Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Δύο under και διπλό. Γιατί όχι;

Κατ' αρχάς να ξεκινήσω με ένα μεγάλο συγγνώμη για την απουσία προβλέψεων εχθές. Η μέρα μου ήταν πολύ γεμάτη, καθώς το πρωί συμμετείχα μέχρι τις 14:00 με την Ευρυάλη στη νίκη επί του Μίλωνα και στη συνέχεια πήγα άρον - άρον στο γραφείο μου, (πριν τελειώσει το παιχνίδι) όπου δούλεψα ασταμάτητα μέχρι τις 21:00.
Επανέρχομαι λοιπόν σήμερα με την αρχή της εβδομάδας με μία νέα τριπλέτα, εχοντας φυσικά πάντα ανοιχτά τα "μικρόφωνα" του blog, για όσους θέλετε να συζητήσουμε τις δικές σας επιλογές.

687 Chicago Cubs @ Saint Louis Cardinals
Οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals συναντόνται με τους Lovable loosers Cubs σε ένα παιχνίδι που βλέπω να εξελίσεται με πολύ χαμηλό σκορ. Δύο είναι οι παράγωντες γι' αυτό. Ο πρώτος είναι η παρουσία του Dempster στο βουναλάκι για τα αρκουδάκια, ο οποίος έχει ένα χαμηλότατο ERA 1,02 παρακαλώ, αλλά την ίδια στιγμή οι Cubs έχουν χάσει όλες τις εμφανίσεις με αυτόν ως pitcher, καθώς του έχουν προσφέρει το χαμηλότερο run support του πρωταθλήματος: μόλις 2,04. Αυτός λοιπόν είναι ο δεύτερος λόγος που βλέπω το under πολύ πιθανό. Οι Cubs δεν σκοράρουν και ειδικά με τον Westbrook στο mount για τους Cards (ΕRA 1,75) δεν βλέπω αυτό να αλλάζει.
Άρα, UNDER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,70. Εναλλακτικά μπορείτε να θεωρήσετε σχεδόν βέβαιο και τον Άσσο, καθώς πιστεύω ότι οι μισητοί θα τα πατήσουν τα αρκουδάκια.

685 New York Yankees @ Baltimore Orioles
Ο Ivan Nova σπανίως με απογοητεύει και ήδη έχει καταγράψει τέσσερις νίκες και μία ήττα. Απέναντι στους Baltimores γενικώς πάει καλά, αν και τελευταία ο catcher της Βαλτιμώρης του δίνει και καταλαβαίνει. Εγώ όμως τον εμπιστεύομαι τον Nova, ότι θα καταφέρει να κρατήσει χαμηλά τα ρόπαλα της Νέας Υόρκης. Αναλόγως θεωρώ ότι και ο Hammel των Orioles με το χαμηλό ERA 2,09, που γίνεται ακόμη χαμηλότερο απέναντι από τους Yankees, θα καταφέρει να συγκρατήσει το παιχνίδι κάτω από τα 9,5 runs που βάζει όριο ο ΟΠΑΠ. Ο λόγος που επιλέγω και εδώ το UNDER, αντί της αναζήτησης νικητή είναι διότι φέτος έχουν ανατραπεί όλα τα στατιστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες και ενώ μέχρι πέρυσι θα χαρακτήριζε κανείς εύκολα του Orioles "πελάτες" των Yankees, αυτό φέτος δεν επιβεβαιώνεται εύκολα.
UNDER λοιπόν με όριο 9,5 και απόδοση 1,65.


698 Arizona Diamond-backs @ Los Angeles Dodgers
Το παιχνίδι αυτό το προσεγγίζω γιατί θέλω πολύ να δω τί θα κάνουν οι Dodgers χωρίς τον Kemp. Είναι αλήθεια ότι οι Diamondbakcs είναι σε slump με 8 ήττες στα τελευταία 10 παιχνίδια. Από την άλλη οι Dodgers συνεχίζουν μεν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ιδιαίτερα στο γήπεδό τους πάνε πολύ καλά. Έχουν 15 νίκες και μόλις 3 ήττες. Χωρίς όμως τον Kemp, έχω την εντύπωση ότι θα παρουσιάσουν μία ψυχολογική μετάπτωση, δίνοντάς μας εμάς μία ωραία έκπληξη, καθώς η απόδοση της νίκης των Κροταλιών είναι πολύ υψηλή.
Διπλό λοιπόν για τους Diamondbacks με απόδοση 2,25.

8 σχόλια:

  1. Εκτός απο τις προτάσεις του Κώστα εγω θα προτείνω και διπλο τους Cubs για έκπληξη αφου κάποια στιγμή πρέπει να κερδίσει και ο Dempster ,όπως επίσης και Ασο τους Angels.Αυτα μέχρι στιγμής θα επανέλθω αργότερα αφου μελετησω και τα υπόλοιπα παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΑΝΤΕΡ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ANGELS TOY NIKKO ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ SMYLY ΚΑΙ DETROIT.ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ NATIONALS ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΙΚΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ PADRES. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΟΣΟ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti pisteueis gia tous MIL BREWERS,exoun elpides gia na nikisoun?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα εγώ θα διαφωνήσω μαζί σου για τους Diamondbacks. Οι Dodgers έχουν αρκετές ελπίδες ώστε να πάρουν τον αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επίσης παιδιά όποιος θέλει μπορεί να "συμβάλει" στην προσπάθεια την οποία κάνω στο facebook. Απλά πατήστε στην Αναζήτηση MLB Greek Fans και να πατήσει LIKE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχας σόρρυ που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά έλειππα. Δευτερον, οι Brewers έχουν καλές πιθανότητες αλλά το παιχνίδι είναι δύσκολο και γι αυτό το απέφυγα
    @bone. Όχι απλά οι Dodgers εχουν ελπίδες να κερδίσουν, έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα. Για την έκπληξη πάω εδώ, άρα θα είναι δύσκολο για τους κροταλίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή