Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Προεκλογική αριθμητική

Οι εκλογές είναι αύριο και η αλήθεια είναι ότι θα έχω δύσκολη ημέρα, και μάλλον θα καταφύγω σε κάποια πρόγνωση εξπρές χωρίς πολλά πολλά φτιασίδια. Για σήμερα όμως (αν και ο γιός μου με πιέζει να παίξουμε) μπορώ να είμαι πιο αναλυτικός.

663 Saint Louis Cardinals @ Houston Astros
Να που επιστρέφω στους Cardinals. Είναι κάτι στον τον δολοφόνο και τον τόπο του εγκλήματος. Με τραβάει πάνω τους το μίσος μου προς αυτούς.
Βλέπω λοιπόν ότι τις προηγούμενες ημέρες έπεσαν σε ένα μικρό slump, το οποίο όμως νομίζω ότι θα τελειώσει εδώ, ενώ ακριβώς το αντίθετο προβλέπω για τους Astros, οι οποίοι έχουν 4 νίκες σερί. Στο βουναλάκι για τους μισητούς, μισητούς, μισητούς, ανεβαίνει ο Αγαπώ Jaime Garcia, ο οποίος μπορεί μεν να μην έχει νίκες στην καριέρα του απέναντι στο Ηouston, όμως φέτος όσες φορές έχει κερδίσει ο ομάδα του με αυτόν στο mount, έχει πάρει και αυτός το W με το ERA του να παραμένει χαμηλά στο 2,78, που σημαίνει ότι άλλοι τα έχουν σκατώσει στα παιχνίδια μετά από αυτόν.
Από την άλλη το Houston ανεβάζει στο βουναλάκι τον Norris, ο οποίος δεν είναι κακός και απέναντι στο Texas πάει καλά, όμως φέτος δέχεται αρκετούς πόντους.
Πάζω λοιπόν διπλό για τους Cardinals με απόδοση 1,60.

655 Philadelphia Phillies @ Washington Nationals
Οι Phillies, το έχω ξαναγράψει δεν είναι αυτοί που περίμενα στην αρχή της χρονιάς. Έτσι, σήμερα (παρά το ότι περιμένω να κερδίσουν) θα προτιμήσω το under. Το όριο του 6,5 δεν με φοβίζει, καθώς θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες ό,τι καταφέρνου οφείλεται στο pitch και όχι στο ρόπαλο. Άλλωστε οι Nationals συνήθως μετά από ένα παιχνίδι με αρκετούς πόντους (όπως χθες) συνήθως περιορίζονται σε έναν με δύο. Των δε pitchers τα νούμερα είναι σχεδόν ίδια. Έχουν και οι δύο ERA λίγο κάτω από το 2 με δύο νίκες και μία ήττα.
Under λοιπόν με όριο 6,5 και απόδοση 1,70.


661 Texas Rangers @ Cleveland Indians
Περίεργα πράγματα γίνονται σε αυτό το ζευγάρι. Οι μεν Texas έχουν τρεις ήττες σερί και οι Indians τρεις νίκες σερί. Εμένα όμως δεν μου πολυαρέσει ο Holland των Rangers και δεν τον θεωρώ ικανό να αλλάξει κάτι σε αυτή την πορεία. Αντιθέως ο Lowe τα πάει πολύ καλύτερα. Εδώ λοιπόν θα πάω μάλλον αντίθετα απ' ό,τι θα έβαζα με μία πρώτη ματιά και θα δώσω άσσο για τους Indians και απόδοση 1,95.


657 Baltimore Orioles @ Boston Red Sox
Και πάω και για έναν μπαλαντέρ, προσεγγίζοντας την άλλη έκπληξη της σεζόν. Οι Baltimore είναι σε πολύ καλή φόρμα, ενώ αντιθέτως οι Boston όχι. Ιδίως δε μέσα στο 100χρονο γήπεδό τους, φέτος δεν τα πάνε καθόλου καλά. Έχουν κερδίσει μόλις τέσσερις φορές.
Φέρνουν λοιπόν από ΑΑΑ τον Cook για να αντικαταστήσει τον Beckett, ο οποίος έχει ακόμη πόνους. Από την άλλη, για τους O's ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Hammels, ο οποίος πάει πολύ καλά με 3 νίκες μία ήττα και 1,97 ERA, κάτι που έχει να συμβεί στην ομάδα της Βαλτιμώρης από το 1987!
Βάζω λοιπόν διπλό για τους Orioles, με απόδοση 1,95.

11 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΩΝ DODGERS . ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΤΣΕΡ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ (VOLSTAD ΑΝΤΙ GARZA) ΤΟ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ ΠΙΤΣΕΡ (0-3, 6.11 ERA) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΜΗ ΑΟΥΤΣΑΙΝΤΕΡ ΣΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ (1,90).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και το over 5,5 στο San Diego-Miami είναι πάλι καλο νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Orioles @ Red Sox δεν είναι ένα απλό ματσ. Θα τελειώσει μετά το 9ο inning μάλλον στο 10ο και θα γίνει μάχη. Γιατί οι Red Sox θέλουν νίκη γιατί φέτος είναι τελευταίοι στον όμιλό τους με ένα χάλια ποσοστό 11-14 και στην έδρα τους 4-8. Επίσης οι Orioles χρειάζονται μία νίκη για να φτάσουν τους Tampa Bay που είναι πρώτοι στον όμιλο για 2 νίκες,και δεν έχει ούτε αυτή εύκολο παιχνίδι απέναντι στους Athletics. Και οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ίδιο όμιλο και θα γίνει μεγάλο ντέρμπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4ο inning και οι Κοκκινες καλτσες τρωνε ηδη 8 στο κεφαλι ...

    Πειτε μου τη γνωμη σας για το Seattle σημερα. Λεω να το ριξω με -1,5 run
    και δινει 2,06 αποδοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Orioles απλά πατάνε τη Βοστώνη. Το under στην ουάσιγκτον όμως το έχασα.
    Πάντως για τους Mariners θα έλεγα ότι τους εμπιστεύμαι περισσότερο από τους Twins.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Ο ΗERNADEZ EXEI ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΙΝΕΣΟΤΑ (4 Ν-5 Η) ΣΕ 12 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΜΕ 2.64 ERA ΕΝΩ ΚΑΙ MARQUIS EXEI XAMHΛO ERA ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ MARINERS ME 1.71 ME 1 N-0 H ΣΕ 4 ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΙΑ.. ΤΟ ΧΙΟΥΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΟΒΕΡ?
    ΤΟ ΟΚΛΑΝΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΑΝΤΕΡ? ΤΟ ΤΕΞΑΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΟΒΕΡ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΒΕΤ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΜΦΙΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ? ΧΘΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΣΑΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΣΗΜΕΡΑ? TORCH ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ?
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βλεπω τους Giants σου torch , o Bumgarner εχει πολυ περιεργο στυλ οταν πεταει το μπαλακι !!! Παρ'ολα αυτα ειναι πολυ καλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χτες δεν το έπιασα δεν πειράζει. Αλλά με την νίκη τους οι Orioles έφτασαν τους Bay με διαφορά μία νίκη αφού χάσανε από τους Athletics. ΟΙ δεν Red Sox είναι για τα μπάζα φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕ ΑΣΣΟ ΤΟΥΣ TIGERS ΚΑΙ ΑΣΣΟ ΤΟΥΣ GIANTS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σόρρυ παίδες που δεν συμμετείχα στην συζήτηση, αλλά κάτι η γυναίκα μου που σχεδόν "απαίτησε" την προσοχή μου, κάτι ο γιός μου, δεν κατάφερα να δω όσο θα ήθελα παιχνίδια χθες και να γράψω π´σο θα έπρεπε. Και πάλι σόρρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή