Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Τα ντοκιμαντέρ του Baseball


Έχω ένα ψαχτήρι φίλο και συμπαίκτη, τον Θοδωρή, ο οποίος όλο και βρίσκει νέες ταινίες και ντοκιμαντέρ που φτιάχνονται για το Baseball. Η τελευταίες του ανακαλύψεις είναι δύο ντοκιμαντέρ (που μάλιστα σχετίζονται το ένα με το άλλο) των οποίων τα τρέιλερ μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στον τίτλο τους:
Το Dummy Hoy: A Deaf Hero και το Signs of the Time

Το πρώτο είναι αφιερωμένο σε έναν κουφό παίκτη που ήθελε να παίξει στην μεγάλη κατηγορία και το δεύτερο αφορά στην ανάπτυξη των σημάτων των διαιτητών, οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο μεταφέρουν στους παίκτες του γηπεδου, αλλά και σε όλους τους θεατές, τις αποφάσεις τους. Και απ' ότι φαίνεται, ο Dummy Hoy, έχει μεγάλη σχέση με τις διαιτητικές χειρονομίες.

7 σχόλια:

  1. Μπράβο ρε Θοδωρή που πας και βρίσκεις απίστευτες ταινίες . Μόλις βγούν στις αίθουσες ή στα dvd να μας το πείτε παιδιά . Θέλω να τις δω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε .... ανώνυμε το θεωρω απο απίθανο εώς αδύνατον να δούμε μια τέτοια ταινία -ντοκιμαντέρ σε ελληνική αίθουσα ... αφου δεν υπάρχει ελληνική εταιρεία διανομής που θα τις επιλέξει -λογικό δυστυχώς αφου το ενδιαφέρον για το ελληνικό κοινό περιορίζεται σε μερικούς δεκάδες γνωστές και φίλους του baseball δίψασμενους γιια κάτι τέτοιο αλλα σε κανέναν άλλον ΕΔΩ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΤΟ MONEYBALL ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ BRAD PITT ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ Trouble with the curve με τον Eastwood -φαντάζομαι θα το δούμε λόγω του ότι είναι πιο Πολυ κοινωνική παρα αθλητική-
    τώρα για DVD δεν ξέρω αλλα και πάλι το βλέπω απίθανο...... μάλλον θα πρέπει να τις βρούμε απο κάποιο torrent......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλοι μου καλοί, ο Θοδωρής που είναι και γαμώ τους αξιόπιστους τύπους (και πολύ θα μου λείψει την Κυριακή που δεν θα έρθει να παίξει μαζί μας) κατέβασε και το Knuckleball, και το Dummy Hoy και δύο ακόμη ντοκιμαντέρ, πυο σημαίνει ότι όποιος τα ψάξει λίγο στα διάφορα torrents που κυκλοφορούν θα τα βρει. Εγώ πάλι, θα κάνω μία προσπάθεια να ανεβάσω δοκιμαστικά στο WeTranser το Knuckleball για να δω αν θα μπορώ να σας δώσω κάποια διεύθυνση για να το κατεβάσετε. Θα το δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγω κατέβασμα το trouble with the curve αλλα δυστυχώς είναι torrent που ζητάει κωδικό οπότε το ψάχνω και πάλι ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να άλλη μία αποστολή για τον σούπερ Θίο. Από δευτέρα όμως

      Διαγραφή
  5. Παιδιά οποιαδήποτε ταινία βρείτε (και είναι καλή) πείτε το μου γιατί τώρα έχω κολλήσει με μια σειρά το Sons Of Anarchy και δεν έχω κάτσει να ψάξω για ταινίες...!!!!

    Τέλος πάντων βάζω εδώ 4 links για την σειρά που βλέπω, όποιος θέλει την βλέπει.

    Season 1
    http://www.putlocker.com/public/XEB1YkF4ZIisZuT6p2v6XOekZun6TuPkZOX3YOJtZ2v6XEekZuT6TyXiTue9

    Season 2
    http://www.putlocker.com/public/XEB1YkF4ZIisZuT6p2v6XOekZun6TuPkZOX3YOJtZ2v6XEekZuT6TyXjTue9

    Season 3
    http://www.putlocker.com/public/XEB1YkF4ZIisZuT6p2v6XOekZun6TuPkZOX3YOJtZ2v6XEekZuT6TyXkTue9

    Season 4
    http://www.putlocker.com/public/XEB1YkF4ZIisZuT6p2v6XOekZun6TuPkZOX3YOJtZ2v6XEekZuT6TyX0Tue9

    Έχει βγει και season 5 στην Αμερική αλλά τα έχουν ένα ένα τα επεισόδια. Θα τα ανεβάσω όταν βγουν όλα σε ένα link.

    Και η περιγραφή:
    To Sons of Anarchy είναι ένα δράμα χαρακτήρων, στο οποίο θα θα συναντήσουμε και κάποια ψήγματα μαύρης κωμωδίας. Οι Sons of Anarchy είναι ένα περιβόητο club μοτοσικλετιστών οι οποίοι είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να προστατέψουν, αλλά ουσιαστικά και να διοικήσουν, την (φανταστική) μικρή τους πόλη ονόματι Charming, η οποία βρίσκεται στην California. Στην προσπάθειά τους αυτή, θα αντιμετωπίσουν άλλες συμμορίες, έμπορους ναρκωτικών, εταιρίες εκμετάλλευσης της γης τους, αλλά και διάφορους άλλους γραφειοκράτες. Την ίδια στιγμή όμως, είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο την αναπτυσσόμενη αλλά παράνομη επιχείρηση εμπορίας όπλων που συντηρούν.Ο Charlie Hunnam πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Jackson "Jax" Teller, ενός ανθρώπου του οποίου η αφοσίωση και η αγάπη του για την αδελφότητα δοκιμάζεται εξαιτίας της ανησυχίας του σχετικά με την αναρχία και την παρανομία στην οποία κινείται τώρα πια το club. Επίσης συναντούμε την Katey Sagal στον ρόλο της Gemma Teller Morrow, μητέρας του Jax, η οποία μαζί με τον Ron Perlman, στον ρόλο του Clarance "Clay" Morrow, πατριού του Jax και Προέδρου του MC (Motorcycle Club), έχουν τα δικά τους σκοτεινά σχέδια για την αδελφότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο ρε μασκοτάκι. Οι Samcro είναι φοβεροί. Τα έχω δει όλα. Μου τα γράφρι - ποιος άλλος;- ο Θοδωρής. ΘΕΕ ΘΟΔΩΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή