Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Την Κυριακή παίζουν Ευρυάλη - Ηγέτες

Από παλαιότερη συνάντηση Ευρυάλης - Ηγετών
Τον αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν την Κυριακή στα γήπεδα του Baseball στο Ελληνικό, στη Λεωφόρο Βουλαγμένης δεξιά από την υδατόπυργο της παλιάς αμερικάνικης βάσης.
Αντίπαλοι θα είναι οι Ηγέτες Βουλιαγμένης και η Ευρυάλη Γλυφάδας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι πιθανότητες για νίκη είναι βέβαια υπέρ των Ηγετών οι οποίοι είναι πιο δυναμικοί από την Ευρυάλη, αλλά και η ομάδα της Γλυφάδας μπορεί να γίνει πολύ επικίνδυνη και αν πιάσει απόδοση είναι ικανή για τα πάντα.

Έτσι, με αυτό το παιχνίδι στην ουσία φτάνουμε ένα βήμα πριν την διαμόρφωση της τελικής κατάταξης για το 2012, καθώς το μόνο που θα μένει θα είναι ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας ανάμεσα στο Μαρούσι 2004 και τον Σπάρτακο Γλυφάδας, μία συνάντηση που θα γινόταν αυτή την Κυριακή, μετατέθηκε όμως για μία εβδομάδα μετά, καθώς ένας από τους  βασικούς παίκτες του Αμαρουσίου (και ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ελλάδας) ο Δημήτρης Λόμης, παντρεύεται. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο και θα τον δούμε μία εβδομάδα μετά, είτε από τα αριστερά του infield, είτε από το βουναλάκι να πετάει τη μπάλα όπως μόνο εκείνος ξέρει. Να ζήσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου