Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Πολλά παιχνίδια από νωρίς για να ξεδώσουμε

Είναι ωραίο να επιστρέφεις στις επιτυχίες. Έπιασα δύο στα τρία. ΟΚ. Δεν είναι το καλύτερο, όμως δίνει τον τόνο και διορθώνει τη διάθεση για να δω τα σημερινά παιχνίδια, τα οποία μάλιστα ξεκινούν από πολύ νωρίς. Οκτώ από αυτά ξεκινούν μέχρι τις έντεκα παρά τέταρτο, οπότε θα μπορέσουμε να τα απολαύσουμε ζωντανά και να σχολιάζουμε κιόλας μέσα από το Blog.

634 Minesotta Twins @ Detroit Tigers
Εχθές είναι αλήθεια ότι η Minesotta έκανε μία φοβερή έκπληξη. Έβαλε 11 πόντους στους Tigers και κέρδισε παιχνίδι. Σήμερα λοιπόν επανέρχομαι στο ίδιο ζευγάρι. Δεν μπορώ ούτε στιγμή να φανταστώ ότι οι Twins θα καταφέρουν να κάνουν δύο νίκες σερί (το έχουν κάνει μόνο μία φορά φέτος) μέσα στο γήπεδο των Tigers. Από την άλλη οι Τίγρεις έχουν τραυματισμούς και η αντικατάσταση των βασικών παικτών έφερε χθες πολλά λάθη. Πιστεύω όμως ότι αυτά δεν μπορεί να επαναληφθούν. Για το λόγο αυτό επιστρέφω σε αυτό το παιχνίδι και βάζω άσσο για τους Tigers με απόδοση 1,35.

642 Philadelphia Phillies @ Chicago Cubs
Επιλέγω αυτό το παιχνίδι, αν και μου φαίνεται περίεργο και δύσκολο. Εδώ λοιπόν έχουμε δύο pitchers, οι οποίοι χάνουν. Θεέ μου πόσο χάνουν. Ο Chris Volstad απλά φέτος δεν έχει γευτεί τη νίκη ούτε στατιστικά, αλλά ούτε και ως μέρος της ομάδας του. Έχει 5 ήττες ενώ οι Cubs με αυτόν στο βουναλάκι έχουν 7. Από την άλλη, ο Halladay (ο μεγάλος Halladay) έχει να δει νίκη από τις 16 Απριλίου. Επιπλέον, χθες οι Phillies κέρδισαν με ένα ξέσπασμα στο 9ο inning. Θα το επαναλάβουν; Εγώ λοιπόν λέω "Ναι". Θεωρώ ότι οι Phillies -ακόμη και εκτός έδρας- έχουν περισσότερες ικανότητες να βγάλουν τον pitcher τους από τη λάσπη και να κερδίσουν άλλο ένα παιχνίδι απέναντι στους Cubs. Επιπλέον πιστεύω ότι ο Halladay έχει περισσότερα αποθέματα από τον Volstad. Παίζονται πολύ περισσότερα γύρω από τον Doc που πρέπει να αποδειχθούν, παρά γύρω από τον Volstad.
Βάζω λοιπόν διπλό για τους Phillies με απόδοση 1,50.

637 Saint Louis Cardinals @ San Francisco Giants
Ξέρω τί θα πείτε; "Πάλι αυτούς;" Δεν ξέρω αν θα το ρωτήσετε για τους μισητούς, μισητούς, μισητούς Cardinals, ή για τους λατρεμένους μου Giantas. Για όποιον και να το πείτε δίκιο θα έχετε. Μόνο που εδώ δεν θα πάω με τους μισητούς, αλλά με τους αγαπητούς. Θα στοιχηματίσω υπέρ του Matt Cain, αυτού του απίστευτου pitcher, ο οποίος έχει ERA μόλις 2,28, κι όμως έχει μόνο δύο νίκες και δύο ήττες, ενώ σε άλλες τρεις εμφανίσεις οι Giants κέρδισαν στις δύο και έχασαν στην μία. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι ο κακομοίρης έχει πάρει μόλις 2,58 πόντους κατά μέσο όρο σε κάθε παιχνίδι ως run support. Θεωρώ ότι του αξίζουν περισσότερα. Και θεωρώ ότι μετά τη χθεσινή ήττα, οι Giants μπορούν να ανακάμψουν και να δώσουν αυτό το κάτι παραπάνω στον Cain. Αυτό θα συμβεί όμως μόνο αν ο Cain κάνει τη δουλειά του ήτοι, να κρατήσει τον Freese και τον Beltran που επιστρέφει στο lineup. Άπαξ και γίνει αυτό, ο δρόμος για τη νίκη είναι ανοιχτός. Επειδή λοιπον μπορεί να ανησυχείτε, σας έχω και εναλλακτική. Αν είναι να κερδίσουν οι Giants να είστε σίγουροι ότι θα το κάνουν με χαμηλό σκορ.
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Πρώτη επιλογή ο άσσος με απόδοση 1,75 (οι Cards έχουν 1,85).
Δεύτερη επιλογή το UNDER, με όριο το 6,5 και απόδοση 1,70 (το over δίνει 1,90).

Νομίζω όμως ότι μπορώ να σας δώσω και δύο ακόμη παιχνίδια που πιστεύω ότι αξίζει να δείτε (ιδίως λόγω των Giants που μπορείτε να πείτε ότι είμαι προκατειλημμένος).

638 Pittsburgh Pirates @ Washington Nationals
Εχθές οι Nationals κέρδισαν. Πιστεύω ότι με τον Zimmermann στο βουναλάκι μπορούν να το ξανακάνουν.
Άσσος λοιπόν για τους Nationals με απόδοση 1,55.

640 Miami Marlins @ Atlanta Braves
Εχθές το Miami κέρδισε, αποδεικνύοντας ότι αρχίζει κάτι να κάνει στην επίθεση. Αυτό μπορεί να έχει συνέχεια και να δώσει κάποια βοήθεια στην κακή (μέχρι τώρα) πορεία της ομάδας. Όμως, σήμερα μπροστά τους θα βρουν τον Brandon Beachy, τον άνθρωπο που έχει το μοναδικό ERA 1,60 και οι αντίπαλοί του χτυπούν με μόλις ,181.
Άσσος λοιπόν και εδώ για τους Braves, με απόδοση 1,60.


13 σχόλια:

  1. Οι Tigers μόλις έφαγαν ένα 2 run Homerun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όλα αυτά μόλις άρχισα να βλέπω. Μωρέ μήπως έχω αυτό που αρχίζει από γκα" και τελειώνει σε "ντέμης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδαριώδες λάθος από τον Fielder που κόστισε έναν ακόμη πόντο. Δεν είναι αυτή εικόνα μεγάλης ομάδας.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Για να δούμε. Έχει ακόμη χρόνο. Έχει 5 επιθέσεις. Βέβαια αν δεν πηγαίνεις καλά τώρα, γιατί να αλλάξεις αργότερα; Βλέπουμε όμως

      Διαγραφή
  4. Με Harrison ξεκινάνε οι Texas. 4-3 W-L. Για να δούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ούτε οι Giants ξεκίνησαν καλά. Ο Cain έφαγε δύο στο πρώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλαξε όμως το παιχνίδι. Ο Crawford (το ομορφόπαιδο που έχουμε για short) έβαλε μέσα δύο runs. 2-3 λοιπόν μπροστά οι Giants

      Διαγραφή
    2. To under μόλις πέθανε, καθώς οι μισητοί έβαλαν ένα 2 run homerun και μάλλον δεν φαίνεται να σταματάνε

      Διαγραφή
  6. Ξανά μπροστά οι Giants. Χαμός στο San Fran

    ΑπάντησηΔιαγραφή