Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Καλό Χειμώνα

Με την νίκη των Giants κλείνει και η φετινή χρονιά και σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς θα σταματήσετε να επισκέπτεστε αυτή τη σελίδα, καθώς θα στρέψετε το στοιχηματικό σας ενδιαφέρον αλλού. Κάποιοι ελπίζω να παραμείνετε τακτικοί επισκέπτες του Baseball-bet.gr, καθώς όλο το χειμώνα θα συνεχίσω να ενημερώνω ανα τακτά διαστήματα τη σελίδα με νέα από το offseason, κυρίως μεταγραφές, επιστροφές τραυματιών που μας έλειψαν φέτος (όπως ο Wilson και ο Rivera), αλλά και άλλες ειδήσεις, όπως για παράδειγμα την προβολή της ταινίας "42" που είναι αφιερωμένη στον πολύ μεγάλο Jackie Robinson, τον παίκτη που έσπασε το φυλετικό φράγμα στο Baseball και έπαιξε πρώτος στην MLB.

Για εμένα πάντως σήμερα τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μία αισθάνομαι μία υπέρτατη χαρά καθώς στην δεύτερη χρονιά λειτουργίας του site βλέπω και μοιράζομαι μαζί σας την κατάκτηση από την ομάδα μου -τους Giants- του World Series. Ξενύχτησα μαζί τους και μαζί με κάποιους από εσάς, γράψαμε σχόλια, twits, ανταλλάξαμε emails και μάλιστα με κάποιους γνωρίστηκα και από κοντά, καθώς δυο εκ των αναγνωστών του site αποφάσισαν να ξεκινήσουν και προπονήσεις με την ελληνική ομάδα μου, την Ευρυάλη Γλυφάδας και ήδη εμφανίζουν βελτίωση στην τεχνική τους.

Από την άλλη όμως, από σήμερα ξεκινά για εμένα η βαρυχειμωνία της έλλειψης του εκπληκτικού αυτού αθλήματος, που τόσο πολύ προσπαθώ χρόνια τώρα να βοηθήσω την εισαγωγή του στην αθλητική ατζέντα των Ελλήνων. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και πιθανότατα δεν θα τα καταφέρω, όμως δεν χάνω την ελπίδα μου και χαίρομαι που το Στοίχημα μου δίνει αυτή την ευκαιρία να φέρω όσο περισσότερους μπορώ σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Baseball.

Ήδη λοιπόν μετράω αντίστροφα. Μετράω για τις 152 ημέρες που μας χωρίζουν από την έναρξη της επόμενης σεζόν που θα ξεκινήσει στις 31 Μαρτίου. Φέτος όμως θα υπάρξουν και μερικές αναλαμπές Baseball νωρίτερα. Στις 15 με 19 Νοεμβρίου διεξάγεται προκριματικό τουρνουά για το World Baseball Classic, το Μουντιάλ του Baseball, του οποίου η τελική φάση θα διεξαχθεί στο San Francisco τον Μάρτιο. Έχω λοιπόν κάτι να περιμένω.

Μέσα λοιπόν από αυτή την ανάρτηση θέλω να σας ευχαριστείσω για την υποστήριξή σας, καθώς η φετινή πορεία του site ήταν εντυπωσιακή σε σχέση με την πρώτη -κουτσουρή- χρονιά που ξεκίνησε στις 21 Ιουλίου του 2011. Πέρυσι λοιπόν, τα περισσότερα κλικ που συγκέντρωσε το site σε ένα μήνα ήταν 2.641 τον Αύγουστο, ενώ φέτος, τα περισσότερα κλικ ενός μήνα ήταν 12.733 τον Σεπτέμβριο. Η διαφορά είναι εντυπωσιακή. Έτσι από την πρώτη Απριλίου που άρχισε επισήμως το φετινό πρωτάθλημα, το site δέχθηκε 50.485 χτυπήματα, από 28.639 unique visitors προσελκύοντας συνολικά 9.987 επισκέπτες πρώτης φοράς. Δηλαδή 47 κατά μέσο όρο κάθε ημέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ και σας υπόσχομαι ότι το site θα συνεχίσει να βελτιώνεται και δεν αποκλείεται του χρόνου (παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας) να καταφέρω να αλλάξω πλήρως τη δομή του, δίνοντάς σας περισσότερες στοιχηματικές πηγές, βαθύτερες αναλύσεις και πιο επιτυχημένες προβλέψεις. Έχω μόλις 152 ημέρες για να τα καταφέρω και ήδη ξεκίνησα.

Καλό χειμώνα.

6 σχόλια:

  1. Καλό χειμώνα Κώστα...μην ανησυχείς εμείς εδώ θα είμαστε...δεν θα χαθούμε....και ελπίζω να θυμάσαι κάποιες προτάσεις μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή δουλειά, συγχαρητήρια! Τα λέμε στα γήπεδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΣΟΥ .ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΌ ΧΕΙΜΏΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΈΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου. Να ξέρετε, ότι ο χειμώνας αρχίζει μόλις τελειώνει το Baseball season και η άνοιξη αρχίζει με το Opening Day.

    ΑπάντησηΔιαγραφή