Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Αρχίζει το Interleague. Άλλο φρούτο!

Τα πράγματα τις τελευταίες δύο ημέρες δεν πάνε άσχημα. Ναι μεν δεν έχω πετύχει το παρολί, αλλά στις χθεσινές πέντε προτάσεις μου, βγήκαν οι τρεις. Δεν είναι κι άσχημα.
Σήμερα λοιπόν στοχεύω σε 100% επιτυχία στα Interleague παιχνίδια τα οποιά γουστάρω πάρα πολύ, διότι βλέπουμε ξαφνικά διαφορετικές ομάδες με διαφορετικούς παίκτες να συγκρούονται.
Πάμε λοιπόν:

602 Cincinnati Reds @ New York Yankees 
Ένα μεγάλο, ανοιχτό και απολαυστικό παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο Yankees Stadium σήμερα. Στο βουναλάκι του γηπέδου θα συναντηθούν δύο ονόματα που έχουν ξαναβρεθεί πολλές φορές αντιμέτωποι, όταν ο Arroyo έπαιζε για τους Boston Red Sox και ο Pettitte, πάντα για τους Yankees πριν την προπέρσινη διακοπή του και την φετινή επάνοδό του στα γήπεδα της MLB. Σε αυτό το deja vu λοιπόν, όλοι βλέπουν over, καθώς ο Pettitte από την πρώτη του εμφάνιση φαίνεται εύκολος στόχος για τους νεότερους batters και ο Arroyo αν βρεθεί σε μέτρια μέρα δυσκολεύεται να κρατήσει τη μπάλα μέσα στο γήπεδο. Άσε που το Yankee Stadium είναι ένα γήπεδο όπου τα Homerun είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Κατατάσσεται 9ο στην MLB.
Όλα λοιπόν συνηγορούν. OVER με όριο 10,5 και απόδοση 1,90.

603 Pittsburgh Pirates @ Detroit Tigers
Μιά του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μέρα. Οι Tigers έχουν ήδη χάσει τέσσερα παιχνίδια στη σειρά, και σε αυτή τη σειρά δύο φορές έχω παίξει υπέρ τους. Θα παίξω και τρίτη. Με τον Verlander στο βουναλάκι δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να δεχθώ κανένα άλλο αποτέλεσμα. Τελεία και παύλα.
Άσσος για τους Tigers με απόδοση 1,35.

607 Atlanta Braves @ Tampa Bay Rays
Αυτό πιστεύω ότι θα είναι γ..ώ τα παιχνίδια, γι' αυτό και το επιλέγω, διότι πραγματικά θα δούμε ένα φοβερό pitchers game. Σε αυτό όμως τον πρώτο λόγο πιστεύω ότι θα έχει ο Shields, ο οποίος πέρυσι τα πήγε πολύ καλά στα interleague play, αλλά και το γήπεδο των Rays, στο οποίο η ομάδα έχει 14 νίκες και μόλις 4 ήττες.
Σας δίνω λοιπόν δύο εναλλακτικές:
  • Άσσος για τους Rays με απόδοση 1,65
  • UNDER με όριο το 7,5 και απόδοση 1,70

5 σχόλια:

  1. file 8a sumfwnisw me tous rays alla 8elw k tin gnwmi s gia tous marlins k gia tous diamondbacs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι οι Marlins τελευταία σκοράρουν περισσότερο και αυτό άλλαξε την εικόνα τους. Έτσι και ο Zambrano κατάφερε να τους φέρει νίκες, ενώ στην άρχή τα L έπεφταν βροχή. Ίσως λοιπόν κι εδώ να δούμε μία νίκη. Θα είναι δύσκολη όμως καθώς οι indians δεν είναι εύκολοι.
      Για τους D-backs η αποστολή φαίνεται ευκολότερη, καθώς οι Royals είναι υποδεέστερη ομάδα. Και εδώ όμως υπάρχει μία ανησυχία. Οι Kansas έδειξαν τελευταία κάποιες επιθετικές δυνατότητες, ενώ αντιθέτως οι Κροταλίες βρίσκονται σε slump. Αυτό κάνει το παιχνίδι αμφίρροπο, αν και εξακολουθώ να το βλέπω υπέρ των d-backs.

      Διαγραφή
  2. Μήπως μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι είναι τα Interleague παιχνίδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις προσεκτικά το πρόγραμμα που είναι ήδη αναρτημένο στην MLB.COM,θα δεις, ότι οι ομάδες κατά κύριο λόγο δίνουν αγώνες εναντίον των ομάδων του Division τους στην ίδια Λιγκα. Μπορεί να συναντηθούμε ακόμη και 15 φορές σε μία χρονιά. Στη συνέχεια δίνουν λιγότερα παιχνίδια (αλλά και πάλι αρκετά) με τις άλλες ομάδες της λίγκας τους (της American, ή της National αντίστοιχα) και κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά δίνουν αγώνες με την άλλη λίγκα. Τα Interleague (σε αντίθεση με τα intraleague, αν και αυτός ο όρος στην ουσία δεν υπάρχει). Και εδώ λοιπόν, στα Interleague, προτεραιότητα έχουν οι συναντήσεις που γίνονται μεταξύ ομάδων του ίδιου Division. Δηλαδή για παράδειγμα, κάθε χρόνο παίζουν ομάδες του West Division της American League με ομάδες του West Division της National League. Σπανιότερα (και μετά από κλήρωση) παίζουν ομάδες του West με ομάδες του East ή του Central, έτσι υπάρχουν περιπτώσεις όπου ζευγάρια έχουν να εμφανιστούν δεκαετίες ολόκληρες. Για παράδειγμα, ενώ πάντα θα παίξουν οι Cubs με τους White Sox και οι Mets με τους Yankees, θυμάμαι μιά φορά ότι είχε γίνει πολύ μεγάλος ντόρος όταν οι Giants έπαιξαν με τους Red Sox καθώς το ζευγάρι είχε να βγει καμιά 50αριά χρόνια, κι έτσι ο Barry Bonds δεν είχε παίξει ποτέ στη ζωή του στο Fenway Park. Τότε λοιπόν τον υποδέχθηκαν με γιούχα και αστερίσκους για την γνωστή υπόθεση των αναβολικών.
      Αυτά για να έχεις μία πιο συνολική εικόνα για το θέμα.

      Διαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ AMERICAN LEAGUE ENANTIA ΣΕ AYTEΣ ΤΙΣ NATIONAL LEAGUE.

    ΑπάντησηΔιαγραφή