Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Χωρίς Darvish στο World Baseball Classic

Λίγο μικρότερο σε σχέση με πέρυσι θα είναι φέτος το offseason, καθώς από τις 2 Μαρτίου και μέχρι τις 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί το World Baseball Classic, το Mundial του Baseball, στο οποίο συμμετέχουν σε εθνικό επίπεδο επαγγελματίες παίκτες απ' όλο τον κόσμο. Βέβαια (για να σας δώσω και τα ντεσού) ενώ όλες οι ομάδες της MLB έχουν συμφωνήσει ότι θα επιτρέπουν στους παίκτες τους να συμμετάσχουν στους αγώνες του WBC, στο παρασκήνιο ασκούν συνεχώς πιέσεις προκειμένου να συμβεί το αντίθετο.

Με απλά λόγια, οι ιδιοκτήτες δεν θέλουν να βλέπουν τα μεγάλα τους αστέρια να κινδυνεύουν να τραυματιστούν, ή απλά να κουραστούν και να μην είναι έτοιμοι για το Opening Day. Τελευταίο θύμα λοιπόν αυτών των πιέσεων είναι ο Yu Darvish, ο οποίος διέπρεψε στο WBC του 2009 και με ένα εκπληκτικό slider έφερε το τρόπαιο στην Ιαπωνία για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Φέτος όμως ο Darvish δεν θα είναι στο WBC, καθώς οι Rangers που έχουν πλέον υπογράψει μαζί του συμβόλαιο έξι ετών με 60 εκατομμύρια δολάρια, δεν θέλουν ούτε να ακούσουν ότι ο Yu θα παίξει με την εμφάνιση της Ιαπανίας. Έτσι είναι κύριοι. Τα λεφτά έχουν πάντα τον τελευταίο λόγο.

2 σχόλια:

  1. Kωστα .... παραποιώντας ενα γνωστό ποδοσφαιρικό σύνθημα σου λεω το εξής και παραθέτω ανάλογο Link με σχετικη φωτο... :
    Πεταξέ το (το first pitch of the year)το γ...μενο .. δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω...
    Μετράμε ήδη αναποδα.!!!
    http://t.co/raSnnl3s

    ΑπάντησηΔιαγραφή