Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Who Dares Wins

Let's Go Giants!!! Let's Go Giants!!!
Αυτό για αρχή για να κάνω σαφές πως ξεκινάω σήμερα, αν και θα σας την κάνω με μία μικρή γυριστή. Θα καταλάβετε.

628 San Francisco @ Los Angeles Dodgers
Σήμερα καθιστώ τα πράγματα ξεκάθαρα από την αρχή. Θα παίξω Giants, και UNDER. Στην ουσία αναζητώ μία επανάληψη της χθεσινής εξέλιξης. Δυσκολό; Ναι, γι' αυτό σας καλώ να προσπεράσετε αυτή μου την πρόταση και να δείτε τις επόμενες τρεις.
Η επανάληψη της ίδιας εξέλιξης με χθες είναι μεν δύσκολη, αλλά όχι απίθανη. Θεωρώ ότι ο Lincecum τελευταία πάει καλά και όποτε πάει καλά αυτό το μικρό φρικιό, πάνε καλά και οι Giants. Η αλήθεια είναι ότι ο Matt Kemp γενικώς κάνει πάρτι απέναντι στους pitcher των Giants. Συγκεκριμένα απέναντι στον Lincecum, το 2008 είχε γράψει μηδέν, το 2009 χτύπησε με ,125, όπως και το 2010, όμως το 2011 τον τσάκισε με ,500 average και 4 runs. Όμως, αυτή τη στιγμή ο Kemp είναι ημιτραυματίας (ή αν θέλετε σε διαδικασία επαναφοράς) και ο προπονητής του δεν αποκλείει να τον κρατήσει έξω για να μην τον χάσει για 15 ή 20 ημέρες. Άρα όλο το παιχνίδι είναι εκεί: Τί θα γίνει ανάμεσα σε αυτούς τους δύο. Εγώ λοιπόν ποντάρω ότι ο μικρός θα τα καταφέρει.
Επομένως αν γίνουν όλα αυτά, το under είναι σχεδόν εξασφαλισμένο.
Από την άλλη, ο Billingsly με το 3,19 πιστεύω ότι θα κρατήσει τα ρόπαλα των Giants ώστε να παραμείνει χαμηλά το σκορ, όχι όμως τόσο ώστε να κερδίσουν οι Dodgers το παιχνίδι. Τί εννοώ. Τον Billingsly, o Crawford πέρυσι τον χτύπησε με 500, ο Posey με 571, ενώ και ο Theriot τον ξέρει καλά. Άρα τα πράγματα όσο δύσκολα κι αν είναι, εγώ τα διαβάζω έτσι ώστε να καταλήξω εκεί που θέλω: UNDER με όριο το 6,5 ή διπλό με 1,65. Αν τώρα διαβάσατε όλα τα παραπάνω ξεχάστε τα και περάστε στα επόμενα.

623 New York Mets @ Philadelphia Phillies
Χθες οι Phillies έχασαν στο τέλος του παιχνιδιού, που σημαίνει ότι η ομάδα πάσχει από Bullpen και δυσκολεύεται να σκοράρει. Αυτά τα ξέρουμε. Τί γίνεται όμως όταν ανέβει ένα μεγάλο χέρι στο mount. Εγώ λέω ότι ο Clif Lee είναι μεγάλο χέρι και οι ήττες που έχει καταγράψει μέχρι τώρα θα σταματήσουν. Γιατί μπορεί μεν στο τελευταία παιχνίδι απέναντι στους Mets να μην πήγε καλά, και να εμφάνισε ERA 5,14 στο σύνολο των εμφανίσεών του απέναντί τους έχει πολύ χαμηλότερο ποσοστό. 1,61. Από την άλλη, ο Dillon Gee δεν νομίζω ότι έχει τα φόντα να σταθεί απέναντι στον Lee αν το παιχνίδι εξεληχθεί σε pitchers game.
Άσσος λοιπόν για τους Phillies με απόδοση 1,50.

615 Cincinnati Reds @ Milwakee Brewers
Αυτό το παιχνίδι δεν είναι εύκολο για τους Brewers, ασχέτως αν ο Greinke δεν έχει χάσει ποτέ μέσα στο Miller Park στα τελευταία 20 παιχνίδια. Ο λόγος που το παιχνίδι δεν είναι εύκολο είναι ότι ο Greinke όποτε κερδίζει λαμβάνει καλό run support, ενώ διαβάζω ότι σήμερα είναι πολύ πιθανό να μην παίξει ο Rayan Brawn. Άρα τα πράγματα είναι δύσκολα και προβλέπω ανατροπή της προϊστορίας. Άλλος ένας λόγος γι' αυτό είναι η παρουσία του Cuerto στο βουναλάκι για τους Reds ο οποίος ακόμη δεν έχει καταγράψει ήττα (έχει 4 νίκες) και το ERA του είναι 1,31, ενώ το WHIP του είναι χαμηλότατο: 0,99.
Βάζω λοιπόν διπλό για τους Reds με απόδοση 1,90.

618 Colorado Rockies @ San Diego Padres
Θα πάω και σε ένα παιχνίδι με ομάδες που δύσκολα επιλέγω λόγω της αστάθειά στους. Στην ουσία είναι ντέρμπι ουραγών, γι' αυτό και σπανίως μπορεις να καταλάβεις από τα νούμερα που πάει το πράγμα. Οι Colorado είναι σε slump με 5 ήττες, ενώ οι Padres έχουν δύο νίκες σερί. Θεωρώ λοιπόν ότι η πορεία και των δύο θα συνεχιστεί. Διακρίνω ότι ο Bass (ο pitcher των Padres) ναι μεν προέρχεται από ένα κακό παιχνίδι όπου παραχώρησε 6 runs, σε όλα τα προηγούμενα όμως πήγε αρκετά καλά, φτάνοντας όλο και βαθύτερα στα innings (στο πρότελευταίο έπαιξε σε 8 innings) με λιγότερα από 3 runs. Από την άλλη, ο Friedrich (ο pitcher των Rockies) προέρχεται από ομάδα ΑΑΑ και δεν έχει εντυπωσιάσει, οπότε νομίζω ότι στην πρώτη του εμφάνιση δύσκολα θα καταφέρει να αλλάξει την εικόνα των Rockies.
Βάζω λοιπόν άσσο για τους Padres με απόδοση 1,70.

20 σχόλια:

  1. ΠΑΡΟΤΙ ΧΘΕΣ ΟΙ PHILLIES ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ (CLIFF LEE) AΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ...ΚΑΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ .ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ PITCHER O ΜΟRROW(3-1, 2.38 ERA) ΤΩΝ BLUE JAYS ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ROSS(1-2, 8.55 ERA) ΤΩΝ ΑΤΗLETICS ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ BLUE JAYS ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΕΙ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ PITCHER ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ OAKLAND ENΔEXETAI NΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ CESPEDES ΛΟΓΩ ΕΝΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. **ΤΑ ΛΑΘΗ** ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΑΘΟΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΟΛΥ!!!

      Διαγραφή
  2. Η απουσία Cespedes έχει όντως τη σημασία της, διότι κατά τα άλλα με αυτούς τους pitcher δύσκολα μπορεί κανείς να καταγράψει κάποιο trend.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Αλήθεια είναι αυτό. Απλά δεν παίρνει πολλά decisions και γενικώς το τελευταίο διάστημα μία κερδίζουν, μία χάνουν.
      Από την άλλη προσπαθώ να προσεγγίζω και άλλες ομάδες, όχι όλο τις ίδιες.

      Διαγραφή
  4. ΟΝΤΩΣ ΛΙΓΑ TRENDS ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ PITCHER. ΤΑ ΜΟΝΑ TRENDS ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ MORROW HTAN OTI
    OI BLUE JAYS EXOYN ΡΕΚΟΡ 5-0 ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΜΕ PITCHER ΤΟΝ MORROW ,
    6-1 ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜORROW ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
    6-1 STA TΕΛΕΥΤΑΙΑ 7 KΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕRICAN LEAGUE WEST ΜΕ PITCHER ΤΟN MORROW.
    ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Ο MORROW EINAI ΣΕ 5 ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΟΚΛΑΝΤ ΜΕ ΡΕΚΟΡ ( 3-0 3,99 ΕΡΑ) ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΡΟΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ . ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΑ BULLPEN ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ TΟ OAKLAND ΕΧΕΙ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΑΝ ΚΑΙ Ο ROSS ΤΟΥ ΟΑΚLAND ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ AΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 7 1/3 ΙΝΝΙΝGS EXEI ΔΩΣΕΙ 16 ΕR..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα στον λαό του Baseball. Εμένα χτες στο στοίχημα με κατατρόπωσαν οι Washigton και γι' αυτό τον λόγο σήμερα δεν θα παίξω.
    Απλά θα κάτσω και θα δω στης 21:20 τους Cubs από τους οποίους περιμένω νίκη.
    Επίσης θα κάτσω να δω και τους Toronto στης 22:35 από τους οποίους περιμένω επίσης νίκη λόγω των μπαστουνιών αλλά της άμυνας αν και χτες με προβλημάτισε το σκορ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Των ροπάλων Δρόσο. Των ΡΟΠΑΛΩΝ. Στο Baseball ρόπαλα. Μπαστούνια στο Golf. :-)

      Διαγραφή
    2. καλά ρε Κώστα από το όλο σχόλιο αυτό είδες; χαχαχαχαχα οκ λάθος της στιγμής ήταν.

      Διαγραφή
    3. Αστειεύτηκα, εξού και η φατσούλα στο τέλος :-)

      Διαγραφή
    4. ναι ρε δεν έχω πρόβλημα καθόλου εγώ ρε μην ανήσυχης!!!

      Διαγραφή
  6. Μόλις τέλειωσε το παιχνίδι στο Miller Park.
    Δεν πήγε όπως το φαντάστηκα, καθώς ο Brawn έπαιξε. Επίσης τόσο ο Greinke όσο και ο Cuerto πραγματικά έσκισαν. Δεν δέχθηκαν ούτε πόντο. Εκπληκτικός ήταν επίσης ο Aroldis Chapman, ο οποίος στο τελευταίο του pitch έγραψε 101 μίλια!!!
    Τελικά, οι Ζυθοποιοί έχασαν, αλλά την ήττα δεν την χρεώθηκε ο Greinke και μπορει ακόμη να υπερυφανεύεται ότι μέσα στο Miller Park παραμένει αήττητος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχάσω: O Greike σημείωσε 11 strikeouts σε 8 innings. Φοβερός, αλλά χωρίς επιθετική υποστήριξη.

      Διαγραφή
  7. Και μόλις κέρδισαν οι Cubs τους Braves 0-1.
    Ουαου, δύο pitchers games σερί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα που το ανέφερες τον παρακολούθησα όλο τον αγώνα και παρατήρησα ότι δεν έβαλε καθόλου τον Dempster που έχει ERA 1.02. Ωστόσο έβαλε στον περισσότερο αγώνα τον Samardzija με ERA 3.03 και τον Dolis λιγότερο που έχει μικρότερο ποσοστό στο ERA.
      Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε, μήπως φοβήθηκε τους Brewers; Αν και έχει δύο μέρες για τον ξεκουράσει δεν το καταλαβαίνω.

      Διαγραφή
    2. Κάνείς κάποιο λάθος. Ο Maholm, ήταν ο starter. Μετά μπήκε relief o Russel και τέλος ως closer o Dolis. Ο Dempster έπαιξε χθες και θα ξαναπαίξει σε 4 μέρες, διότι δεν μπορει να ρίξει κάποιος περί τα 100 pitch και να ξαναρίξει την άλλη μέρα. Τώρα τον Sumarjia (ή όπως γράφεται) δεν ξέρω που τον είδες. Νομίζω ότι έπαιξε προχθές.

      Διαγραφή
  8. Torch μήπως ξέρεις γιατί οι Giants δεν θέλουν τους Athletics να μετακομίσουν στο San Jose απο το Oakland;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απ´ ότι έχω καταλάβει έχει να κάνει με κάποια territorial claims, στην ουσία όμως αφορά την εγγύτητα που έχει το San Jose με το San Francisco. Σου λέει "εμείς οι Giants έχουμε κάνει μία μεγάλη επένδυση φτιάχνωντας το νέο μας γήπεδο και έχουμε ένα business plan για την απόσβεσή του και την ροή κερδών. Αυτό το πλάνο το συμφωνήσαμε με κάποιους επενδυτές και σε αυτό δεν προβλεπόταν να χτιστεί ένα ολοκαίνουριο γηπέδο στο back yard μας". Γί αυτο προβάλουν αντιρήσεις

      Διαγραφή
  9. Ποσο χαλια μπορει να ειναι το bullpen των Phillies ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟ 2-0 ΣΤΟ 6 INNING SE 2-6, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ 4-1 ΣΤΟ 7 INNING ΣΕ 4-7 ΚΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΠΟ 4-2 ΣΤΟ 6 INNING SE 6-10 ...KAI ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΚΑΝΕ BULLPEΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ.........!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή