Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Βατά τα θέματα σήμερα

Δεν πήγαμε κι άσχημα χθες. Και λέω "δεν πήγαμε" στο πρώτο πληθυντικό, γιατί συνυπολογίζω στα καλά της ημέρας και τη συζήτηση που έκαναν αρκετοί από εσάς για κάποιες ασυνέχειες του ΟΠΑΠ στα όρια Over-Under, όπως π.χ. το 6,5 στο παιχνίδι των Padres το οποίο ήταν ένα Over από εδώ μέχρι το San Diego.
Εγώ από την πλευρά μου έπιασα τρία στα πέντε, (μαζί και το Under των Cubs που όλοι το είδαμε με πρώτο τον Greek Pitcher) χάνοντας εντελώς τους Yankees, αλλά με κάποια δικαίωση στο παιχνίδι των Nationals με την Altanta. Ορθώς απέφυγα να παίξω τον νικητή, καθώς το παιχνίδι απεδείχθη παλούκι και έφτασε να κριθεί στη δεύτερη παράταση με νίκη των φιλοξεούμενων στον πόντο, δεν ήταν όμως το pitchers' game που περίμενα. Άκου 11-10!
Θα εμμείνω λίγο παραπάνω στο παιχνίδι αυτό, καθώς έμαθα κάποια πράγματα. Χαρακτηρίστηκε από τους δημοσιογράφους ως το παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα, καθώς οι Braves είχαν να γυρίσουν παιχνίδι που έχαναν με 9 πόντους από το 1987, με το παιχνίδι να ισοφαρίζεται στο 9ο inning, για να δοθεί τελικά η νίκη στους Braves στο 11o inning. Σε αυτό το παιχνίδι, ο Chipper Jones πέρασε στην ιστορία ως ο παίκτης που παίζει στην 3η βάση με τα περισσότερα RBI, ενώ σημειώθηκε και ένα Homerun 142 μέτρων, το μεγαλύτερο που έχει καταγραφεί στην ιστορία του γηπέδου των Nationals.

Τέλος πάντων, εγώ δεν πήγα ταμείο χθες, αλλά ελπίζω κάποιοι από εσάς (που έπαιξαν και τους Giants, παρά τα καντήλια που έριχνα) μαζί με τα τρία παιχνίδια που πέτυχα, να πήγαν.

Πάμε τώρα στα σημερινά:

658 Los Angeles Angels @ Texas Rangers
Ξεκινάω με αυτό το παιχνίδι καθώς μπορείτε να το επιλέξετε μόνο του. Ταυτόχρονα όμως είναι και εύκολο. Ο μεγάλος Yu Darvish απέναντι στον Santana. Απίστευτο έτσι; Είναι αυτό ακριβώς που έλειπε εχθες από το κουπόνι. Μία μονομαχία που γέρνει μονόπαντα. Διότι όλοι φαντάζομαι ότι βλέπετε ότι αυτή η μάχη έχει τεράστια διαφορά δυναμικής. Ο Santanaκος με τα L να πέφτουν βροχή και ο Darvish με το fast στα 95 και τα slider και τα curve και τα chang-up... Φτάνει. I rest my case.
Άσσος για τους Rangers με απόδοση 1,85.

660 San Francisco Giants @ Philadelphia Phillies
Αν λοιπόν χθες ο ΟΠΑΠ είχε κάποιες απροσεξίες με τα όρια του Over-Under, νομίζω ότι σήμερα αυτό το παιχνίδι θα έπρεπε να είχε στο όριο ένα run λιγότερο και να ήταν στο 6,5. Ο Perfect Cain συναντά τον καλυτερο pitcher των Phillies, τον Hammels. Νομίζω ότι το παιχνίδι γράφει παντού under και ενδόμυχα και κρυφά εύχομαι για άλλη μία νίκη του SF.
UNDER με όριο το 7,5 και άποδοση 1,70.

659 Chicago White Sox @ Detroit Tigers
Οι Detroit κέρδισαν χθες σχετικά εύκολα με τον Verlander, παρά το γεγονός ότι οι φιλιξενούμενοι σκόραραν πρώτοι. Σήμερα όμως θεωρώ ότι με τον Sale στο βουναλάκι, οι Άσπρες Κάλτσες έχουν το παιχνίδι εκεί που το θέλουν. Ο Sale στα τελευταία 10 παιχνίδια έχει μόνο W ενώ οι δύο ήττες που έκανε η ομάδα, δεν του αποδόθηκαν. Μάλιστα στη μία έφυγε από το παιχνίδι στο 8ο inning παραδίδοντας 0 στο ταμπλό και το bullpen τα έκανε θάλασσα. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Βέβαια και ο Porcello των Tigers προέρχεται από νίκες, αλλά δεν είναι τόσο σταθερός.
Διπλό για το Chicago με απόδοση 1,75.

662 Miami Marlins @ Pittsburgh Pirates
Εδώ θα πρέπει για άλλη μία φορά να παίξω υπέρ του Burnett και να παραδεχθώ και πάλι, ότι φέτος (απαλλαγμένος από το άγχος της μεγάλης ομάδας) περνάει δεύτερη νεότητα. Όταν μάλιστα παίζει μέσα στο PNC Park, ο άνθρωπος δεν χάνει. Από τα 16 παιχνίδια που έχει ξεκινήσει, οι Pirates έχουν χάσει μόλις στα 3, όλα εκτός έδρας.
Από την άλλη, το Miami ανεβάζει στο mount τον νευρικό κύριο Zambrano, τον Big Z, ο οποίος δυσκολευεται πολύ φέτος να κάνει νίκες. Πριν από την τελευταία του προηγήθηκαν έξι ήττες (του αποδόθηκαν οι τέσσερις), οπότε δεν μπορώ να τον φανταστώ να κερδίζει ξανά.
Άσσος για τους Πειρατές με απόδοση 1,70.


18 σχόλια:

  1. καλημέρα Κώστα
    γλυκό πικρή γεύση άφησε η χθεσινή ημέρα αφου απο την μια πέρασαν το Detroit (έτσι ρε ομάδαρα πάμε για play offs ή όπως λένε και οι φίλοι μας οι αμερικανοι ς -ξενερωτα εντελώς για εμάς τους ευρωπαίους- Let's go Tigers!!) το under στο cards vs cubs που όλοι εντοπίσαμε απο νωρίς και του οποίου η απόδοση έπεσε στον ΟΠΑΠ στο 1.65 το βράδυ και φυσικά το φρικιο που έκανε ακόμα ένα σταθερο παιχνίδι ( Κώστα περίμενε λίγο ακόμα να τον παίζουμε εμείς μόνο φοβάμαι ότι μόλις τον εμπιστευτεις ξανά για να στην σπάσει θα χάσει πάλι χαχαχαχα)
    ΕΣΠΑΣΑΝ όμως η Νεα Υόρκη ( το Οκλαντ παει για play offs με τέτοια απόδοση έσπασε σο σερί των Yannkees που είχε 43 συνεχόμενα παιχνίδια πάνω απο 3 runs )
    χάσαν και οι Nationals με απίστευτο τροπο ήταν 9-0 στο 6ο inning και έχασαν όπως είπε και ο,Κώστας 10-11 ΕΛΕΟΣ...
    Δυστυχώς ούτε εγω πήγα ταμείο αφου το μοίρασμα ήταν κακο ...πάμε για αλλα σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου να σου πω ότι κι εγώ θέλω να περάσουν οι Tigers τους οποίους έχω στοιχηματίσει για να κερδίσουν το WS.
      Όσο για αυτό που λές για τον Lincecum αυτό ακριβώς είναι που δεν κάνω. Δεν τον εμπιστεύομαι, διότι μόλις ξανα παίξω υπέρ του θα χάσει ο παπάρας.

      Διαγραφή
  2. Ακριβώς ρε παιδιά δεν γίνονται αυτά . Πιάνω το under του Ντιτρόιτ , πιάνω το under του St Louis , πιάνω και το Κολοράντο - Σαν Ντιεγκο over και χάνω τον Strasburg που κερδίζει 9 - 0 και τελικά χάνει ... εεε δεν γίνονται αυτά και όλο το δελτίο ήταν πάνω του . τα άλλα ήταν που κυνήγαγα . Έλεος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σου φίλε, αλλά έτσι επαληθεύεται ότι στο Baseball τα στάνταρτν σπάνε ακόμη και εντός έδρας

      Διαγραφή
  3. kwsta mas tin xalasane oi yankees x8es alla den peirazei...Simera tha paixo ta 3 apo 4 pou proteineis rangers,pirates kai sox,pantos den maresei na stoiximatizw kata tou fielder

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. an kai skeftomai na valw anti gia pirates tous dodgers den kserw re gamwto esy ti mou proteineis?

      Διαγραφή
    2. Καταρχάς να σου πω ότι κατά την άποψή μου ο στόχος αυτού του site δεν είναι να παίζουν κάποιοι "καθρέφτη" αυτά που προτείνω. Πρότων διότι δεν έχω το αλάθητο (αν το είχα θα το είχα καταλάβει δύο σεζόν τώρα που γράφω προβλέψεις και θα ήμουν ήδη πλούσιος, θα ζούσα στην Αμερική και θα σας ανέβαζα βιντεάκια από τις κερκίδες των γηπέδων) και δεύτερον διότι ο κάθε άνθρωπος αισθάνεται άλλα πράγματα.
      Χαίρομαι λοιπόν που έχεις έναν προβληματισμό. Είναι πολύ φυσιολογικό. Εφόσον λοιπόν προβληματίζεσαι να σου πω ότι οι Dodgers ήταν ένα από τα παιχνίδια που σκεφτόμουν να προτείνω, αλλά θεώρησα αυτά που έβαλα τελικά ως πιο εύκολα. Απλά με προβληματίζει η επανάληψη εκτός έδρας νίκης.

      Διαγραφή
  4. Nai katalava apla den parakalouthw oute ena mina baseball kai opos einai logiko kserw mono ta vasika.Auto me provlimatizei perissotero gt mporei
    na proteineis mia 3ada kai egw na alaxw ena agwna peftwntas se pagida....Opws tora px me tous dodgers pou mou aneferes gia tin epanalipsi nikis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόσεξε, η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μου είναι λίγο ήξης αφίξης. Τί εννοώ. Δεν είναι αδύνατο να κάνουν οι Dodgers δύο νίκες σερί. Όμως αυτό είναι κάτι που θα πρέπει εσύ να σκεφτείς.
      Τώρα, αν θέλεις να εμβαθύνουμε τη συζήτηση για το baseball δεν έχω κανένα πρόβλημα να μιλήσουμε είτε με mail, είτε με skype.

      Διαγραφή
    2. Ελπίζω να έπαιξες τους Dodgers που πέτυχαν την back-to-back νίκη.

      Διαγραφή
  5. Σπέρα.....Εγώ θα σας πω έτσι στα πεταχτά τι βλέπω γιατί δεν προλαβαίνω....
    1ος. Chicago White Sox
    2ος. Pittsburg Pirates
    3ος. New York Yankees

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί σου με Rangers και CWS -αν και τον ψιλοφοβάμαι τον Sale απόψε. Καλή επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα με καθυστέρηση απόψε επιγραμματικά έπαιξα dodgers (μάλλον θα το πάρουν είναι 6-3 στο 7 inning) under phillies και pitchbourg σε ένα δελτίο ενω δεν ξέρω ως στράφηκα σε αλλα παιχνίδια και έπαιξα άλλο ένα με minessota st Louis και Arizona
    Το Texas Ήθελα να το παίξω over αλλα κολώσα τελικα ενω εναντίον των tigers δεν ακουμπαω παιχνίδι αυτα για απόψε καλη επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακή αρχή για τον Cain που δέχθηκε ένα Homerun από τον Utley.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρτο πάνω σου Cain. Ο άνθρωπος χτύπησε homerun

      Διαγραφή
    2. Φοβάμαι ότι το under πάει για τσάι. Ο Posey χτύπησε 2 run homer. Ήδη τα runs είναι 4. Τουλάχιστον οι Giants κερδίζουν.

      Διαγραφή
    3. Παει το under έπιασα τους dodgers αλλα τι να το κάνω τελικα μάλλον έπρεπε να παίξω το over στο Τέξας και ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ TIGERS!!!! 5-1 ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ DIVISION

      Διαγραφή
  9. Τέλεια!!! Χάνοντας ένα παιχνίδι σε κάθε δελτίο η βραδιά μάλλον αποτυχημένη λέγεται κ ας είδα το εύκολο over του Texas που όμως φοβήθηκα κ ας είδα την Νικη των Detroit αλλα είπα δεν είσαι αντικειμενικός οπότε πήγα πάσο
    Τι να κάνουμε αυτα έχει το στοιχημα
    Πάμε πιο δυνατά σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή