Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Τρία από τη National και μπαλαντέρ από την American

Κακές οι χθεσινές επιλογές. Δεν μου αρέσει καθόλου να το παραδέχομαι, αλλά δεν είναι δυνατόν και να το κρύβω. Έπιασα μόνο την πρώτη που επιλογή (που είναι και η πιο σίγουρη) αλλά αυτό είναι το μόνο που μπορώ να περιφανευτώ. Όλα τα άλλα, κουβάς, κουβάς, κουβάς και πάλι κουβάς.
Τα πράγματα πάντως (αν θέλω να μου δώσω κάποιο μικρό credit) είναι αλήθεια ότι είναι δύσκολα, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ξεκάθαρα έυκολο ζευγάρι αυτές τις ημέρες και έτσι δεν μπορεί κάποιος να επιλέξει άνετα παιχνίδια ως βάση για να πάει στα πιο αμφίρροπα.
Η προσπάθεια όμως δεν σταματάει και προχωρώ στα σημερινά παιχνίδια.

629 Los Angeles Dodgers @ Arizona Diamondbacks
Οι Dodgers είναι πάνω σε ράγες. Έχουν κερδίσει 6 σερί και έχουν φοβερό μομέντουμ στο ρόπαλο. Επιπλέον όποτε ανεβαίνει στο βουναλάκι ο Lilly του δίνουν τράτο τουλάχιστον 6 runs. Την ίδια στιγμή εκείνος έχει ERA 1,79 και WHIP μόλις 0,90, οπότε θεωρώ ότι οι Dodgers θα καταφέρουν να "σκουπίσουν" τους Κροταλίες οι οποίοι άλλωστε εντός έδρας δεν είναι καλοί. Έχουν μόλις 7 νίκες και 14 ήττες.
Διπλό λοιπόν για τους Dodgers με απόδοση 1,80 

628 San Diego Padres @ Saint Louis Cardinals
Εχθές οι μισητοί, μισητοί, μισητοί Cardinals πέρασαν ένα μανικάκι το San Diego, με τον κορυφαίο Wainright να πηγαίνει όλο το παιχνίδι πετυχαίνοντας το πρώτο shoutout από το 2010. Και σήμερα όμως στο βουναλάκι ανεβαίνουν πολύ καλά ονόματα, τα οποία καταφέρνουν να κρατούν τα ρόπαλα των αντιπάλων. Ο Suppan για τους φιλοξενούμενους, και ο Lynn για τους γηπεδούχους. Θεωρώ λοιπόν ότι θα έχουμε μία επανάληψη του χθεσινού ματς με νίκη των Cardinals, αλλά ως πιο σίγουρο δίνω το UNDER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,80.

626 Chicago Cubs @ Houston Astros
Πόσο λέτε ότι μπορεί να χάνουν οι Cubs; Έχουν ήδη 8 ήττες. Νομίζω ότι αυτός ο άνθρωπος με το αγγούρι όνομα για να το γράψεις σωστά Samardzija και την τρελή χαίτη, θα καταφέρει να κρατήσει το Houston, το οποίο στο τέλος τέλος δεν είναι και καμία ομαδάρα. 
Διπλό λοιπόν για τους Cubs με απόδοση 1,95

Και θα δώσω και έναν μπαλαντέρ, αρκετά εύκολο.

622 Kansas City Royals @ New York Yankees
Η κατάσταση στους Yankees δεν είναι και η καλύτερη, καθώς έπεσαν στην τελευταία θέση του Division τους και μόλις χθες ξεκώλησαν από τον πάτο. Παράλληλα δεν έχουν πετύχει δύο νίκες σερί εδώ και δύο εβδομάδες. Πιστεύω ότι αυτό μπορεί να αλλάξει με τον Pettitte στο mount, ο οποίος -ναι μεν δεν είναι αυτός που ήταν- ακόμη όμως το έχει. Από την άλλη στο βουναλάκι για τους Βασιλικούς ανεβαίνει ένα νέο παιδί από ομάδα AAA ο οποίος κατατάσσεται 15ος στην λίστα των prospects. Τί θα είναι λοιπόν, εμπειρία, ή νιάτα. Νομίζω εμπειρία.
Άσσος λοιπόν για τους Yankees, με απόδοση 1,40.

2 σχόλια:

  1. file mporeis na m peis ti gnwmi s gia tous marlins epeidi logika k me ton zambrano 8a nikhsoun k epishs gia to paixnidi twn twins pisteuw oti einai poli kali epilogi to under 8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πρώτο να σου πω ότι είναι οπαδός Zamprano, αν και έχει τις αστάθειές του. Γέρνω υπέρ του.
      Για τους Twins, όντως το λογικό είναι το under. Χθες βέβαια έγινε χαμός, αλλά πιστεύω ότι μάλλον δεν θα επαναληφθεί και θα το πετύχεις.

      Διαγραφή