Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Πάντα κάτι σπάει

Σας το έγραψα χθες... "πάντα κάτι σπάει" οπότε θα πρέπει κανείς να προετοιμάζεται. Να μην βάζει μόνο τα λογικά και τα αναμενόμενα. Γι' αυτό και τόλμησα τους Kansas να κερδίσουν τους Yankees μέσα στη Νέα Υόρκη. Και ήρθε! Και τους έβαλα και under... Και ήρθε! Μόνο που δεν ήρθε ούτε η νίκη του Darvish (τον οποίον οι Seattle είναι δεύτερη φορά που τον πετυχαίνουν και τον κερδίζουν) ούτε η νίκη του Santana, ο οποίος εξακολουθεί να μην δικαιολογεί το όνομά του.

Για σήμερα πάντως θα ξαναπάω και σε μία έκπληξη και σε δύο παιχνίδια με λογική. Είναι νομίζω το σωστότερο.

604 Washington Nationals @ Philadelphia Phillies
Εδώ έχουμε ένα pitchers game με τα όλα του. Ο Halladay ανεβαίνει στο βουναλάκι για τους Phillies, αλλά δεν φέρνει πια το τρομερό του όνομα, και ο Zimmermann για την Washington. Και οι δύο είναι καλά ονόματα, που όμως στα τελευταία τους παιχνίδια δέχονται από δύο ως τέσσερις πόντους ο καθένας. Δεν θα ακολουθήσω λοιπόν αυτό που μπορεί να περιμένατε, το under και θα πάω στο OVER, με όριο το 6,5 και απόδοση 1,90.

606 Atlanta Braves @ Cincinnati Reds
Πολύ γερό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Cincinnati, και εδώ θα ακολουθήσω μάλλον την πεπετημένη και την λογική, που λέει ότι ο Beachy (άκου όνομα) βρίσκεται σε εκπληκτική φόρμα, ενώ αντιθέτως ο Latos όχι. Πολύ απλά λοιπόν βάζω διπλό για τους Braves, με απόδοση 1,75


611 San Diego Padres @ Saint Louis Cardinals
Και τελειώνω με την έκπληξη. Το λέω συχνά ότι οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals πολλές φορές με βολεύουν καθώς πάνε καλά και όσο κι αν τους βρίζω με στέλνουν ταμείο. Δεν πιστεύω βέβαια να μου κατεβάσουν μούτρα αν παίξω τώρα εναντίον τους. Αν βάλεις τα πράγματα κάτω από πλευράς αριθμών των δύο ομάδων οι Cards φυσικά και υπερτερούν. Αν τα βάλεις κάτω από πλευράς pitchers, η ζυγαριά γέρνει υπέρ του Volquez των παπάδων. Τί θα είναι λοιπόν; Η έκπληξη λέω και βάζω διπλό υπέρ των Padres με απόδοση 2,25.

Επίσης σας προτείνω να σκεφτείτε για διπλό το παιχνίδι 607 Blue Jays @ Rays, καθώς και τον άσσο στο 610 Twins @ White Sox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου