Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Καλό μήνα. Πάμε γερά!!!

Καλό μήνα φίλοι μου. Ο Απρίλιος τελικά πήγε αρκετά καλά και ελπίζω ο Μάιος να πάει ακόμη καλύτερα. Είμαστε πλέον κανονικά μέσα στη σεζόν, φαίνονται ξεκάθαρα ποιοι είναι ποιοί, και για πολύ λίγες ομάδες εξακολουθεί η εικόνα να είναι θολή. Ξεκινάω λοιπόν με τις πρώτες προγνώσεις του μήνα.


611 Los Angeles Dodgers @ Colorado Rockies
Οι Dodgers με μία λέξη σκίζουν. Μετά την περυσινή χρονιά όπου ο Kemp βάραγε ό,τι έβλεπε μόνος του μη επηρεασμένος από την αβεβαιότητα του ιδιοκτησιακού προβλήματος της ομάδας, φέτος ο Kemp συνεχίζει, αλλά αυτή τη φορά τραβάει μαζί του και τους υπόλοιπους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Kemp έχει μπει σε ένα κλειστό κλαμπ τεσσάρων παικτών (μαζί με τους Barry Bonds, Larry Walker και Tony Perez)  που σημείωσαν .400 μέσο όρο τον Απρίλιο με τουλάχιστον 10 homeruns και 20 RBIs. Βάλε ότι παίζουν και στο πιο hitters friendly γήπεδο, πιστεύω ότι απλώς θα ξεπεράσουν τη χθεσινή ήττα και με τον Lilly στο mount, θα κάνουν αυτό που πρέπει. Ο Lilly έχει το χαμηλότερο ERA του πρωταθλήματος, με 0,90!!! Σε τρία παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 2 πόντους. Νομίζω λοιπόν ότι αξίζει τη σιγουριά μας γι' αυτό και βάζω Διπλό για τους Dodgers με απόδοση 1,85.

614 Miami Marlins @ San Francisco Giants
Οι Giants ξεκίνησαν σταβά τη χρονιά. Αυτό είναι σίγουρο. Στραβά ξεκίνησαν τη χρονιά και οι Marlins. Αυτό κι αν είναι σίγουρο. Όμως οι Giants το τελευταίο 10ήμερο βρίσκονται σε άνοδο, ενώ οι Marlins απλά μπαίνουν όλο βαθύτερα στο βούρκο. Και δεν βλέπω να βγαίνουν με τον Cain απέναντί τους. Ο άνθρωπος έχει WHIP 0,63, το πρώτο σε όλο το πρωτάθλημα. Δηλαδή απλά δεν τον χτυπάνε και δεν τους περπατάει. Το average των ροπαλιστών απέναντί του είναι ,137 το χαμηλότερο του πρωταθλήματος. Που πάει λοιπόν το Miami απέναντί του; Και θα με ρωτήσετε εύλογα "τότε γιατί ο Cain έχει μόνο μία νίκη και μία ήττα;" Διότι δεν είχε το run support που του αξίζει. Με τα ρόπαλα όμως των Γιγάντων σε άνοδο, νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι απλα για το San Fran.
Άσσος λοιπόν για τους Giants με απόδοση 1, 65.

606 Chicago Cubs @ Cincinnati Reds
Εδώ διακρίνω ένα παιχνίδι που θα μεινει χαμηλά στο σκορ. Ο Arroyo των Reds είναι ένας παίκτης τον οποίο πολύ γουστάρω. Έχει το high straight leg kick, παίζει ροκιές με το συγκροτηματάκι του, τον γουστάρουν τρελά τα κορίτσια.... γενικώς τα έχει όλα και φέτος παίζει καλά. Το ERA του είναι χαμηλό (2,65) και πιστεύω ότι τα ρόπαλα των Cubs (που δεν βαράνε και πολλά - είναι στην 23η θέση) θα τα βρουν σκουρα. Από την άλλη οι Cubs, βάζουν στον βουναλάκι τον χαιτά Jeff Samardzija (τί μαλλί είναι αυτό άνθρωπέ μου;) ο οποίος έχει πάει πολύ καλά στο Whigley Fields, όχι όμως και εκτός έδρας. Ευελπιστώ ομως εδώ να γίνει pitchers' game, καθώς ούτε οι Cinci βαράνε τρελά, οπότε βάζω UNDER, με όριο το 8,5 και απόδοση 1,75. Εναλλακτικά δίνω άσσο υπέρ των Reds με απόδοση 1,60.

604 Philadelphia Phillies @ Atlanta Braves
Και θα τελειώσω με έναν μπαλαντερ επίσης UNDER. Πιστεύω ότι το παιχνίδι αυτό είναι δύσκολο, και πολύ πιθανό να το κερδίσουν οι Braves, οι οποίοι πάνε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες. Από την άλλη οι Phillies με τον Hammels γίνονται ομαδάρα. Ο παίκτης δεν έχει δεχθεί σε κανένα παιχνίδι πάνω από 3 πόντους (σύνολο 8 τα 7 earned), ενώ ο Beachy έχει δεχθεί φέτος 7 από αυτά earned τα ΤΡΙΑ!!!
Το παιχνίδι λοιπόν γράφει παντού UNDER. Ο μόνος λόγος όμως που το βάζω τελευταίο είναι διότι έχει χαμηλό όριο (6,5). Η απόδοση είναι 1,85.

14 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΣΣΟΣ ΤΩΝ GIANTS ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ MARLINS. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΟΥΧΩΝ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο-0 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 8 Η 9 INNING ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ BULLPEN TOY ΜΑΙΑΜΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΩΝ WALKS KAI TON HOME RUN HEATH BELL!!! ΠΙΘΑΝΟΣ ΑΣΣΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΝ NATIONALS ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ DIAMONDBACKS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά αυτό το παιχνίδι και γέρνω περισσότερο στο Under. Παρόλο που πιστεύω τον Zimmermann, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει μία ανασφάλεια για τους Nationals.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΧEΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΤΩΝ NATIONALS ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ Σ`ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΡΑΦΗΚΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ UNDER ΤΩΝ REDS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κλειδί είναι ο Samardzija και το όριο των 8,5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα και καλο μήνα.

    1.Εγω για σήμερα θα προτείνω Over 6,5 τους Cardinals με τους Pirates
    2.ΆΣΟ τους White Sox με τους Indians
    3.Over 9,5(στο ίντερνετ) ΝΥΥ με Orioles
    4.για κάποιο λόγο βλέπω και διπλο τους Phillies

    Kαι Συμφωνώ μαζι σας με το Under του Cincinnati
    Έχω μια αίσθηση όμως ότι ένα εκ των Dodgers και Giants θα σπάσει (δε μπορω να βρω ποιο όμως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελπίζω για το τελευταίο να βγεις ψεύτης, αλλά αν ήταν να μπορούσες να βρεις και ποιο ήταν, μάλλον θα ήσουν εκατομμυριούχος, έτσι δεν είναι Νίκο;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έτσι είναι χαχαχα ,να σου πω την αλήθεια σήμερα θα εμπιστευομουν τους Giants παρα τους Dodgers (πράγμα που έχω κάνει στα στοιχήματα μου) ,έχω μια διαίσθηση περίεργη...

    Το θέμα είναι μη μας κάψει ο samardzija,όνομα που'χει και δαυτος χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ. ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
    WHITE SOX 1
    CARDINALS 1
    METS OVER
    PHILLIES 2
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ PHILLIES ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 2ΠΛΟ.ΤΟ ΟΒΕΡ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ 1 RUN ΚΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΣΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΑΠ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το White Sox φαίνεται πιθανό, αλλά όχι σίγουρο.
    Το Cardinals φαίνεται λογικό λόγω ονομάτων, αλλά ο Wainwright με αυτά τα νούμερα δεν εμπνέει.
    Το over των Mets είναι καλό.
    Το Phillies το φοβάμαι, γι' αυτό το έβαλα Under

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    -ΤΟ ST. LOUIS ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ
    -ΟΙ WHITE SOX EΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΝΕΡΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟS ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ
    -ΤΟ ΟΒΕΡ ΤΩΝ METS TO ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ Ο STARTING PITCHER ΤΩΝ METS,ΝΙΕSE, ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ.
    -TOYΣ PHILLIES Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ UNDER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Peite ena dynato polu shmeiio!!!! Na tous dialysoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ Ο ΣΤΟ ΣΑΝ ΦΡΑΝΤΣΙΣΚΟ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟ ΜΑΙΜΙ!! ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ CAIN ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ RUN SUPPORT ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όχι άλλους γίγαντες!!!!!! Φουσκώνουν !!!!! Εγω προσωπικά δύσκολα θα ασχοληθώ μαΖι τους ξανά αφού φαίνονται ( sorry που βρίζω την ομάδα σου) εντελώς αναξιοπιστοι το ίδιο έκανα κ με την Φιλαδέλφεια αλλα αυτοί βλέπω να παίρνουν μπρος ευτυχώς δεν τους έπαιξα αλλα εμένα σήμερα μου τα χάλασαν οι Chicago white sox αφού το είδα under και ασσο κ προτίμησα το under ( τρομάρα μου). Συμπέρασμα για μένα κομμενοι οι γίγαντες ... Με χαλάνε ... (στην θέση σου το ίδιο θα έκανα, άλλωστε δεν συνήθιζε να παίζω τις ομάδες μου γιατ δεν ειμναι αντικειμενικός ) καλη μερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ δίκιο! Πολύ δίκιο!!! Το δυστύχημα είναι ότι έγραψα τί θα συμβεί. Ο Cain δεν πήρε run support, διότι η αλήθεια είναι ότι η επίδοσή του ήταν για νίκη. Σε άλλη ομάδα θα είχε κάνει περίπατο χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή