Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Η μέρα που θα σπάσουμε τον κουβά

Είχα καιρό να πάω τέτοιον κουβά. Ένα στα πέντε και αυτό το ένα από τους άχαστους Reds, που έχουν φτάσει τις 9 σερί νίκες χτίζοντας πλέον απόσταση από τους δεύτερους Tigers σε αυτή την περιφέρεια.  Έχασαν και οι Rangers οπότε πλέον οι White Sox έχουν 5 νίκες σερί, έχασαν και οι Yankees με το μεγάλο τους, το βαρύ το όνομα, τον Sabathia. Απ' ότι είδα -δυστυχώς- και οι αναγνώστες που γράφουν τις επιλογές τους στα σχόλια των αναρτήσεών μου δεν πήγαν πολύ καλά, με εξαίρεση κάποιον που δεν έβαλε όνομα και έπαιξε  διπλό τους A's (οι οποίοι στα τελευταία 10 παιχνίδια είναι 9-1) και άσσο τους Mariners. Όλοι οι άλλοι πέσαμε αύτανδροι.

680 Los Angeles Dodgers @ San Francisco Giants 
Αυτό το παιχνίδι είναι το σόλο της ημέρας, το οποίο μπορείτε να επιλέξετε μόνο του.  Είναι δύσκολο παιχνίδι και δεν θα το πλησίαζα αν έπρεπε να το συνδιάσω. Οι pitchers της ημέρας έχουν καλά στατιστικά (είναι o Vogelsong και ο Kershaw) οπότε δεν πάω για νικητή, αλλά για Over και αυτό επειδή το όριο του ΟΠΑΠ είναι πολύ χαμηλό. Τις δύο προηγούμενες ημέρες μπήκαν 8 και 10 runs, άρα τα ρόπαλα χτυπούν, γίνονται και λάθη στις άμυνες (ιδίως στους Giants που είναι δεύτεροι σε όλη την MLB, ενώ οι Dodgers έκτοι) οπότε πιστέυω ότι θα το περάσουν το 6,5.
OVER με όριο το 6,5 και απόδοση 1,85.

678 Cincinnati Reds @ Colorado Rockies
Οι Reds είναι red hot. Τα γράφω στην αρχή της ανάρτησης. Και ενώ θα μπορούσα να πάω εναντίον τους με την απλη λογική ότι κάποια στιγμή πρέπει να χάσουν, εντούτις δεν μπορώ να το κάνω με τον Latos στο mount και απέναντί του αυτό το παλτό ο Sanchez που τον είχαμε κάποτε στους Giants και έβριζα κάθε φορά που ανέβετε στο βουναλάκι. Ο τύπος έχει να δει νίκη με το μακαρόνι (από την πρώτη του εμφάνιση φέτος στις 8 Απριλίου) και πιθανότατα θα την εξιστορεί στα εγγόνια του.
Διπλό για τους Reds με απόδοση 1,65.
Επίσης παρά το μεγάλο όριο θα έβαζα και Over, πάλι λόγο του Sanchez ο οποίος έχει 8,01 ERA.
OVER με όριο 10,5 και απόδοση 1,85.

681 New York Mets @ Arizona Diamondbacks
Οι D-backs έχουν κερδίσει τους Mets δύο συνεχόμενες φορές. Δεν πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουν να τους κάνουν sweep. Σήμερα στο βουναλάκι ανεβαίνει για τη Νέα Υόρκη ο Dickey με τις 13 νίκες και τις 2 ήττες και το ERAάκι 2.97. Πιστεύω στον Dickey.
Διπλό για τους Mets με απόδοση 1,80.


681 Kansas City Royals @ Seattle Mariners
Οι Kansas μαζί με άλλες δύο ομάδες αποτελούν τον πάτο της MLB. Έχουν καταγράψει 4 ήττες σερί και νομίζω ότι σήμερα απέναντι στο γερό χέρι των Mariners, τον Hernandez δεν έχουν πολλές ελπίδες. 
Άσσος για τους Mariners με απόδοση 1,55.

673 Oakland Athletics @ Baltimore Orioles
Αυτό είναι παιχνίδι που θα το πάω με τη στατιστική. Δεν πιστεύω ότι φέτος θα ξαναζήσουμε το Moneyball με τους Athletics να καταγράφουν 20 νίκες σερί. Πιστεύω ότι οι εννέα είναι αρκετές. Και η ημέρα είναι ιδανική καθώς στο βουναλάκι για τους Orioles ανεβαίνει ο Chen, ο οποίος έχει πάει πολύ καλά φέτος, ασχέτως αν τελευταία έχει εμφανίσει μία κάμψη που ακολουθεί την απόδοση της ομάδας.  Από την άλλη, ο Blackley των A's δεν είναι σταθερός και πολύ συχνά τον βγάζουν γρήγορα από το παιχνίδι όταν βλέπουν ότι δεν πάει καλά για να γλυτώσουν τα χειρότερα. Αν πάει καλά φτάνει στο 7ο και 8ο inning, αλλιώς στο 3ο έχει πάρει τον π...λο.
Άσσος για τους Orioles με απόδοση  1,70.


672 Philadelphia Phillies @ Atlanta Braves
Και τελειώνω όπως ακριβώς άρχισα, με ένα παιχνίδι στο οποιο δυσκολεύομαι να βρω τον νικητή. Θα μου άρεσε να ήταν η Philadelphia με τον Halladay, όμως πολύ το φοβάμαι καθώς ο Hudson από την άλλη δεν αστειεύεται καθόλου και δεν έχει παραχωρήσει ούτε μία ήττα όλο τον Ιούλιο. Θέλω λοιπόν να πιστεύω τα εξής: με δεδομένο ότι ο Halladay προσπαθεί το τελευταίο διάστημα να επιστρέψει στην περυσινή του εικόνα και ο Hudson να διατηρήσει τη φετινή δική του, θα έχουμε ένα pitchers' game.
UNDER με όριο 7,5 με απόδοση 1,75.

Επίσης έχω μία έκπληξη που σκέφτομαι ότι θα μπορούσατε να τολμήσετε. Οι Houston χάνουν εδώ και 12 παιχνίδια σερί. Πρόκειται για ιστορικό αρνητικό ρεκόρ της ομάδας. Μήπως ήρθε η ώρα να κερδίσουν μία φορά; Μην επιχειρηματολογήσετε. Είπαμε: Είναι έκπληξη.

7 σχόλια:

  1. pame gia tameio simera kwsta 2 meres makria apo auto einai upervolikes..H suntagi einai cincinati-mets-marines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγαινε καλά το under στους Phillies, όμως οι Atlanta με πολλά χτυπήματα στο 7ο inning και τρία runs το πέθαναν.
    Καλά πάει η νίκη των Baltimores επί των Ahtletics και των Reds.
    Επίσης, μπροστά βρίσκονται και οι Houston που έχουν 12 σερί ήττες και κάποια στοιγμή πρέπει να κερδίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epistrofi sta tameia gia mena elpizw na pigate kai oi alloi mias kai h mera fanike psiloeukoli stoiximatika

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δυστυχώς για μένα με 4 στα 6 και απο ένα σπάσιμο σε κάθε δελτίο πήγα κουβα ..... α ρε Κώστα δεν πρόσεξαν την παρατήρηση σου για το Houston και την πατησα είπα macdonald είναι αυτός..... και μετα πάλι μου την χάλασαν οι Yankees και ο κουρα.......εεεεεε κουροδα
    κρίμα .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αυτός ο Kuroda περίπτωση. Δυστυχώς κι εγώ δεν πήγα ταμείο παρά το 4 στα 6, καθώς το μοίρασμα στα δελτία ήταν ατυχές, αλλά τουλάχιστον για την εικόνα του site οι χθεσινές προβλέψεις ήταν επιτυχία.

      Διαγραφή
    2. καλή η εικόνα του site ... αλλα καλήτερη της γεμάτης τσέπης μας .... χαχαα

      Διαγραφή