Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Let's go GIANTS!!!

Για άλλη μία φορά οι Giants απέδειξαν ότι είναι πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Μετά το "σκούπισμα" των Reds μέσα στο Cincinnati, που οδήγησε το NLDS στα πέντε παιχνίδια, κατάφεραν τώρα να οδηγήσουν το series για το Πρωτάθλημα της National League στα επτά παιχνίδια, κερδίζοντας δύο αγώνες στη σειρά με τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals. Έναν στο Saint Louis, και έναν στην καυτή έδρα τους, το AT&T Park.
Σε όλα αυτά πρέπει να σας υπενθυμίσω (ασχέτως αν σας κουράζω) ότι έχω σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία στοιχηματίζοντας με τους Giants. Και χθες και προχθές είχα προβλέψει σωστά τη νίκη των Γιγάντων, ενώ τις προηγούμενες ημέρες (χρησιμοποιώντας και τη λύση over-under όποτε ανησυχούσα ότι δεν θα τα κατάφερναν) έχω πετύχει 8 στα 9 σημεία τους. Αυτό μεταφράζεται σε επιτυχία 88,9%.

601 Saint Louis Cardinals @ San Francisco Giants
Σήμερα λοιπόν έχουμε το τελευταίο παιχνίδι του NLCS. Σήμερα βγαίνει ο Πρωταθλητής της National League. Σήμερα όλα είναι δυνατά. Δυστυχώς θεωρώ άτοπο να προσπαθήσω να εκλογικεύσω με στατιστικά το ποιος θα κερδίσει το παιχνίδι που ξεκινά στις 3:00 ώρα Ελλάδος. Στο βουναλάκι ανεβαίνουν τα καλύτερα μπράτσα και των δύο ομάδων. Cain εναντίον Lohse. Πρόκειται για μία επανάληψη του τρίτου παιχνιδιού της NLCS, στο οποίο οι Giants είχαν χάσει με 1-3. Από τότε όμως έχουν αλλάξει πολλά, ιδίως στην ψυχοσύνθεση (και όχι στην ψυχολογία που είναι επιστήμη) των δύο ομάδων. Θεωρώ ότι και σήμερα οι Giants έχουν το προβάδισμα και σε αυτό το επίπεδο. Είναι κάτι σαν το 5ο σετ στο Volley. Συνήθως το κερδίζει όποιος έχει κερδίσει και το τέταρτο. Έτσι και οι Giants. Έχουν momentum. Ξέρω βέβαια ότι πολλοί θα πείτε πως σκέφτομαι οπαδικά. Αλήθεια είναι αυτό. Δεν μπορώ άλλωστε να κάνω διαφορετικά. Όσοι με διαβάζετε γνωρίζετε ότι είμαι οπαδός των Giants, ενώ τους Cardinals τους αναφέρω πάντα με το προσωνύμιο "μισητοί, μισητοί, μισητοί". Παρά ταύτα θεωρώ ότι είμαι πολύ αντικειμενικός όσον αφορά την ομάδα του Saint Louis. Στοιχηματίζω πολύ συχνά υπέρ τους και ενίοτε κερδίζω, ενώ αντιθέτως με τους Giants στην κανονική περίοδο δεν είχα ανάλογη επιτυχία. Στο post season όμως έσκισα.
Σήμερα λοιπόν η ομάδα μου βρίσκεται στο point with no return. Η απόφασή μου λοιπόν είναι 100% οπαδική και αντί αριθμών για τους pitchers, σας προτείνω να δείτε ένα που ωραιότατο βίντεο όπου οι Mythbusters συναντούν τον Matt Cain και τον υποβάλουν σε μία πολύ αστεία διαδικασία με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Απολαύστε το.




Άσσος για τους Giants με απόδοση 1,60.

43 σχόλια:

  1. Εισαι πολυ σωστος και ντομπρος λεγοντας οτι παιζεις καθαρα οπαδικα.
    Αλλα...
    Υπαρχει ενα μεγαλο αλλα....
    Το παιχνιδι οπως ορθα ειπες ειναι 50-50 και απο την στιγμη αυτη δεν δικαιογειται ο ασσος 1,60 και διπλο 2,05!!!
    Οποτε δεν υπαρχει δευτερη σκεψη εισαι "αναγκασμενος" να ριξεις το διπλο χωρις οπαδιλικη και ξενυχτας να δεις, μακαρι, ενα ωραιο παιχνιδι με πολλα run....
    Υ.Γ τελειωνει το baseball και πρεπει να αρχισουμε να θυμομαστε σιγα σιγα πως παιζετε το ice hockey

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι όντως εντυπωσιακό το 2,05. Με παραξένεψε πολύ και δεν μπορώ να το δικαιολογήσω και έτσι κρίνω απολύτως, απολύτως, απολύτως φυσιολογικό να στοιχηματίσει κάποιος στο μεγάλο ποσοστό. Δεν παίζουν οι Rockies, ούτε οι Astros. Οι Cardinals παίζουν.

      Διαγραφή
    2. Ακομα καλυτερα 2,30 στην Bet365!!!!!!!!!!!!!
      Το παιζω και ας χασω...
      Αλλα...............
      Αυτο δεν ειναι λογικη (Οχι τουλαχιστον 100%)
      Πιστευω πιο εκλεπτισμενη επιλογη πλησιαζοντας με περισσοτερες πιθανοτητες στο ταμειο ειναι το (κατα ενα run ενισχυμενο) under 7,5 που θα ανοιξει γυρω στο 1,60
      Ειδωμεν!!

      Διαγραφή
    3. C.C.
      οπως εχουμε ξαναπει οι δυο μας γνωριζουμε οτι το Στοιχημα=Αποδοση.....
      εχω ομως ξαναπει οτι δεν μπορουμε να συγκρινουμε τις αποδοσεις του Baseball που εχουμε ΜΟΝΟ ΔΥΟ σημεια με τις αποδοσεις του ποδοσφαιρου που εχουμε ΤΡΙΑ!!!!
      Ο ΟΠΑΠ βγαζει λοιπον σε ενα κρισιμο και δυνατο παιχνιδι (derby) αποδοσεις 1.60-2.05 ....
      Αυτο γινεται κυριως λογω γκανιοτας... αλλα και γιατι θεωρει -φυσικο πλεον- φαβορι λογω εδρας αλλα και φορας την ομαδα του San Francisco....
      Αποφασιζει λοιπον να δωσει μια σχετικα χαμηλη αποδοση -για τοσο σημαντικο παιχνιδι- αφου θεωρει οτι λογικα η πλειονοτητα του πονταρισματος θα παει στη μερια των Giants και διαλεγει την safe αποδοση (για τον book) του 1.60... Σε περιπτωστη τωρα που δει οτι παιρνει πονταρισμα το SAint Louis λογικα θα αλλαξει την αποδοση αυτη.... (με τους τζιρους της ελλαδος δυσκολο) αλλωστε διεθνως εκει κυμαινεται η διαφορα αναμεσα στις δυο ομαδες (ενδεικτικα βρηκα μια εταιρεια που δινει 1.70-2.20)
      Οποτε... ???
      Εαν θεωρεις οτι το παιχνιδι ειναι ντερμπυ πας στην αποδοση του ρισκιοζου 2.05 και ελπιζεις να διπλασιασεις τα λεφτα σου
      Αν βλεπεις εδρα αλλα θεωρεις αδικο το 1.60 πας πασο.....
      η αν το βλεπεις και το πιστευεις πολυ το φορτωνεις...
      Τhats all.....
      Εγω προσωπικά θα κοιμηθω νωρις ... χωρις να πονταρω κατι.... και θα ξυπνησω πρωι πρωι να δω ποιος απο τους δυο θα κοντραρει την ΟΜΑΔΑΡΑ του Detroit......

      Διαγραφή
    4. Πριν 3-4 μερες ειχε υποθει οτι στους τελικους το Detroit θα ειχε πιθανοτητες 55-45 ανεξαρτητως ποια ομαδα θα προκριθει απο την NLCS..
      Μπορει να φανω προκλητικος ή για πολλους λανθασμενος(λογω κυριως της super φορμας των Giants ή του μεταλλου που εχουν οι Cardinals που βλεπουμε να παιζουν ακομα και τους εχουμε φρεσκους)αλλα πιστευω οτι πλεον εχει γινει 65-35. Ειναι πολλες οι μερες ξεκουρασης και πολλα τα 3 παιχνιδια που εχουν δει τους αντιπαλους οι του Detroit(οχι οτι εδω που φτασαμε υπαρχουν και παρα πολλα μυστικα...)χωρις να ξενχαμε τα φοβερα και τρομερα μπαστουνια και τον Verlanden που διαθετουν!!!!
      Αυτα...
      Υ.Γ Δυστυχως μπηκα πολυ αργα σε αυτην εδω την παρεα τωρα που τελειωνει το προταθλημα, πολυ καλη δουλεια Torch!!!!

      Διαγραφή
    5. Φιλε C.C.
      its never too late.......
      καλα να ειμαστε και του χρονου εδω παλι θα ξεκιναμε απο τo Spring Training να αναλυουμε ομαδες και να δινουμε προγνωστικα ...
      Βεβαια αν ειχες παρακολουθησει το site απο την αρχη της χρονιας θα ειχες πιθανοτατα πονταρει οπως εκανα εγω και ο Κωστας τους Detroit για Πρωταθλητες σε αποδοση 15.00!!!!!!!!
      και σημερα θα εψαχνες -παρεα μου- παιχνιδι για καλυψη και σιγουρο κερδος....... :-))
      Δεν πειραζει ομως .... εδω θα ειμαστε ....
      με τον Δαυλο να μας φωτίζει με τις baseballικες του γνωσεις χαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
    6. Θα σας "φωτίσω" λοιπόν λέγοντας ότι στο Baseball (λένε οι πολλά γνωρίζοντες) η ξεκούραση δεν είναι πάντα καλή. Το Baseball χρειάζεται συνεχή επαφή. Δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο που οι παίκτες έχουν συνηθίσει να παίζουν την Κυριακή, την Τετάρτη και άντε και άλλη μία (που τους έρχεται και βαριά). Στο Baseball παίζεις κάθε μέρα. Όταν λοιπόν έχεις επί μία χρονιά 162 παιχνίδια σύν το postseason και ξαφνικά κάθεσαι πέντε ημέρες, αυτό δεν είναι απαραιτήτως καλό. Δεν λέω, καλή η ξεκούραση για μία, άντε το πολύ δύο ημέρες. Από εκεί και πάνω όμως κάνει κακό. Δεν είναι λοιπόν απαραίτητο το 55-45 που λές να έχει αυξηθεί λόγω ξεκούρασης. Να πω στην καλύτερη περίπτωση να έχει μείνει το ίδιο.

      Διαγραφή
    7. Ετσι ειναι Κωστα οπως τα λές ..... αλλωστε κατι τετοιο επαθαν οι Detroit Tigers το 2006 που εχασαν τον τιτλο απο τους Saint Louis Cardinals μετα απο 6 μερες ξεκουρασης.....
      Γι αυτο φετος ο Leyland δεν αφησε αυτες τις μερες χωρις παιχνιδι για τους παικτες του... και χτες και σημερα εχει κανονισει παιχνιδι με μια απο τις νεανικες ομαδες για να μην μεινουν ... αδρανεις και να μπουνε δυνατα σε οποια πολη της NL Και αν ταξιδεψουν την Τεταρτη .. οπως εκαναν και με την Νεα Υορκη!!!

      Διαγραφή
  2. Καλησπερα..λοιπον και εγω μεχρι στιγμης στοιχηματικα προσεγγιζα τα ματς οσο πιο αντικειμενικα μπορουσα...ΤΩΡΑ ηρθε Η ΩΡΑ να ειμαι υποκειμενικος...πιοι giants??????
    ΤΟΥς ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ τοσοι και τοσοι μες την εδρα τους..δεν μπορουν οι πρωωταθλητες???ποιος cain???με τη φατσα αυτη και μονο δεν πας μια ομαδα στο world series....kaI EIDA KALA???????2.10+ ΑΠΟΔΟΣΗ οι πρωταθλητες???οκ ενα λαθος τον μπουκ εδω...εγω θα εβαζα αναποδα τις αποδοσεις..
    ΥΓ.αλλωστε και εσυ Κωστα καποια στιγμη πρεπει να τελειωσεις με το σερι σου στα ταμεια των giants ηρθε η ωρα λοιπον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά μ' αρέσουν πιο πολύ απ' όλα. Αυτά γουστάρω. Απογοήτευση. Δεν έχουμε τί να πούμε και το ρίχνουμε στις φωνές και στη φάτσα του Cain. Συγγνώμη αλλά δεν κατάλαβα; Με τη φάτσα πιτσάρει ο 1,92 παιχταράς; Γιατί δηλαδή ο Lohse έχει καλύτερη φάτσα; Και όλοι οι μπουκερς του κόσμου δίνουν πάνω από 2 στους Cardinals που ήταν hitless μέχρι το 5ο inning, αλλά δεν ξέρουν και ξέρει ο Gogo Cardinals; Ε; :-)

      Διαγραφή
  3. Torch... για να αποφύγω τον νικητή λέω unter 6.5 ή και 5.5 αφού νομίζω πως δύσκολα ο νικητής θα έχει πάνω από δύο διαφορά..όπως επίσης δύσκολα νομίζω πως κάθε ομάδα θα πετύχει πάνω από 3 run(?)..Τι λες;; Βλέπω πιθανά σκορ 3-1 ή 3-2 για τον νικητή όποιος και αν είναι αυτός..
    ΥΓ. καλή τύχη στην ομάδα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούστε ένα όμορφο στατιστικό στοιχείο που έχω να σας δώσω .
    Έχει ξανασυμβεί 12 φορές, η γηπεδούχος ομάδα στους τελικούς της NLCS που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στο πέμπτο παιχνίδι και έχει κερδίσει το έκτο για να πάει η σειρά στο έβδομο και από αυτές τις 12 φορές έχει κερδίσει και το έβδομο για να πάει στο WOLRD SERIES στις 11 περιπτώσεις .
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΝ ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ .Η ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ?
    .....................................................
    ΕΕΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ................................................
    ΟΙ SAAAAAAAAAAAINT LOUIIIIIIIIIIIIIIIIS CARDINAAAAAAAAAALS .

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ...ΑΥΤΗ Η ΣΕΙΡΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ . ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ .
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ REPLAY OF GAME 6 OF LAST YEARS WORLD SERIES .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Go cards go cards!!!!!!!!!!!come on redbirds show them how we do it..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oh Oh!!! Lohse is out in the 3rd. Bases loaded, no out, rookie comming in.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στο πρώτο του pitch μπήκαν τρία runs

      Διαγραφή
    2. Ο Kozma μοιραίος παίκτης στο 3ο inning. Έχει κάνει 3 λάθη.
      Διάβασε λαθος ένα χτύπημα 3 runs.
      Πήγε στο σπίτι, αντί στην πρώτη 1 run που θα έμπαινε έτσι κι αλλιώς.
      Κακή πάσα στην δύο ώστε να μην βγει το Double play. 1 run ακόμη.

      Διαγραφή
  7. Τι αλλαγή αψυχολογητη ήταν αυτή;;;χαχαχ καληνυχτησαν οι cards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστεύεις θα φτάσει και Over 11 το παιχνίδι? Για online στοιχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιθανόν να ξεφουσκώσει λίγο. Λογικά όμως έχουν και οι Cardinals να πουν κάτι.

      Διαγραφή
  9. Κωστα Έχει γυρίσει ποτέ παιχνίδι απο 7-0 ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει γυρίσει και από 11-0. Είναι το γνωστό παιχνίδι των Pirates που έπαιζαν εκτός έδρας όπου ο σχολιαστής είπε "Αν χάσουμε αυτό το παιχνίδι θα γυρίσω σπίτι περπατώντας". Έχασαν και εκείνος στο τέλος της χρονιάς έκανε αυτή τη διαδρομή περπατώντας για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

      Διαγραφή
    2. Ήταν ο Jim Rooker ο οποίος το 1989 περπάτησε λίγο παραπάνω από 300 μίλλια από τη Φιλαδέλφεια στο Pittsburgh.

      Διαγραφή
    3. Συγγνώμη διορθώνω. Ήταν από 10-0 και οι Pirates έχασαν από τους Phillies 10-11.

      Διαγραφή
  10. Κώστα ερχόμαστε στο s.franvisco get ready !!!!
    Tiger Fever!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αναρωτιώμουν πότε θα την φάει ο Holliday, για εκείνο το slide στον Scutaro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και ο Bochy σήμερα θα μπορούσε να βάλει και τον Cabrera του οποίοι η τιμωρία τελείωσε. Όμως, ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Σωστόοοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ακόμα και ο Crawford χτυπάει. Τί άλλο πια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απαντήσεις
    1. Αυτή θα είναι η πρώτη νίκη των Giants σε 7ο παιχνίδι σειράς στην ιστορία τους. Μέχρι τώρα είναι 0-5.

      Διαγραφή
  15. Έρχεται ο Romo για το τελευταίο out. Το γήπεδο είναι μούσκεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ GIANTS ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ NATIONAL LEAGUE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KΑΛΗΜΕΡΑ Κωστα ..
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ NATIONAL LEAGUE...
    και φυσικα για μια επιτυχημενη προβλεψη σε αγωνα των Giants......
    περιμενω με αγωνια την προβλεψη σου για το Game1 με αντιπαλο Pitcher για τους Γιγαντες ... τον ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟ Verlander.... αλλα αυτα θα τα πουμε αυριο......

    Εγω ηθελα να ανεβασω και να δειτε την φαση που ουσιαστικα εκρινε κατα μεγαλο μερος την καταληξη του παιχνιδιου.....
    Μαλιστα Κωστα ζωντανα σχολιασες οτι ο Κοζμα εκανε λαθος εδω.....
    Πραγματι λαθος εκτίμηση για το που παει η μπάλα κάνει ...και του φευγει... αλλα δικαιολογείται απο την τροχια που πήρε.....
    Το παραξενο βεβαια στην φαση αυτη ειναι το χτύπημα της μπαλας με το ροπαλο......
    Ο batter του Σ.Φρ. Pence βρισκει την μπαλα με το ροπαλο χαμηλα, κοντά στην βαση του ροπαλου του, αυτο σπάει, ενα θραυσμα ξυλου ερχεται μαλιστα προς τον παικτη, αλλα ο Pence συνεχιζοντας το swing του και λογω του σπασιματος του ροπαλου.... βρισκει την μπαλα αλλες δυο φορες!!!!!
    ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ!!!! πιθανοτατα γι αυτο και απεκτησε φάλτσα κανοντας καμπυλη και ξεγελωντας τον αμυντικο του Saint Louis....

    Take a look!!!!

    http://mlb.mlb.com/video/play.jsp?content_id=25441965&topic_id=38304104

    Aπιστευτο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα απ' όλα ευχαριστώ. Τελικά είδες, ότι θα τα πούμε στο WS. Στο είπα ότι είχες διαβάσει την κρυστάλλινη σφαίρα. Θα φάμε τα νύχια μας στο Game 7.
      Κι άλλη φορά είχα φίλο που δεν με πίστευε το 2010. Εκείνος ήταν Phillies, αλλά μέσα στα μούτρα του είχα πάρει και τότε το Πρωτάθλημα.
      Για τη φάση τώρα.
      Καταρχάς να σου πω ότι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έβαλαν αυτή την επανάληψη 32 φορές. Και δεν το λέω καθ' υπέρβολή. Οι σχολιαστές το είπαν. Οπότε την έχω χορτάσει. Εμένα από την άλλη δεν μου έκανε τόση εντύπωση ότι η μπάλα χτύπησε το ρόπαλο τρείς φορές, καθώς θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι που το βλέπουμε σήμερα, το 2012, λόγω τεχνολογίας και της κάμερας που γράφει 3.000 frames το δευτερόλεπτο, όταν οι κοινές κάμερες γράφουν 24 και οι απλές κάμερες για slow motion 80. Φαντάζομαι δηλαδή ότι κι άλλες φορές θα συνέβει κάτι τέτοιο, αλλά τότε δεν μπορούσαμε να το δούμε.
      Για τον Kozma τώρα είναι αλήθεια ότι μπορεί η μπάλα να τον ξεγέλασε, αλλά πιστεύω ότι έχει και ο ίδιος ευθύνη. Κι αν δεν έχει εδώ, σίγουρα έχει στις άλλες δύο φάσεις του inning.
      Σε κάθε πέρίπτωση, όποτε έμπαινε πόντος κάπου εκεί ήταν κι αυτός. Οπότε... φταίει.

      Διαγραφή
  18. Πρώτα απ' όλα Κώστα συγχαρητήρια....θα δούμε ένα δυνατό eorld series...
    Τώρα για την φάση..
    Ο ss έχει ευθύνη αν δεις καλά το βίντεο, γιατί την ώρα που γίνετε επαφή της μπάλας με το ρόπαλο αυτό φεύγει από την θέση του..πηδάει και πάει πιο αριστερά (έτσι όπως το βλέπουμε εμείς) και γι αυτό δεν προλαβαίνει την μπάλα...Ίσως παίζει και ρόλο ότι το ρόπαλο χτύπησε 3 φορές την μπάλα..δεν ξέρω..Αλλά επειδή μου αρέσει αυτή η θέση του ss και την έχω μελετήσει καλά, πιστεύω ότι κάνει λάθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή