Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Οι νέες εμφανίσεις των Cardinals. Όλα... παλιά!!!

Η νέα εμφάνιση και η παλιά. Ιλιγγιώδεις αλλαγές.
 Οι Saint Louis Cardinals είχαν ανέκαθεν μία μανία με τις ρετρό εμφανίσεις τους. Οι αλλαγές ήταν πάντα πολύ δύσκολες και γίνονταν αργά. Πολύ... αργά... Απελπιστικά... αργά... Η τελευταία φορά που άλλαξαν εμφανίσεις ήταν το 1998.
Εδώ πρέπει να πω ότι οι εμφανίσεις τους είναι και μία αιτία που δεν τους πάω καθόλου. Αυτά τα δύο πουλιά που κάνουν τραμπάλα στο πουθενά πάνω σε ένα ρόπαλο μου τη σπάνε αφάνταστα. Τέλος πάντων.
Τί έκαναν λοιπόν οι Cardinals; Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals (για να μην ξεχνιώμαστε κιόλας). Ανακοίνωσαν ότι θα παρουσιάσουν την καινούρια εμφάνιση και διοργάνωσαν και συνέντευξη Τύπου. Που ο Θεός να την κάνει καινούρια!!! Ό,τι έχει επάνω της είναι παλιό. Και όταν λέμε παλιό, εννοούμε παλιό. Πολύ παλιό. Απελπιστικά παλιό.
  • Άλλαξαν την λέξη "Cardinals" και την αντικατέστησαν με τις λέξεις "St. Louis". Αυτό είχαν να το κάνουν σε εμφάνισή τους από το 1932!
  • Άλλαξαν το λευκό χρώμα που είχαν τα τελευταία χρόνια και το έκαναν ένα ελαφρύ μπεζ, όπως είχαν κάνει στην εικοσαετία 1940-60!!
  • Έβαλαν ξανά τις κόκκινες γραμμούλες δίπλα στα κουμπιά που ανεβαίνουν γύρω από το λαιμό, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των εμφανίσεων του 1950!!!
  • Και τέλος δεν άλλαξαν σε τίποτα τα δύο πουλιά, που απλά θα έχουν ένα λεπτομερέστερο κέντημα και θα κάθονται πάνω σε ένα πιο κοντό ρόπαλο, καθώς αυτό υπαγορεύουν οι λέξεις "St. Louis" έναντι της λέξης "Cardinals". 
Και όλα αυτά τα είπαν "νέα εμφάνιση". Έλεος!!!!

http://mlb.mlb.com/news/article.jsp?ymd=20121115&content_id=40305046&vkey=news_stl&c_id=stl

4 σχόλια:

  1. Καινούρια δεν ξέρω αν είναι. Πάντως είναι ωραία....Εμένα μου αρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κωστα Συγγνωμη τωρα..... γινεται να εισαι φιλος του baseball και να μην εισαι φαν του retro... του παλαιου... και του συντηρητικου.... δεν γινεται!!!!!!
    Απορω γιατι εκπλησεσαι.... Μαλλον σε εχει καταβαλει η υποκειμενική κρίση σου για τουσ Cardinals.....
    Οταν λατρευεις ενα παιχνιδι που ειναι ο ορισμος του ..... παλαιομοδιτικου.....οπου οι παραδοσεις και οχι μονο οι εμφανισεις παραμενουν οπως πριν 100 χρονια
    που δεν αλλαζουν το παιχνιδι καθολου για να μην χαλασει η ...μοναδικοτητα του (οπως συζηταγαμε προχτες για τα ξυλινα μπαστουνια -που ανετα θα μπορουσαν να εχουν αλλαξει σε μεταλλικα η κατι αλλο αλλα για να μην χαλασουν τα δεδομενα... και τα ρεκορ παραμενουν οπως αυτα που χρησιμοποιουσαν το 1860- ....
    ε τοτε απορώ γιατι σου κανει εντυπωση μια retro φανελα.....
    Get over it.... το πολυ πολυ να χαιρεσαι λιγο παραπανω οταν κερδιζεις αυτες τις αντιπαθητικες -για σενα- φανελες-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ με το ρετρό. Είναι αλήθεια ότι δεν ευχαριστήθηκα για παράδειγμα την νέα εμφάνιση των Marlins πέρυσι, αλλά πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν μία "νέα εμφάνιση". Ήταν νέα και της άξιζε να γίνει παρουσίαση και να γίνει συνέντευξη Τύπου. Εμφάνιση άλλαξαν και οι Houston Astros και γύρισαν στα σήματα της προηγούμενης 20ετίας, αλλά το έκαναν καθώς άλλαξαν Λίγκα και πήγαν στην American West.
      Αλλά, ρε παιδί μου, συνέντευξη τύπου για να μας πεις ότι πήρες ό,τι παλιότερο και το έκανες νέα εμφάνιση; Φτάνει πια.

      Διαγραφή