Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Έγχρωμο Βίντεο του 1939!!!

Ένας καλός αναγνώστης του site μου απέστειλε μία είδηση που ανέβασε ένα ελληνικό site. Σε αυτή την ανάρτηση λοιπόν συμβαίνουν δύο εντυπωσιακά πράγματα:
1. Το site iefimerida ασχολείται με το baseball και κάνει θέμα την ύπαρξη ενός βίντεο, που όμως έχει αναρτηθεί στο Youtube από το 2010. Μάλιστα ο συντάκτης γράφει: "Μπορεί στην Ελλάδα να μην είμαστε λάτρεις του μπέισμπολ, ωστόσο ένα προπολεμικό βίντεο από τις ΗΠΑ, από αγώνα μπέισμπολ προκαλεί ενδιαφέρον."
2. Το βίντεο είναι όντως εντυπωσιακό για εμάς που λατρεύουμε το baseball, καθώς αυτές οι εικόνες έχουν γυριστεί το 1939 στο Yankee Stadium και είναι... έγχρωμες!

Απολαύστε το.

1 σχόλιο:

  1. Κωστα καλησπέρα και παλι.....
    οι μερες περνανε δυσκολα χωρίς Baseball
    δεν βλεπω την ωρα που θα ξαναρχισουμε να ασχολουμαστε με αγωνες starting pitchers και τις αγαπημενες μας ομαδες....
    Ως Τοτε (Πεντε μήνες μενουν.. καλα να ειμαστε)... θα ξεχνιομαστε με τετοια videos και ειδησεις που θα μας κρατανε ζωντανο το ενδιαφερον μεσα στην baseballικη χειμερια ναρκη.....
    Παρατηρώντας με ενδιαφερον το πραγματικα εκπληκτικο αυτο video.... παρατηρησα τον περιεργο τυπο με το φρακο πανω στο mound να ριχνει pitches και να πεφτει κατω..
    και φυσικα ξαναδιαβαζοντας την εισαγωγη του clip αυτου... ειδα οτι προκειται για τον Al Schacht.... pitcher των washington Senators ο οποιος μετα απο μια μικρη σχετικα καριερα (1919-1921) ως Pitcher και μετα για καποια χρονια ως coach της τριτης βασης εξελιχθηκε σε ententainer!!!!
    Απο παικτης ειχε την συνηθεια να μιμείται και να πειραζει τους συμπαικτες του.... ενω καποιος εξ αυτων του ειχε δωσει το παρατσουκλι "The Clown Prince of Baseball" ... ετσι λοιπον προφανως προτου ξεκινησει το 2ο παιχνιδι του Wolrd Series πρεπει να εδινε καποιου ειδους παρασταση.... (θα τον παρατηρησετε πανω στο mound απο το 2.26 εως και 2.40 περιπου)
    Ενδιαφεροντα πραγματα που μας δινει ενα μικρο clip απο μια ιδιωτικη καμερα προφανως της προπολεμικης εποχης!!!!!

    Κωστα συνεχιζω να βλεπω σταθερα αλλα με αμειωτο ενδιαφερον το πληρεστατο ντοκιμαντερ του Ken Burnes για το αγαπημενο μας αθλημα.....
    αισιως τελειωνω το 5th innning!!!!!!

    Oποιος θελει να μαθει την ιστορια του Baseball πρεπει να το δει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή