Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Άσσος, διπλό, άσσος, διπλό

Χθες δεν βγήκε το θεωρητικά ευκολότερο παιχνίδι. Το Twins @ Tigers. Το παιχνίδι το είχα δεύτερο στις επιλογές μου θεωρώντας ότι είναι είναι βατό αποτέλεσμα υπέρ των Tigers. Σήμερα θα το ανεβάσω πρώτο.

668 Minesotta Twins @ Detroit Tigers
Οι Twins κατάφεραν να συμπληρώσουν τις 5 συνεχόμενες νίκες, κάτι που έχουν να το κάνουν από πέρυσι τον Ιούνιο. Απόψε όμως έχουν να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο εμπόδιο: τον Justin Verlander, ο οποίος τους έχει κερδίσει 5 φορές συνεχόμενες από τον Απρίλιο του 2010. Θεωρώ λοιπόν (ξανά) ότι απόψε τελειώνει το σερί των Twins.
Άσσος για τους Tigers με απόδοση 1,35.


661 Philadelphia Phillies @ New York Mets
Παρά το ότι φέτος έχω απογοητευτεί πάρα πολύ από τους Phillies (σιγά τ' αυγά, δεν είμαι ο μόνος) εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουν τη στόφα της μεγάλης ομάδας (σιγά τ' αυτά, μάλλον σε αυτό είμαι μόνος). Επιπλέον θεωρώ (και εδώ είμαι σίγουρα μόνος) ότι ο Cliff Lee είναι μεγάλος pitcher και δεν είναι δυνατόν να μην έχει ούτε μία νίκη, όταν πέρυσι είχε 17. Η αλήθεια είναι ότι ο Ιούνιος κύλησε δραματικά για τον αριστερόχειρο, καθώς σε 5 εμφανίσεις του η ομάδα έχασε και τις 5 φορές και εκείνος χρεώθηκε με τις 3 ήττες. Δεν δέχομαι λοιπόν ότι αυτό μπορεί να συνεχιστεί και "στήνομαι" για άλλη μία φορά υπέρ του.
Τα ρόπαλα των Phillies θα αντιμετωπίσουν τον Chris Young που έχει παίξει φέτος μόλις 5 φορές τον προηγούμενο μήνα καθως ανάρωνε από εγχείριση.
Διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,90.


664 Los Angeles Angels @ Cleveland Indians
Τα παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες τις προηγούμενες ημέρες μοιράστηκαν στη μέση. Ένα κι ένα. Σήμερα όμως πιστεύω ότι οι Ινδιάνοι θα είναι εκείνοι που θα πάρουν τη νίκη, καθώς θα αντιμετωπίσουν έναν pitcher σε κακή φόρμα: Τον Ervin Santana. Οι 8 ήττες του και οι 4 νίκες του, καθώς και το υψηλό ERA (5,12) επιβεβαιώνουν αυτά που γράφω. Άσε που τα ρόπαλα των Indians τον σκίζουν. Δύο παίκτες έχουν ,667, δύο παίκτες ,333 και δύο παίκτες ,250. Το γράφω αυτό διότι αναλόγως και ο Derec Lowe δεν έχει πολύ καλές επιδόσεις τελευταία (έχει καταγράψει 3 ήττες και μόνο ένα παιχνίδι στα 5 με αυτόν στο βουναλάκι έδωσε νίκη). Όμως τα ρόπαλα των Angels δεν τον χτυπούν. Μόνο δύο παίκτες έχουν ,667 και ,333, ενώ όλοι οι άλλοι (μαζί και ο Pujols) γράφουν φέτος απέναντί του μηδέν.
Άσσος για τους Indians με απόδοση 1,85.

Σας βάζω και έναν μπαλαντέρ, κάτι σαν kinder-έκπληξη, καθώς ως οπαδός των Giants δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός.

660 San Francisco Giants @ Washington Nationals
Και μπορεί να μου λείπει η αντικειμενικότητα, όμως όπως και να χει, ο Bumgarner βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του, και προέρχεται από έναν σούπερ Ιούνιο με 5 νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια, όπου η ομάδα έχασε σε ένα παιχνίδι χωρίς να του αποδοθεί. Από την άλλη, ο Jackson δεν είναι εύκολος. Τον Ιούνιο έπαιξε 5 παιχνίδια και κέρδισε τα 3. Έχει χάσει 2 στα 3παιχνίδια από τους Giants έχοντας δεχθεί 10 πόντους, ενώ ο Bumgarner έχει μία νίκη και μία ήττα, έχοντας δεχθεί μόλις έναν πόντο. Θεωρώ λοιπόν ότι έστω και δύσκολα οι Γίγαντες θα επικρατήσουν.
Διπλό για το San Fran με απόδοση 1,85.
Το παιχνίδι ξεκινά στις 18:05

13 σχόλια:

  1. Ευχαριστούμε ρε! Ας άργησες και λίγο. Απλά άλλη φορά λίγο νωρίτερα, γιατί ο ΟΠΑΠ παίρνει τη μηχανή και "κουρεύει" τα πάντα!
    Που είναι οι άλλοι προγνωστικάριοι;
    Πείτε ρε παιδιά, μη ντρέπεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. egw file sumfwno stous giants alla pistevw oti h mets tha ksananikisei simera.Kai gia na kleisw triada paizw kai tampa rays

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ...Για να ειμαι ειλικρινής δεν ειχα παρει ειδηση οτι ξεκιναει παιχνίδι τόσο νωρίς σήμερα!!!! Λόγω 4ης Ιουλίου ..... Αnyway....

    Χτες αποφασισα λογω του ιδιαιτερα δυσκολου προγραμματος να παρω ρεπό απο το στοίχημα..... και να κοιταξω χαλαρα σημερα το πρωι τα αποτελεσματα..... πραγματι ηταν δυσκολο το προγραμμα .... και εγω θα την παταγα μαλλον με τους αγαπημενους μου Tigers
    Το προβλημα μου ειναι οτι ουτε σημερα βλεπω καθαρα καποια σημεία......
    Αν και βρισκομαστε σε περιοδο πλεον που οι ομαδες θα πρεπει να ειναι στα καλυτερα τους και μαλλον ειναι τωρα που θα ξεχωρίσουν αυτες που θα συνεχίσουν και αυτες που θα μεινουν πίσω τα παιχνιδια παντα ειναι αμφίροπα .....
    Ενα σημειο που θα ρισκαρα να παιξω ηταν αυτο των Giants με πολυ εκλυστικη απόδοση (ηδη προηγουνται 0-3 στο 2 inning) αλλα δεν το προλαβα οποτε δεν το λαμβανω υπ' οψιν και ας ερθει...
    Αλλο σημειο που βλέπω ειναι αυτο των Tampa Bay Rays με τον εκπληκτικο Price απέναντι στους φορμαρισμένους (αλλα ηδη σε αποσταση ασφαλειας απο τους -πολλους- δευτερους) Yankees οι οποιοι κατεβαινουν με εναν μη βασικο Pitcher μετα τους συνεχεις τραυματισμους.... θεωρω λοιπον οτι βασει δυναμικότητας Pitcher και μονο θα παω προς τον ασσο....

    Απο εκει και περα, σιγουρα με τον Verlander στο mount οι Tigers εχουν παααρρα πολλες πιθανοτητες να κερδισουν, ομως επειδη οι Twins τρεχουν ενα σερι και επειδη (δυστυχως για την ομαδα μου) η επιθεση της δεν αποδιδει Super και επειδη θεωρω εξευτελιστικο το 1,35 σαν αποδοση θα προτιμήσω να παω στο Over 7,5 (αλλωστε ολα τα προηγουμενα παιχνιδια εκει κατεληξαν) ασχετως νικητη σε αποδοση 1,75.... Τωρα αμα ο Verlander κανει Perfect Game ε θα το ευχαριστηθω οντας οπαδος του.......

    Κωστα τωρα οσον αφορα το Phillies@Mets δυστυχως το θεωρω πολυ επιφοβο..... ο Lee οσο καλος και αν ηταν περσι φετος δεν δειχνει κανενα σημαδι απο την περσινη του πορεια και επειδη οι Μets φετος εχουν δειξει μια παρραα πολυ καλη επιθεση (σε αντιθεση με την αφλογιστια των Phillies) φοβαμαι οτι ακομα και αν ο Λι κρατησει χαμηλα το σκορ (οσο μπορει) δεν θα τον βοηθησει τοσο η επιθεση του οποτε παο πασο σε αυτο ....
    Τοτε θα με ρωτησεις τι παιζεις για να κλεισεις παρολι... εμ εδω ειναι που κολλαω ... (εχω σχεδον παντα 2 παιχνιδια και ψαχνω το 3ο.... ατιμε ΟΠΑΠ.... παρεπιμπτοντως ακουσα-και ελπιζω- οτι απο Σεπτεμβριο μπορει να αλλαξει το καθεστως των τριαδων γενικα στον ΟΠΑΠ και σκεφτονται να τα δινουν ολα μονα ελεω ανταγωνισμου ... αντε να δουμε)

    ε λοιπον εδω ειναι που θα σας τρελανω αφου θα προτεινω 2 και οχι ενα σημειο χαχαχα γιατι δεν εχω αποφασισει πιο απο τα δυο να παιξω
    το πρωτο ειναι ο ασσος των Atlanta Braves και το δευτερο ειναι το Οver στο Texas @ Chicago Wh sox... δεν θα τα αιτιολογησω απλα τα θεωρω πιο πιθανα απο καθε αλλο σημειο.... αυτα για σημερα καλη επιτυχια εστω και καθυστερημενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως πολύ σωστά λες το παινίδι των Phillies είναι επικίνδυνο. Έχω όμως μία στατιστική άποψη με κάποια πράγματα. Όπως κινηγούσα τον Lincecum και τώρα για να τον ξαναπαίξω θα περιμένω να φάει αρκετό ξύλο, έτσι κάνω κι εδώ. Θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα κερδίσει και ο Lee. Έκτός αν δεχθούμε ότι ο άνθρωπος είναι άχρηστος εντελώς και δεν έχει θέση στην MLB. Μπορεί να συμβαίνει κι αυτό, αλλά για άλλη μία φορά θα δοκιμάσω.
      Τώρα και η Atlanta και οι Άσπρες Κάλτσες είναι καλό σημείο.

      Διαγραφή
    2. Νάτος λοιπόν ο Lee. Έπρεπε να φτάσει αρχές Ιουλίου για να βάλει μία νίκη. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει τόσο μεγάλο διάστημα για να ξανακερδίσει, σίγουρα όμως δεν θα παίξω ξανά υπέρ του με τόσο μεγάλη θέρμη όπως σήμερα.

      Διαγραφή
    3. Όσο για το Yankees @ Rays το παιχνίδι έχει στο scoreboard μετά από 3,5 innings έξι μηδενικά. Δύο στα runs, δύο στα hits και δύο στα errors. Παιχνιδάρα γίνεται.

      Διαγραφή
    4. Πάω για ύπνο έχοντας στο τσεπάκι μου τους Phillies, είμαι σίγουρος για τους Indians και θα ξυπνήσω για τους Tigers, τους οποίους θεωρώ το πιο σίγουρο σημείο απόψε. Ελπίζω να μην απογοητευθώ και να παώ ταμείο. Καληνύχτα παίδες.

      Διαγραφή
  4. Kωστα να φανταστω ... οτι αν δεν δουλευεις βλεπεις το SF???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ελπιζω να εχεις δουλεια..... οι Νατιοναλς τρωνε Γιγαντες.....

      Διαγραφή
  5. Βλέπω φίλε μου, βλέπω, απλά σχολιάζω στην επόμενη ανάρτηση που εχω βάλει και το φωτογραφικό στιγμιότυπο που με τοποθετεί στην κερκίδα του γηπέδου. Δυστυχώς τον πίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, το ματς στο Detroit θα διεξαχθεί; Αναφέρεται ότι καθυστερεί λόγω βροχόπτωσης. Έχει εικόνα κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τα νυχτοπούλια έχει Puerto Rico - Ελλάδα στην ΕΤ1 σε λίγα λεπτά, στα πλαίσια του προολυμπιακού τουρνουά που διεξάγεται στη Βενεζουέλα. Για την ακρίβεια στις 03:00 ακριβώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το κοτσάρανε οι Cardinals κιόλας! 1-0 τους Rockies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή