Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Άλλο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και άλλο Yankees - Red Sox

Παράξενο το κουπόνι σήμερα, καθώς είναι λίγα τα παιχνίδια που είναι απολύτως ξεκάθαρα, ενώ υπάρχει και ένα παιχνίδι (το Yankees @ Red Sox) που μπορείτε να ρίξετε μόνο του στον ΟΠΑΠ, κάτι που έχω να δω από την αρχή της χρονιάς φέτος.

605 New York Yankees @ Boston Red Sox
Μία συνάντηση Yankees - Red Sox είναι πάντα το κορυφαίο γεγονός στο Baseball. Είναι το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός της Αμερικης. Μόνο που εκεί οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους εκτός έδρας χωρίς να φοβούνται ότι θα τους πετάξουν κάτω από το δεύτερο διάζωμα. Τη φορά που είδα ένα τέτοιο παιχνίδι στη Νέα Υόρκη, πρώτοι σκόραραν οι Boston και οι (λιγοστοί) οπαδοί τους, σηκώθηκαν, ζητωκράυγασαν, χειροκρότησαν και κανείς δεν τους είπε για το μ.... της μάνας τους, ή διάφορα άλλα ωραία.
Τέλος πάντων, γι' αυτά έχω ξαναγράψει και δεν βγαίνει κάτι, εφόσον στη χώρα μας τα συμφέροντα των ιδιωτικών στρατών είναι τόσο μεγάλα που προηγούνται της ασφάλειας των πολιτών και των φιλάθλων και η πολιτεία δεν στέλνει χρόνια τώρα στη Δ' Εθνική την ΑΕΚ (η ομάδα μου για να μην νομίζετε ότι την αναφέρω τυχαία) ή τον ΠΑΟΚ ή τον Άρη, ή κι εγώ δεν ξέρω ποιοί θα έπρεπε βάση των οικονομικών τους να είναι τώρα στο μηδέν.

Στα του παιχνιδιού τώρα. Η Νέα Υόρκη (που έχει χάσει τους Sabathia και Pettitte) ξεκινά τους αγώνες στην Βοστώνη με τον Kuroda, ο οποίος δεν είναι "φίλος" μου, αλλά τον Ιούνιο έριξε καλά παιχνίδια, κερδίζοντας 4 φορές και χάνοντας 2 (του αποδόθηκε μόνο ένα L). Από την άλλη, η Βοστώνη ανεβάζει στο βουναλάκι τον Beckett που έχει να δει νίκη από τις 20 Μαΐου. Και να έλεγα ότι οι Sox είναι καλοί στο σπίτι τους, ούτε αυτό δεν συμβαίνει. Είναι 21-21, όταν οι Yankees on the road είναι 24-16. Θα πάω λοιπόν υπέρ των Bombers.
Διπλό για τους Yankees με απόδοση 1,80.

606 Chicago Cubs @ New York Mets
Αυτό νομίζω ότι είναι το ευκολότερο παιχνίδι της ημέρας. Τα δυνατά ρόπαλα των Mets συναντούν έναν pitcher που προέρχεται από τρεις νίκες -τον Wood. Απέναντί στους Cubs όμως οι Mets ανεβάζουν τον Santana, ο οποίος ναι μεν είναι ασταθής τελευταία, όπως και να χει όμως είναι μεγάλο όνομα και εμπνέει σιγουριά. Εγώ πολύ δύσκολα παίζω εναντίον του, ή αν θεωρώ ότι μπορεί και να χάσει, απλά επιλέγω κάποιο άλλο παιχνίδι.
Άσσος για τους Mets με απόδοση 1,50.

607 Minnesota Twins @ Texas Rangers
Υπό κανονικές συνθήκες το παιχνίδι θα ήταν ξεκάθαρο και με κλειστά μάτια θα έβαζα έναν Άσσο από εδώ μέχρι το Arlington. Όχι ότι δεν θα βάλω άσσο. Πάλι άσσο θα βάλω, απλά έχω μία ανησυχία για τον pitcher του Texas που έχει μόνο μία έναρξη στην καριέρα του, στην οποία πήρε τη νίκη συμμετέχοντας για 5,1 innings. Σε κάθε περίπτωση οι δυνατοί ροπαλιστές των Rangers είναι λογικό να μην προβληματιστούν με τον Liriano ή την άμυνα των Twins που κάνει αρκετά λάθη (16η στην κατάταξη των errors).
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,55.
Εναλλακτικά σας προτείνω το Over, αν και προβληματίζομαι λόγω του υψηλού ορίου. Θεωρώ όμως ότι θα δούμε ένα παιχνίδι με διψήφιο και από τις δύο ομάδες.
Over με όριο το 10,5 και απόδοση 1,80.

611 Los Angeles Dodgers @ Arizona Diamondbacks
Οι Dodgers πηγαίνουν στην έρημο της Arizona και ανεβάζουν στο βουναλάκι τον Kersaw, ο οποίος είναι ένα από τα δυνατά τους μπράτσα με χαμηλό ERA (2,65). Από την αλλη, οι Diamondbacks (που προέρχονται από 6 σερί ήττες) ανεβάζουν στο mount τον Collmenter, ο οποίος μέχρι τώρα εκτελεί χρεη reliver, και όσες φορές έπαιξε για περισσότερα από 5 innings η ομάδα έχασε και αυτός πήρε δύο φορές το L. Το πιθανότερο είναι λοιπόν και πάλι (αν θεωρήσουμε ότι ως starter θα παίξει για αρκετά innings) οι Dodgers θα τον βρουν στη γωνία και θα του ρίξουν ένα μανικάκι, ασχέτως αν παραμένουν χωρίς τα μεγάλα τους ρόπαλα (Kemp και Ethier).
Διπλό για τους Dodgers με απόδοση 1,75.

17:00 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ

Με καθυστέρηση οι Nationals ανακοίνωσαν τον Strasburg ως τον pitcher της ημέρας, οπότε χωρίς συζήτηση άσσο για τον αγώνα με το Colorado, ενώ και στον αγώνα Orioles @ Angels οι Orioles ανεβάζουν απέναντι στον CJ Wilson τον Miguel Gonzales που έχει να επιδείξει μόνο ήττες στις τρεις φορές που έπαιξε. Οπότε και εδώ άσσος.

12 σχόλια:

  1. Καλημέρα, αρχηγέ!
    Στο εξωτερικό δίνονται στο 1,65 οι Τέξας. Σε προβληματίζει;
    Ποια είναι η γνώμη σου για Νάσιοναλς και Angels;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν με προβληματίζει, διότι ο ανταγωνισμός του εξωτερικού είναι πολύ καλύτερος από το εδώ μονοπώλειο. Ο ΟΠΑΠ απλα χρησιμοποιείται ως μπούσουλας.
      Για Nationals και Angels λέω καταρχάς ναι, ομως δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη οι αντίπαλοί τους τον pitcher τους. Γι αυτό δεν τα έχω προτείνει

      Διαγραφή
    2. Οι Pitchers βγήκαν. Strasburgh για τους Nationals, οπότε βουρ για Ουάσιγκτον και Gonzales για τους Orioles, οπότε βουρ για τους Angels.

      Διαγραφή
  2. file sumfwnw apoluta me to teksas wmos 8a i8ela k ti gnwmi s gia to under 9 gia tous white sox pou exei pososto 50% sta entos edra match gia na er8ei k exoun k oi 2 omades sxetika kalous pitchers pou den dexontai eukola ponto (elpizw mono na min vre8oun se kaki mera)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει μία παγήδα στα στατιστικά. Ο Laffey έχει παίξει ως starter μόνο δύο φορές φέτος. Γι αυτό έχει χαμηλό ERA. Όχι ότι δεν είναι πιθανό το under, αλλά τουλάχιστον να έχεις όλες τις παραμέτρους στο μυαλό σου.

      Διαγραφή
  3. Καλησπερα Κωστα.... Ξεκιναω με ενα video απο την χτεσινη αγωνιστικη... ... εντυπωσιακο πιασιμο της μπαλας με την .. κοιλια κατω και πασα για φιλημα...

    http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=22867315&c_id=kc&partnerId=aw-6301363398442526535-996

    τωρα στα σημερινα επι τροχαδει συμφωνω με Nationals (Ελεω Strasburg)
    επισης θεωρώ λογικη την επιλογή σου στους Dodgers (ελεω Kershaw) αν και η επιθεση τους ειναι ντεφορμε.....
    Θεωρώ οτι το Μets vs Cubs ειναι δυσκολοτερο απ οτι φαινεται .... τουλαχιστον με αυτα που διαβαζω στο επισημο site της MLB
    Wood has won his past three starts and has not given up a run in 18 2/3 innings, the longest stretch by a Cubs lefty since Ted Lilly had a 19-inning scoreless streak Sept. 10-20, 2008. Wood also has not given up a home run in 28 1/3 innings.
    (μιλαμε δηλαδη για super φορμα) οκ οκ θα μου πεις και απο επιθεση τι γινεται??? γι αυτο θα προτιμησω το under ....

    Tελος θεωρω εξευτελιστικο το 1,35 στους Angels με οποιον Pitcher και αν κατεβαινουν οι Orioles (οι οποιοι πιθανοτατα θα χασουν απεναντι στον Wilson)....
    Α μην ξεχασω παιζει και το Over στο Texas ειδικα τωρα που δεν παιζει και ο Darvish αφου παει στο all star game

    Για το derby ... βλεπω N.Y. ....μιλαμε για μαλλον μια καλυτερη ομαδα, πιο φρομαρισμενη και με καλυτερη επιθεση και Pitcher σημερα

    Συμπέρασμα.... εγω θα προτιμησω να εκμεταλευτω το μονο του ΟΠΑΠ και να παιξω την Ν.Υ μαζι με ενα αλλο παιχνιδι μαλλον την Washington για να ανεβασω τις πιθανοτητες επιτυχιας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως πολύ σωστά είπες "με τί επίθεση;" εγώ τον γουστάρω πολύ αυτόν τον τύπο, αλλά φέτος παίζω Cubs μόνο μετά από επιφύτηση, όραμα της Παναγίας της Χοζοβιζιώτησας και εμφάνιση στο Αττικό στερέωμα του "εν τούτω νίκα".
    Επίσης μία φορά στη ζωή μου θα ήθελα να κάνω ένα τέτοιο diving stop. Αστο το flip. Ας πετύχω το stop...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα στους Cubs μ άλλον διαβάζει κάποιος αυτο εδώ το.blog και πρέπει να σφύριξε στην επίθεση ότι τους περνούμε στο ψιλό τα πήραν στο κρανίο και σκοραραν 8 runs!!!!! ποιο under και ποιοι mets ....... απλά χαίρομαι που προέβλεψε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι κ το απεφυγα επίσης τελικά για καλη μου τύχη (ειδικά όταν είδα τον άσος της Washington στο 1,35) δεν έπαιξα τίποτα τελικά ... παρόλα αυτά ο Strasbourg μου χάλασε την πρόβλεψη ....

      Διαγραφή
    2. επειδή βρίσκομαι εκτός Αττικης τι ώρα εμφανιστηκε ί το ¨Εν τουτω νικα¨ στον Αττικό ουρανό. και γιατί δεν το είδες ??

      Διαγραφή
    3. Ήταν ένας σταυρός ΝΑ μετα συγχωρήσεων, φτιαγμένος από άσπρο καπνό, εγώ όμως νόμιζα ότι μας ψεκάζουν και το έγραψα στα αρ...α μου, οπότε μου την έκατσαν οι κερατάδες. Ποιός ξέρει τώρα πότε θα ξαναφανεί ένα Θεϊκό σημάδια για τα αρκουδάκια.

      Διαγραφή
  5. Άρχισαν οι giant με τον Zito. Δεν ζητοκραυγάζω διότι θα βάλει και στις τσέπες του. Ήδη του φυστίκωσαν ένα στο 1ο inning

    ΑπάντησηΔιαγραφή