Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

4ος Τελικός για το Ελληνικό Πρωτάθλημα

 Το τέταρτο παιχνίδι της σειράς για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα γίνει αύριο το πρωί, ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Σπαρτακο Γλυφάδας. Το σκορ αυτή τη στιγμή είναι 2-1 υπέρ της ομάδας των βορείων προαστίων, η οποία αύριο θα τα δώσει όλα για να τελειώσει το πρωτάθλημα. Αντιθέτως, ο Σπάρτακος, ο οποίος πήρε μία ανάσα την προηγούμενη εβδομάδα κερδίζοντας το πρώτο του παιχνίδι, θα προσπαθήσει να στείλει την διένεξη στο πέμπτο -και τελευταίο- παιχνίδι.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, στο γήπεδο Baseball που βρίσκεται στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης δεξιά στον Υδατόπυργο της παλιάς αμερικανικής βάσης και αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέροντας, καθώς και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα.






Πρωτάθλημα παίδων

Μία ώρα πριν τον τελικό των ανδρών, τα ξίφη τους θα διασταυρώσουν οι δύο ομάδες που δραστηριοποιούνται στην κατηγορία από 9 έως 14 ετών. Πρόκειται για τους Πειρατές Γλυφάδας και τους Λέοντες Αλίμου, που έχουν ήδη παίξει τρία παιχνίδια και σε αυτά προηγούναι οι Λέοντες με δύο ένα. Αυτό σημαίνει ότι άλλη μία νίκη της ομάδας του Αλίμου θα τους δώσει και το πρωτάθλημα, ενώ μία νίκη των Πειρατών θα οδηγήσει και αυτή τη σειρά στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι.
Όσοι πιστοί προσέλθεται στο Προπονητήριο 2 των εγκαταστάσεων του Ελληνικού. Εκεί θα βρίσκεται όλο το μέλλον του Ελληνικού Baseball.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου