Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Μετά το Ταμείο, άλλος αέρας

Νομίζω ότι τελευταία δεν έχετε παράπονα. Σας έχω και βιντεάκια, σας έχω και ωραίες και εντυπωσιακές ειδησούλες (όπως αυτή του Ichiro) σας έχω στα ώπα-ώπα. Σας στέλνω και στο ταμείο!
Πάμε λοιπόν να δούμε και τα σημερινά παιχνίδια, που έχουν και μεγάλα ονόματα και αρχίζουν μάλιστα νωρίς. Το πρώτο παιχνίδι της ημέρας ξεκινά στις 19:10, ενώ πριν τα μεσάνυχτα ρίχνεται το πρώτο pitch σε οκτώ συναντήσεις. Και μιας και είμαι solo στο σπίτι μου (η γυναίκα μου είναι με το παιδί στο πατρικό της στο Βόλο) θα πάρω τις μπύρες μου, μερικά τσιπς και θα απολαύσω Baseball μέχρι που θα καταρρεύσω στον καναπέ.
Για όσους από εσάς θελήσετε να δείτε ένα αγώνα, το Free Game of the Day στο site της MLB είναι το Twins @ White Sox και ξεκινά στις 21:10.

624 Tampa Bay Rays @ Baltimore Orioles
Ξεκινώ όπως πάντα με το παιχνίδι που μπορείτε να επιλέξετε μόνο του στο κουπόνι του ΟΠΑΠ.  Να πω την αλήθεια μου δεν το θεωρώ τόσο αμφίρροπο για να το έχουν μόνο του. Πιο δύσκολο θεωρώ το Dodgers @ Saint Louis Cardinals. Με τον Price στο βουναλάκι, οι Tampa έχουν το πάνω χέρι. Ο άνθρωπος έχει να χάσει από τις αρχές Ιουνίου, ενώ ο Gonzalez των Baltimore όσο περνάει ο καιρός τόσο και περισσότερα hits δέχεται.
Διπλό για την Tampa με απόδοση 1,70.

615 Washington Nationals @ New York Mets
Αυτό είναι ένα από τα παιχνίδια που δεν μπορείς να μην το ποντάρεις υπέρ των Nationals. Ακόμα κι αν σκεφτείς ότι θα ήθελες να βρεις κάποια έκπληξη στο κουπόνι, δεν μπορεί να την αναζητήσεις εδω. Γιατί μπορεί μεν ο Strasburg στα τελευταία παιχνίδια να μην έχει πάει πολύ καλά, η ομάδα όμως ρολάρει και έχει 4 νίκες σερί. Πιστεύω λοιπόν ότι σήμερα θα συνδιαστούν αυτά τα δύο καλά και θα κερδίσουν εύκολα τους Mets. H Νεα Υόρκη ανεβάζει τον Hefner, ο οποίος ξεκίνησε κάποια παιχνίδια στην αρχή της χρονιάς, πήγε χάλια και έκτοτε όποτε ανεβαίνει ως relifer για ένα inning είναι τόσο άτυχος, ή τα κάνει τόσο θάλασσα, ώστε πάντα του χρεώνεται η ηττα. Είναι τραγικό.
Διπλό για τους Πρωτευουσιάνους με απόδοση 1,50.

620 Kancas City Royals @ Los Angeles Angels
Και αυτό το παιχνίδι είναι στην κατηγορία "εύκολο". Χθες οι Angels έχασαν και έστειλαν στον κουβά πολύ κόσμο που τους είχε στοιχηματίσει. Σήμερα όμως δεν νομίζω ότι οι Weaver με τη μία ήττα και τις 12 νίκες θα χάσει μέσα στο γήπεδό του.
Άσσος για τους Angels με απόδοση 1,40.

621 New York Yankees @ Seattle Mariners
Και οι Yankees έχασαν χθες, καθώς οι Mariners πατώντας πάνω στο καλό τους χέρι (τον Hernandez) απέδειξαν ότι δεν το έφεραν και τόσο βαρέως ότι ο Ichiro έφυγε από την ομάδα τους και τον βλέπουν στο απέναντι dugout. Σήμερα όμως ο Nova θεωρώ ότι θα καταφέρει να επανέλθει στις νίκες, λαμβάνοντας run support από τα ρόπαλα της ομάδας του, απέναντι σε έναν εύκολο pitcher.
Διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,55.

626 Boston Red Sox @ Texas Rangers
Βάζω αυτό το παιχνίδι, διότι δύο ημέρες τώρα ο ΟΠΑΠ του έχει πολύ υψηλό όριο (10,5) και δεν έχει βγει καμία φορά Over. Προχθες μπήκαν 10 runs και χθες 3. Σήμερα δε οι pitchers του παιχνιδιού δέχονται πολλά runs. Ο Holland προέρχεται από ένα παιχνίδι που δέχθηκε 6 και έχει δεχθεί και 8, ενώ ο Βeckett δέχεται τελευταία από 2 μέχρι 6. Άρα είναι λογικό να γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι και να δούμε τελικά το Over που φοβίζει τον ΟΠΑΠ αλλά δεν του κάθεται.
OVER με όριο το 10,5 και απόδοση 1,85.

Update: Και σήμερα έχω δει ότι ο Lincecum ανεβαίνει στο βουναλάκι. Αλλά αυτή τη φορά δεν θα σας πω τίποτα. Ούτε τί να κανετε ούτε τί να μην κανετε, οπότε don't bother to ask. Πάντως το παιχνίδι θα το δω ζωντανά. Αυτό δεν θα το θυσιάσω για το φρικιό.

14 σχόλια:

  1. file pws vlepeis to match colorado - arizona?epeidi egw vlepw to colorado pou plirwnei k arketa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου το Κολοράντο χθες την έφαγε πολύ άσχημα. Τα νούμερα των pitcher δε, δεν με ξετρελαίνουν. Όλα είναι δυνατά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα είναι το Colorado νικητής. Αν όμως αναζητάς την έκπληξη λόγω απόδοσης, δεν είναι κακό παιχνίδι για κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπερα,θεωρεις καλο τον ασο τον pirates σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι περίεργο αυτό το παιχνίδι και το απέφυγα διότι έχει έναν αστάθμητο παράγοντα. Θα σου τον πω και κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Ο Dempster, ο οποίος πάει πολύ καλά φέτος (έχει ERA μόλις 2,11) μάλλον θα φύγει από τους Cubs. Η ομάδα του συζητά με τους Braves, εκείνος όμως θέλει να πάει στους Dodgers και έχει ασκήσει ένα δικαίωμα που έχει στο συμβόλαιό του. Όλα αυτά κατά πόσο θα τον επηρεάσουν; Θα τον επηρεάσουν θετικά ώστε να παίξει καλυτερα για να δείξει ότι αξίζει στην επόμενη ομάδα; Ή μηπως τον επηρεάσει αρνητικά και παίξει χειρότερα. Αποφάσισε ποιο από τα δύο και πράξε αναλόγως.
      Βέβαια αν το βάλουμε κάτω μονο τη δυναμική των ομάδων, οι Pirates είναι πιο καλοί απο τους Cubs, αλλά ειδικά σήμερα η φάση μου φαίνεται πολύ αβέβαιη.

      Διαγραφή
  4. Kαλησπερα επαιξα ενα δελτιο νωρις (για να χαζευω και τα παιχνιδια στην MLB.tv) με Washington, white sox και LAA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την Washington πάντως καλά πάμε.

      Διαγραφή
    2. η Washington κέρδισε ( αν και προσωρινά πήγε να τα κανει μουσκεμα) το ίδιο κάνουν οι sox κερδίζουν 8-2 στο 8 ο inning ενω οι angels σήμερα πανε καλα 7-0 στο 3ο inning άντε να δούμε

      Διαγραφή
  5. Γύρισα σπίτι μου με μπύρες και παρακολουθώ το Cubs@Pirates (όπως ο Bone φαντάζομαι) καθώς αυτό μάλλον θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Dempster με ένα κόκκινο C στο καπέλο. Το παιχνίδι όταν το άνοιξα (21:20) ήταν 2-2 αλλά τώρα οι Pirates πέρασαν μπροστά με 3-2. Πρώτη φορά που προηγούνται σε αυτά τα τριά παιχνίδια με τους Cubs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξεκίνησαν οι Giants και ξεκίνησε και το φρικιό τις μαλακίες του.
    Έβγαλε τρία strikeout στο πρώτο inning, αλλά μετά το δεύτερο έφαγε Homerun. Οι αμυντικοί ούτε έχουν ακουμπήσει την μπάλα και ήδη χάνουν 1-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο φίλος σου γέμισε τις βάσεις κ έφαγε μόλις άλλους δυο πόντους -ενώ είχε ηδη δυο out- όμως θεωρώ ότι δεν έφταιγε αφου ο αμυντικός του έχασε την μπάλα για μερικά εκατοστά και οι επιθετικοί του κανσας έφτασαν στην βαση

      Διαγραφή
  7. Φεύγει το φρικιό έχοντας δώσει άλλο ένα Homerun. Οι Giants τώρα χάνουν 5-1 και μάλλον θα χάσουν και το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι Yankees χάνουν με έναν πόντο διαφορά. Για να δούμε αν η απώλεια του A-Rod θα τους επηρεάσει την επίθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πέρασε η τριάδα πέρασαν και τα περισσότερα φαβορι κέρδισαν και οι tigers Μόνο το φρικτό έχασε Κώστα λυπάμαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν πειράζει για τους Giants. Ήμουν προετοιμασμένος. Απλά στο τέλις κάτι έκαναν και μου έδωσαν λίγες ελπίδες. Εκεί στενοχωρήθηκα λίγο. Πάντως το ταμείο ταμείο. Το over που έχασα δεν με επηρέασε. Ήταν μία δοκιμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή