σίγουροι για το Baseball. Γιατί είδατε τι έγινε. Και ναι οι Cubs το πήραν το ματσ (όπως η πρώτη πρόβλεψή μου). Τις άλλες δύο τις έχασα αλλά δεν πειράζει. Για πρώτη φορά που δίνω "δημοσίως" προβλέψεις δεν με πείραξε τόσο... GO CUBS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή