Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Αύριο το Μαρούσι σκουπίζει ή ο Σπάρτακος ανασαίνει

Από παλαιότερο παιχνίδι των δύο ομάδων
Μάχη για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος Baseball δίνει αύριο στις 11:00 ο Σπαρτακος, απέναντι στο Μαρούσι 2004, το οποίο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κέρδισε την ομάδα της Γλυφάδας δύο φορές και έτσι βρίσκεται μία νίκη μακρυά από την κατάκτηση και του φετινού τίτλου για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Το Μαρούσι έχει το momentum από τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις, είναι αλήθεια όμως ότι μία εβδομάδα είναι πολύς καιρός για να συνεχίσει αυτή η κεκτημένη ταχύτητα να έχει αγωνιστική σημασία. Όπως και να έχει πάντως, η ομάδα των βορείων προαστίων έχει το ψυχολογικό πάνω χέρι καθώς αναζητά να πετύχει το sweep και σίγουρα θα παίξει πιο άνετα από τον Σπάρτακο, ο οποίος βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, έχοντας χάσει μάλιστα από τον αιώνιο αντίπαλό του και με mercy rule στο πρώτο παιχνίδι της σειράς για το Πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι σε κάθε περίπτωση αναμένεται ιδιαιτέρως ενδιαφέρον και δεν θα πρέπει να το χάσει όποιος όπαδός του Baseball στην Ελλάδα σέβεται τον εαυτό του.

Σας περιμένουμε λοιπόν αύριο το πρωί στα γήπεδα του Baseball στο Ελληνικό στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης δεξιά από τον υδατόπυργο της παλιάς αμερικανικής βάσης, για ένα παιχνίδι με μεγάλη ψυχολογική φόρτιση, που ενδέχεται να κρίνει τον φετινό τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου