Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Μετά τα μεγάλα ονοματα, τώρα και μεγάλες ομάδες

Εχθές δεν πήγα άσχημα, καθώς ο μόνος που μου ξέφυγε ήταν ο Colon,ο οποίος ήταν και ο πιο επίφοβος γι' αυτό και τον κατέταξα τελευταίο. Βγήκε η νίκη του Strasburgh (το παιδί έσκισε με 13 Κ εκ των οποίων 7 σερί!!!) κέρδισε και ο Sabbathia (χωρίς όμως under) οπότε δεν γκρινιάζω. Πάω λοιπόν γρήγορα να σας δώσω τις σημερινές μου προβλέψεις.

647  Los Angeles Angels @ Τexas Rangers
Ένα φοβερό pitchers' game στείνεται στο Arlington και νομίζω ότι ο Yu αυτή τη φορά θα βγει νικητής. Την ήττα που περίμενα αρκετό καιρό, την έκανε. Τώρα λοιπόν νομίζω ότι θα περάσει και πάλι στις νίκες, ενώ ο επίσης πολύ καλός C.J. Wilson θα τα βρει σκούρα απέναντι στην παλιά του ομάδα, ενώ η νέα του δεν έχει αποδώσει όπως θα περίμενε όταν υπέγραψε.
Άσσος λοιπόν για τους Rangers με απόδοση 1,65.

652 San Francisco @ Arizona Diamondbacks
Δεύτερο παιχνίδι προσεγγίζω και πάλι (αυτή τη φορά προσγειωμένα και όχι οπαδικά) τους Giants, οι οποίοι πηγαίνουν στο γήπεδο των Diamondbacks. Πιστεύω λοιπόν ότι ο Bumgarner με το περίεργο sidearm delivery, θα κρατήσει τα ρόπαλα των κροταλιών, ενώ από την άλλη η πιθανότητα να ξεσπάσουν τα ασθενικά ρόπαλα των Γιγάντων απέναντι στον νεαρό πολυτάλαντο Corbin είναι μικρή.
Βάζω λοιπόν Under με όριο το 8,5 που νομίζω ότι είναι είναι αρκετά υψηλό όριο και έχει απόδοση 1,9.

651 Atlanta Braves @ Saint Louis Cardinals
Ως τρίτο παιχνίδι επιλέγω τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, οι οποίοι έχουν κεκτημένη ταχύτητα από τις 4 νίκες τους, και επιστρέφουν στην έδρα τους όπου έχουν 8 νίκες και μόλις 4 ήττες, ενώ ανεβάζουν τον Garcia, ο οποίος είναι πιο αποδοτικός και πιο σταθερός από τον Minor.
Άσσος λοιπόν υπέρ των Cards με απόδοση 1,60.

Ξεχωρίζω όμως και δύο ακόμη παιχνίδια

654 Colorado Rockies @ Los Angeles Dodgers
Στην υπέρ-καυτή έδρα των Dodgers που έχουν 3 ήττες και 12 νίκες έρχονται οι Padres με 5 νίκες on the road, και 7 ήττες. Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων είναι τεράστια και πιστεύω ότι μπορείτε να προσεγγίσετε εύκολα το παιχνίδι με Άσσο υπέρ των Dodgers με απόδοση 1,55.


643 San Diego Padres @ Philadelphia Phillies
Προτείνω και αυτό το παιχνίδι κι ας είναι γονατισμένοι οι Phillies. Είναι αλήθεια ότι έφαγαν πάρα πολύ ξύλο από τους Mets, θεωρώ όμως ότι δεν είναι δυνατόν αυτό να συνεχιστεί και σίγουρα το Bullpen πρέπει να έχει ακούσει τα σχολιανά του από τον Charlie Manuel, τον χοντρό προπονητή με την ακαταλαβίστηκη προφορά. Θεωρώ πάντως ότι ο Richard με το ERA 4,89 δεν θα μπορέσει να κρατήσει τους Phillies εντός.
Βάζω λοιπόν άσσο για τους Phillies με απόδοση 1,50.

6 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΜΕ ΤΟΥΣ PHILLIES ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΜΕ ΣΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ UNDER ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ D-BACKS ME TOYΣ GIANTS ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΨΙΛΟΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΣΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και βλέπω κι εγώ άσσο, αλλά δεν παίζω εναντίον της ομάδας μου. Χαθήκαν οι ομάδες;

      Διαγραφή
  2. Σκέφτομαι να φτιάξω μια σελίδα στο facebook την οποία θα την αφιερώσω στην MLB και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα Baseball. Βέβαια αν το επιθυμεί και ο Κώστας θα χρησιμοποιώ την σελίδα του για το στοίχημα. Τί λέτε να το κάνω ή θα βγει μάπα το καρπούζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.facebook.com/MlbGreekFans
    Η σελίδα φτιάχτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή