Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γιορτή και φαντασία :-)

Σήμερα που γιορτάζω θα είμαι γρήγορος, καθώς δεν προλαβαίνω να σηκώνω τα τηλέφωνα, και μεταξύ των "ευχαριστώ πολύ" προσπαθώ και να σας γράψω τρεις προβλέψεις, και να εργαστώ κιόλας. Ένας μικρός χαμός δηλαδή. Σας παραθέτω λοιπόν γρήγορα τρεις προτάσεις.

661 New York Mets @ Pittsburgh Pirates
Ο Santana είναι αλήθεια ότι δεν παει πολύ καλά και μάλιστα προέρχεται από δύο ήττες οι οποίες απλά δεν καταγράφηκαν σε αυτόν. Όμως, πιστεύω ότι το ERA δείχνει ότι μπορεί και καλύτερα, και απέναντι στους Pirates, που δεν σκοράρουν εύκολα, θεωρώ ότι οι Mets θα πάρουν εύκολα τη νίκη έστω και εκτός έδρας. 
Διπλό λοιπόν για τους Mets με απόδοση 1,85.


671 Texas Rangers @ Seattle Mariners
Τον Yu Darvish, παρά το ότι δεν τον πάω πάρα πολύ, πρέπει να παραδεχθώ (και το παραδέχομαι δηλαδή) ότι είναι χερούκλα. Έχει ένα φοβερό backdoor breaking ball, το οποίο σπάει στα τελευταία μέτρα και απλά δεν το βλέπεις. Με αυτόν στο mount οι Texas έχουν χάσει μόνο μία φορά και όλες οι άλλες εμφανίσεις του έχουν δώσει W. Πιστεύω λοιπόν ότι οι Seattle δεν έχουν τα cohones για να του στερήσουν τη νίκη.
Διπλό λοιπόν για τους Texas με απόδοση 1,65


660 Kansas City Royals @ New York Yankees
Και εδώ θα πάω για την έκπληξη, διότι είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι κάποιο παιχνίδι πάντα σπάει. Πας με τη λογική και έρχεται η πραγματικότητα και σε προσγειώνει. Η λογική λοιπόν λέει οτι οι Yankees θα περάσουν μανίκι τους Royals. Εγώ όμως αυτόν τον Kuroda δεν τον πάω μία. ΜΙΑ σας λέω! Στο τελευταίο του παιχνίδι τα έκανε καφέ και ζάχαρη. Αντιθέτως ο pitcerάκος που ανεβάζουν οι Royals (ο Paulino) φαίνεται να κρατάει καλύτερα με το ERA του στο 1,93. Αν λοιπόν κρατήσει αυτός τα ρόπαλα των Yankees σε συνδιασμό με τα αδύναμα ρόπαλα των Royals, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα έχουμε ένα UNDER με όριο 9,5 και απόδοση 1,75.
Εγώ πάντως θα πάω και ένα βήμα παρακάτω και θα βάλω και διπλό. Kansas μέσα στη Νέα Υόρκη με απόδοση 2,25. Αν είναι να πάμε για έκπληξη τουλάχιστον να την ευχαριστηθούμε.



1 σχόλιο:

  1. Φιλε καταρχάς Χρονια πολλα για την ονομαστική σου εορτή (που λεγαν και οι παλιοί) και επειδη γιορτάζεις σήμερα δεν μπορώ να πώ τίποτα για την χτεσινή σου απουσία...... (αστειέυομαι φυσικά)
    Παμε στα σημερινά ... εγω βλεπω δυνατό διπλό των Washinghton Nationals κυρίως λογω Gio Gonzalez και θα το τιμήσω
    Επισης στο Texas vs Seattle (που το βλεπω super derby αλλα και εγω μαλλον προς το Τexas θεωρω οτι θα γειρει) θα πονταρω στο με χαμηλό οριο (6,5) under αφου και ο King Felix και ο Darvish κρατανε τις επιθεσεις χαμηλα.
    Τελος βλεπω ενα αλλο under το οποιο ο ΟΠΑΠ το δίνει outsider 1,95 και με μεγαλο οριο (8,5)αλλα εγω θα το ρισκαρω αυτο αναμεσα στο Toronto vs Tampa Bay αφου ναι μεν οι επιθεσεις και των δυο ομαδων ειναι δυνατες αλλα και οι σημερινοι Pitchers τα πανε καλα τελευταια... αυτα και παλι Χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή