Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Η Ευρυάλη το Χάλκινο Μετάλλιο στο Ελληνικό Πρωτάθλημα

Ένα από τα πολλά strike που σημείωσε η Ευρυάλη. Προσέξτε τη μπάλα λίγο πριν μπει στο γάντι
Εικόνα "Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ" παρουσίασε η Ευρυάλη, στον μικρό τελικό που έπαιξε απέναντι στους Ηγέλες Βουλιαγμένης. Ευτυχώς για την ομάδα της Γλυφάδας το κακό της πρόσωπο το έδειξε στα πρώτα τρία innings οπότε και έφτασε να χάνει με 8-1. Στα υπόλοιπα πεντέμιση innings όμως η ομάδα άλλαξε πρόσωπο (κυρίως στο ρόπαλο) και με τρεις πολύ καλές επιθέσεις πέρασε μπροστά στο σκορ στο 7o inning. Δείτε παρακάτω την εξέλιξη του σκορ, με την Ευρυάλη να κρατά την επίθεση των Ηγετών στο μηδέν για τρία innings και την ίδια στιγμή να σκοράρει 10 runs.


123456789RHE
Leaders 0 1 7 1 0 0 0 2 1 12 13 10
Ευρυάλη 0 1 3 0 4 1 5 2
16 14 4

Από τα καλύτερα χτυπήματα -το οποίο μάλιστα πόνεσε ιδιαίτερα του Leaders- ήταν το base clearing double τριών RBI που σημείωσε ο Γιώργος Σούλης. Το χτύπημα αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς οι Leaders είχαν "περπατήσει" με intentional walk τον ακριβώς προηγούμενο ροπαλιστή καθώς ήθελαν (και σωστά) να γεμίσουν και την πρώτη βάση που ήταν άδεια, προκειμένου να έχουν force σε όλο το διαμάντι, έτσι ώστε να βγάλουν το τελευταίο out του inning ευκολότερα. Τελικά η κίνηση back-fired δίνοντας το προβάδισμα στην Ευρυάλη, η οποία το κράτησε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού που έληξε 12-15.
Πολύ καλός ήταν και ο pitcher της Ευρυάλης, ο Ναϊρόμπι Γκόμεζ, ο οποίος πέταξε complete game και με εξαίρεση το τρίτο inning στο οποίο έδωσε αρκετά χτυπήματα, ήταν σταθερός με λίγα walks και αρκετά strike out.
Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω λοιπόν, όπως έγραψα στην ακριβώς προηγούμενη ανάρτηση, η Ευρυάλη -αν και outsider- έπιασε πολύ καλή απόδοση, έγινε επικίνδυνη και απέδοσε ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε: Στο παιχνίδι που της χάρισε το χάλκινο μετάλλιο στο Πρωτάθλημα του 2012.

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!


























Υ.Γ. Μην ξεχάσετε ότι την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί ο πέμπτος και τελευταίος τελικός ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Σπάρτακο που θα ανακυρήξει τον Πρωταθλητή. Το σκορ ήταν αρχικά 2-0 υπέρ του Αμαρουσίου, στη συνέχεια όμως ο Σπάρτακος σημείωσε δύο νίκες και έφερε τη σειρά των παιχνιδιών στα ίσα της.

4 σχόλια:

  1. Κώστα συγχαρητήρια σε όλους σας . Ειλικρινά μετά το 8 - 1 στην αρχή δεν το περίμενε κανείς αυτό που έγινε . Τελικά και ο Ναιρόμπι έχει πολλά βέλη στη φαρέτρα του και εσείς συνταχθήκατε πίσω του και εκτελέσατε στο έπακρο στον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς . Πολλά και θερμά συγχαρητήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ φίλε. Ήταν πολύ καλό παιχνίδι και το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ.

      Διαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στην Ευρυάλη!

    Κονοφάος Σπύρος (Alimos Lions)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε φίλε. Ενημέρωσέ με για επόμενο παιχνίδι των μικρών.

      Διαγραφή