Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Το άγχος της επιτυχίας.

Η μέρα σήμερα είναι λίγο δύσκολη, καθώς δεν έχει την ξεκάθαρη εικόνα που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες, μπερδεύοντας την κατάσταση. Άσε που το διπλό ταμείο χθες και προχθές μου δημιουργεί διπλό άγχος για τις επιλογές μου.
Τέλος πάντων ελπίζω να το αντιμετωπίσω με τον καλύτερο τρόπο.

686 Washington Nationals @ Miami Marlins
Αυτό το παιχνίδι το θεωρώ δύσκολο στην αναγνώριση του νικητή, καθώς και ο Zamprano, αλλά και ο Zimmermann είναι pitchers που έχουν αρκετή βαρύτητα πάνω στο mount. Γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να καταφύγω στο under, παρά το γεγονός ότι το νέο Marlins' Park είναι hitters' friendly γήπεδο.
Θεωρώ ότι οι δύο pitchers θα καταφέρουν να συνδιαστούν προς το συμφέρον μας, βάζοντας μπροστά τα χαμηλά ERA που έχουν (Zimmermann 2.47 - Zambrano 2.85) με δεδομένο ότι και οι δύο ομάδες δεν είναι και από τις καλύτερες στο σκοράρισμα. Οι Nationals είναι 22οι και οι Marlins 19οι.
Βάζω λοιπόν UNDER με όριο 7,5 και απόδοση 1,75.

687 Philadelphia Phillies @ New York Mets
Οι Phillies φέτος δεν είναι αυτοί που νομίζαμε στο Spring Training, ή αυτοί που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Με μία εξαίρεση: Όταν έχουν τον Hamels στο mount, μεταμορφώνονται. Ο άνθρωπος έχει χάσει το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, και έκτοτε και αυτός και η ομάδα παίρνουν μόνο W. Είναι δύσκολο λοιπόν να σκεφτεί κανείς ότι εδώ τελειώνει το streak του Hamels. Βάζω λοιπόν διπλό εξαιτίας του. Ή μάλλον για χάρη του.
Διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,65.

691 San Diego Padres @ Chicago Cubs
Εδώ έχουμε ένα ντέρμπι ουραγών. Έχουμε τον πάτο του βαρελιού και με κάθε παιχνίδι και οι δύο ομάδες σκάβουν σε αυτόν τον πάτο, μέχρι να δημιουργήσουν τρύπα και να πάνε ακόμη χαμηλότερα. Οι Cubs προέρχονται από 12 συνεχόμενες ήττες. Είναι η χειρότερη επίδοσή τους εδώ και 15 χρόνια που είχαν φτάσει τις 14, ενώ οι Padres έχουν να σκοράρουν από την Παρασκευή, που πέτυχαν ένα Sac Fly στο πρώτο inning. Δηλαδή παρά ένα ιnning, είναι άσφαιροι τρία ματς τώρα. Και όπως ξέρετε στο Baseball αν δεν σκοράρεις δεν υπάρχει η διέξοδος της ισσοπαλίας. Απλά χάνεις.
Ποιός λοιπόν θα σταθεί όρθιος σε αυτό το διαγωνισμό μιζέριας;
Από τη μία έχουμε έναν βετεράνο, τον Suppan, ο οποίος έκανε ένα καλό ξεκίνημα φέτος (στοιχημάτισα εναντίον του και έχασα) αλλά από εκείνο το πρώτο παιχνίδι που δέχθημε 0 runs, στη συνέχεια αυτά ανέβηκαν στο 1, στα 2, στα 4 και τέλος στα 5. Από την άλλη έχουμε τον Wood για τους Cubs, που έχει κάνει μόνο δύο ενάρξεις φέτος. Έχει κερδίσει τη μία, έχει χάσει την άλλη. Δεν βγάζει λοιπόν κάποιο trend. Όμως, θεωρώ ότι ένας 25χρονος νέος θα κρατήσει καλύτερα από εναν 37χρονο που πασχίζει να βγάλει τη χρονιά με τα τελευταία καύσιμα στο ντεπόζιτό του. Δεν μπορώ λοιπόν να δεχθώ ότι οι Cubs θα γυρίσουν 15 χρόνια πίσω, απέναντι σε μία ομάδα που δεν σκοράρει.
Άσσος λοιπόν για τα αρκουδάκια με απόδοση 1,70

4 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΒΛΈΠΩ ΟΛΑ UNDER....??? και το ATL-ST.LOUIS KAI TO MIAMI VS WASH KAI TO BOSTON DETROIT KAI TO PIRATES VS REDS .... MONO TO TORONTO VS BALTIMORE ΒΛΈΠΩ OVER ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΟΡΙΟ ...... ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΈΠΩ ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ PHILLIES TEXAS K ANGELS ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι έγω πιο πολύ στο under έγερνα, όμως πάντα φοβάμαι ότι ποτέ δεν κάθονται τρια ίδια. Όσο για τη νίκη των Angels, εκεί έχω μία αμφιβολία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με εξαίρεση του Πειρατές, όλα τα άλλα under που λέγαμε, πέθαναν.
    Για την ώρα είναι ζωντανό το Phillies και περιμένο τους Cubs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ροπαλα πήραν φωτια κ τα under πήγανε περίπατο ..... Οι Phillies πέρασαν αλλα η βραδιά χάλασε νωρίς είς αύριο τα σπουδαία

    ΑπάντησηΔιαγραφή