Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Οι Giants ακόμη γιορτάζουν

Οι Giants ακόμη γιορτάζουν και μαζί τους κι εγώ, έστω εξ' αποστάσεως, καθώς και τί δεν θα έδινα να  βρισκόμουν προχθές το βράδυ στο Civic Center Plaza, στο κέντρο του San Francisco, όταν ο Romo έβγαλε strikeout τους τρεις τελευταίους ροπαλιστές των Tigers. Δείτε το στο βίντεο που ακολουθεί.


Επίσης δείτε τί έγινε στο μπαρ Finnerty's στη Νέα Υόρκη, το οποίο γέμισε με οπαδούς των Giants (ενδεχομένως και των Yankees που χαίρονταν να βλέπουν τους Tigers να χάνουν με Sweep και άρα να ξεπληρώνονται με το ίδιο νόμισμα για το sweep στην ομάδα της Νέας Υόρκης) και όλα αυτά ενώ η πόλη βρισκόταν κάτω από προειδοποιήσεις για την ανάγκη εκκένωσης λόγω του τυφώνα Sandy.



Και δεν είναι μόνο αυτά, αύριο στις 31 Οκτωβρίου, θα υπάρξει και παρέλαση στο San Francisco των παικτών με το World Series στα χέρια. Έτσι, πιθανότατα μετά από δύο χρόνια θα έχουμε μία επανάληψη της μεγαλύτερης επιδημίας ψευτογρίπης που χτύπησε ποτέ την πόλη, με τα γραφεία των εταιριών να είναι σχεδόν άδεια από υπαλλήλους, αλλά τους δρόμους γεμάτους από οπαδούς, με πορτοκαλί καπέλα, πορτοκαλί μπλουζάκια, πορτοκαλί κονφετί, πορτοκαλί γιρλάντες, πορτοκαλί φωτάκια και εγώ δεν ξέρω τί άλλο, για να υποδεχθούν την ομάδα που κέρδισε δύο φορές τα τελευταία τρία χρόνια το World Series. Και μάλιστα το έκανε και τις δύο φορές εκτός έδρας. Το 2010 στο Texas σε πέντε παιχνίδια και φέτος στο Detroit σε τέσσερα παιχνίδια.



Έτσι, οι Giants έχουν κατηγορηθεί και τις δύο φορές ότι έχουν παίξει το πιο βαρετό World Series, για όλους τους άλλους εκτός από τους οπαδούς τους, οι οποίοι χθες περίμεναν για δύο περίπου ώρες να φτάσουν τα πούλμαν με την αποστολή των Γιγάντων από το Διεθνές Αεροδρόμειο του San Francisco στο AT&T Park. Έκεί λοιπόν τους έδωσαν μία πρόγευση του τί θα ακολουθήσει αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου