Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Σπαρτακος all over!!!

Fly out στα αριστερά από τους αμυντικούς που παίζουν για το Μαρούσι
Βαθιά ανάσα πήρε σήμερα ο Σπάρτακος, που κατάφερε να κρατηθεί ζωντανός στην διεκδίκηση του ελληνικού Πρωταθλήματος Baseball, ενώ το Μαρούσι μάζεψε τις σκούπες και τις έβαλε στη σκουποθήκη, κάνοντας ένα μέτριο παιχνίδι.

Η ομάδα της Γλυφάδας κέρδισε κατά κράτος το Μαρούσι 15-5 στον τρίτο αγώνα της σειράς και μάλιστα με mercy rule στα 6,5 inning. Έτσι τώρα, οι δύο ομάδες είναι 2-1 με το Μαρούσι να προηγείται και να χρειάζεται μόνο μία νίκη για να στεφθεί πρωταθλητής.

Ο Γιώργος Βουγλίτσης στο pitch
Στο σημερινό παιχνίδι -που ήταν γρήγορο και ικανοποίησε τους θεατές με ωραίες φάσεις- πρωταγωνιστής από την πλευρά του Σπάρτακου ήταν το ρόπαλο, καθώς όλοι οι παίκτες του Τόμ Μαζαράκη "είδαν" το pitch του Γιώργου Βουγλίτση (του pitcher που παίζει στο Μαρούσι) πετυχαίνοντας χτυπήματα μίας, δύο, ή και τριών βάσεων.
Ο Σπάρτακος είχε πάρει προβάδισμα από το πρώτο inning 3-6 και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Ιδιαίτερα στην έκτη του επίθεση γέμισε και άδειασε δύο φορές τις βάσεις και μάλιστα τη δεύτερη φορά με δύο out, απαντώντας έτσι στο Μαρούσι που είχε πετύχει νίκη με mercy rule στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.
Για τον Σπάρτακο το μπαλάκι έριξε ο Δημήτρης Χατζηκυριάκος, ο οποίος συγκράτησε τα ρόπαλα των αντιπάλων και σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, είχε καλό κοντρόλ και επέτρεψε μόλις ένα walk. Σημείωσε μάλιστα και 7 strikeout.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη Κυριακή στις 11:00 το πρωτί, οπότε και θα γίνει, το τέταρτο παιχνίδι της σειράς.
Εκεί θα είμαστε και θα σας περιμένουμε να παρακολουθήσουμε τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια.

Ο pitcher του Σπάρτακου Δημήτρης Χατζηκυριάκος (στα αριστερά κοντά στην πρώτη βάση) βγάζει out τον δρομέα των αντιπάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου