Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Homerun παίδες. Playoff success στο 12ο

Άλλη μία καλή πρόβλεψη χθες, με έστειλε στο ταμείο για δεύτερη ημέρα σερί και βοήθησε πολλούς να έρθουν μαζί μου. Το παιχνίδι των Tigers με τους Yankees ήταν ψυχοβγάλτης. Μπροστά οι Tigers, ισοπαλία στο 9ο από το ρόπαλο (ποιου άλλου; του Raoul -so cool- Ibanez) και του Ichiro που έσκισαν τον Valverde, και τέλος, ο τραυματισμός του Jeter στο 12ο inning, μία εξέλιξη που φαίνεται ότι θα είναι ιδιαιτέρως επιζήμια για τους Yankees, οι οποίοι χάνοντας τη φανέλα με τον νούμερο 2 στερούνται έναν παίκτη, τη στιγμή που η υπόλοιπη επιθετική τους τετράδα τα έχει κάνει μούτι. Ίσως λοιπόν αυτός να είναι και ο λόγος που ακόμη και τώρα αργά το απόγευμα ο ΟΠΑΠ δεν είχε βγάλει κανένα νούμερο, ή όριο, ή απόδοση γι αυτό το παιχνίδι.

23:00
620 Detroit Tigers @ New York Yankees
Οι Yankees βρίσκονται σε slump. Έχασαν τον ιστορικό τους αρχηγό, και στην ουσία το αμυντικό επίκεντρο κάθε ομάδας. Τον Short Stop τους. Όχι ότι οι Yankees δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον Jeter. Άλλωστε αν θυμάστε στην αρχή της χρονιάς αντικατέστησαν μια χαρά τον closer Mariano Rivera. Λεφτά έχουν, λύσεις βρίσκουν. Όμως άλλο η αρχή της χρονιάς, που έχεις χρόνο άπλετο και άλλο τα Playoffs, που όλα είναι οριακά. Και αυτό τί ψυχολογικό αντίκτυπο θα έχει στην ομάδα; Και άλλο να χάνεις έναν pitcher που έρχεται στο τέλος του παιχνιδιού, κι άλλο τον άνθρωπο που για χρόνια τώρα έχει δείξει ότι δεν παθαίνει τίποτα. Παίζει πάντα by the book, είναι σταθερότατος, ικανότατος, έχει το trade mark jump through στην ένα, ήταν πάντα εκεί... Τί άλλο πια; Φαίνεται όμως ότι ήρθε μία φθορά πολύ περίεργη. Ο Jeter είναι 38 ετών, έχει παίξει ασταμάτητα όλη τη χρονιά, και ξαφνικά στο 12ο inning χωρίς να κάνει κάποιο ιδιαίτερο στραβοπάτημα σπάει τον αστράγαλό του. Άρα έφτασε στα όριά του.
 Αυτή λοιπόν η εξέλιξη είναι πολύ σημαντική και πιστεύω ότι θα επισκιάσει το γεγονός ότι οι Yankees ανεβάζουν τον Kuroda (ο οποίος δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ με ξεκούραση μόνο 3 ημερών) εξισορροπώντας έτσι τον Anibal Sanchez που θα έχουν στο βουναλάκι οι Tigers. Έτσι λοιπόν, σκέφτομαι και πάλι Detroit.
Διπλό για τους Tigers με απόδοση 2,00

03:00
624 Saint Louis Cardinals @  San Francisco Giants
Το παιχνίδι αυτό μου κόβει την ανάσα. Έχει προσωπικό οπαδικό κόστος, καθώς όπως ξέρετε πλέον όλοι οι μεν είναι οι αγαπημένοι, αγαπημένοι, αγαπημένοι Giants μου και από την άλλη οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals. Επιπλέον σας θυμίζω (ώστε να το έχετε στο μυαλό σας διαβάζοντας τα παρακάτω) ότι δεν παίζω ποτέ εναντίον της ομάδας μου.
Εδώ λοιπόν έχουμε τα εξής:
Και οι δύο προπονητές δεν ξεκινάνε με τα καλύτερα μπράτσα τους. Ο Cain θα παίξει στο τρίτο παιχνίδι για να μπορεί να ξαναπαίξει στο έβδομο και οι Cardinals βάζουν στο τρίτο παιχνίδι τον Lohse για τον ίδιο λόγο.
Σήμερα λοιπόν έχουμε τον Bumgarner με το περίεργο sidearm delivery που τελευταία έχει αποδειχθεί ασταθές (προέρχεται από ήττα με το Cincinnati στα Playoffs) αλλά αν βρεθεί στην ημέρα του δεν χτυπιέται και τον Lynn, που εμένα δεν μου λέει τίποτα, αλλά πέτυχε πέντε νίκες σερί στην κανονική περίοδο, ενώ στα Playoffs έπαιξε τρεις φορές απέναντι στους Washington δίνοντας δύο ήττες και μία νίκη.
Ταυτόχρονα έχουμε σε αυτό το παιχνίδι την πολύ καλή επίθεση των Cardinals (με πρωταγωνιστή τον Beltran ο οποίος για μία κουτσουρή χρονιά πέρυσι έπαιξε στο San Fran) αλλά από την άλλη έχουμε το πολύ καλό bullpen των Giants ανανεωμένο από το mistic του Lincecum (αν και δεν αποκλείεται να παίξει στο παιχνίδι #4)
Παρά ταύτα, θεωρώ ότι στοιχηματικώς μου επιτρέπεται να βγω από το αδιέξοδο βάζοντας...
Over με όριο το 6,5 και απόδοση 1,70.

17 σχόλια:

  1. Μεγάλε δεν παίζεσαι!!! Όλη τη βδομάδα εσύ με ξελασπώνεις...Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα και απο μενα..λοιπον το ζευγαρι cards-giants ειναι για τον τελικο του world series..Δηλαδη πιστευω οτι ο νικητης απτους δυο..υπερτερει απεναντι στο αλλο ζευγαρι..τεσπα..στοιχηματικα τωρα πολυ κλειστο game..."μετριοι" pitchers...οποτε το over ειναι πιο λογικο σημερα...οσο για το αλλο ζευγαρι...η λογικη το μομεντουμ..λεει tigers αλλα ρε παιδια yankees ειναι..λιγο η φανελα..ο τραυματισμος που μπορει να τους πεισμωσει...πραγματικα δεν ξερω...δεν τακουμπαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φουντώνουν τα πνεύματα. Φουντώνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ θα συμφωνήσω με το over απόλυτα αλλά θα θεωρήσω πιο ασφαλές το under στο παιχνίδι των τίγρεων ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο αλά όποιος έχει όρεξη και ενδιαφέρον μπορεί αυτή τη στιγμή να δει ζωντανά την προσπάθεια κατάριψης του ρεκόρ ελεύθερης πτώσης από έναν τρελό που τον ανεβάζουν σε ύψος κάτι παραπάνω από 36 χιλιόμετρα.
    Είναι ζωντανά στο youtube και στη διεύθυνση που δίνω.
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MrIxH6DToXQ#!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα το πιστεύω..θα το πάρουμε το παιχνίδι....σήμερα πρέπει να το πάρουμε...Αλλά όλα θα παιχτούν μέσα στο γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SOS παιδια ενα link να δουμε το παιχνιδι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδια μου εχει κανει μεγαλη εντυπωση ενα πραγμα που το εχω δει πολλες φορες και κυριως στα εντος των Yankees:
    Ειναι δυνατον να ειναι sold out το γηπεδο να εχουν δωσει τοσα λεφτα για αγορα εισητηριου στα ημιτελικα και το γηπεδο να αρχιζει να γεμιζει κυριολεκτικα μετα απο 3-4 innings?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανυπομονω για το μεγάλο παιχνίδι μετα..pitcher game το πρώτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψυχωση οι Αμερικανοι με τον εθνικο υμνο και το εθνικο φρονημα....
    Υπαρχει αγωνας οποιουδηποτε αθληματος, και γενικα event που να μην ακουγεται? Δεν νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον για τους Yankees..

    Ακόμα μια φορά ταμείο όμως χάρη στον μεγάλο Torch! Σ ευχαριστούμε κ πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα...λοιπον καταρχην συγχαρητηρια τιτανομργιστε για τις προβλεψεις σου...ΤΑΜΕΙΟ σημερα...και φυσικα καναμε το 1-0...3wins μακρια....για να γραψουμε ιστορια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα ..... Χτες προσπάθησα να ανέβασω προβλέψεις αλλα δεν τα κατάφερα ..... Εβλεπα Νικη του Detroit και των cards όπως και ήρθαν τελικά ....
    Κώστα τι να πω είσαι σε δαιμονισμενη φόρμα !!!!! Συνέχισε έτσι!!!!!
    Στην ALCS Η σειρά μοιάζει να γέρνει προς το Detroit .... Αφου αύριο κατεβαίνει και ο Verlander .....
    Τώρα στο παιχνιδι της ομάδας σου Κώστα ... Δυστυχώς για την ομάδα σου οι μισητοι έρχονται με φορά και τα βλέπω δύσκολα ..... Πάντως ακόμα είναι νωρίς .....
    Lets go tigers !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή